Titanic!

Nu ligger jag i sängen och äter digestivekex, som inte är som vanliga digestive, dom är mindre å inte lika goda. Men dom är ju iaf helt okej goda, å så ska jag kolla på min favorit film of all times, TITANIC!
Lär ju va klar vid 4 ungefär, så jag säger godnatt här! GODNATT! :)


Tjennnaaa!!

Helloo! Kom precis hem från 6 castings idag, bra jobbat SWITCH!!! ah..
Idag började vi halv 11, sov till halv 10 for once..och drömde massa konstiga saker, drömde om ralls lilla hus, å att de va jätte många där inne? å alla gick runt å hade värsta husesynen! Haha! Å sen drömde jag om Jennifer, så om du läser de här så vet du ju att jag saknar dig :D haha!

Efter första castingen gick jag och linnea till Shibuya, de tar väl ungefär 20 minuter. Vi gick till hotellet där vår flygbuss går ifrån, men tyvärr går de inte att gå dit när vi väl ska dit den 10 augusti eftersom att det är EN mille med trappor uppåner, så de lär ju ta två timmar istället för 20 minuter. Så de blir taxi då! Anyways, vi gick in på boka bussen, och vi va ju såklart dom första, killen i receptionen fråga om de va för imorgon å blev helt förvånad när vi sa den 10 augusti. Haha! Jaja, ms olsson är den bokad på nu. Känns bra att jag vet att vi verkligen kommer iväg när vi ska komma iväg, 05.50 går den iaf, ifall ni ville veta..hehe!
Sen åt vi lunch på hotellet, sallad me kyckling, avokado å parmesanost. Supergott! Även om jag nästan va hungrig redan när vi va påväg hem, jaja!
Från 16.00 till 21.30 hade jag de sista 5 castingarna, så då satt jag i bilen hela tiden. Blev en del flummerier efter ett tag eftersom att man blir så sjukt trött, helt galet!
Min chaufför släppte iaf av mig vid mataffären så jag köpte mjölk å bananer, sen gick jag till min käre vän Starbucks å köpte en Grande soyalatte, Dinner for the day! Ja förlåt mamma å Linda, men ibland så har man inte riktigt orken att ställa sig framför spisen, även fast jag vet att man måste, hehe! jag åt banan å musli och mjölk också, om de plussar lite iaf? :)

Nu blir de nog bara film å sen sova, ska bli otroligt skönt att få sova!! Måste ju vara utvilad tills imorgon, för då väntar Disney Land. 09.20 drar vi hemifrån!

GOODNATT!!!

ÅH VAD JAG SAKNAR DIG!


Min torsdag!

När min torsdag slutar så har ralles precis börjat, de känns as konstigt? haha! Aja, idag åt jag en super najs frulle, yoghurt med musli å ett kokt ägg! Sedan sprang jag, å sen va jag duktig och lagade lunch, kyckling fajitas. Mumsi! Hade en casting, och har ingen aning om va de va för..menmen. Sedan hade jag ett break, så jag följde med patricija när hon åt sushilunch, blää! Å sen gick vi till Starbucks och köpte Caramel Frappuccino, GUDOMLIG!! mmh, the treat of the day..trodde jag ja! Men eftersom att patricija också blev sugen på nått gott så gick vi till ett crépe stånd och hon köpte en crépe med glass, jordgubbar och vispgrädde. När jag stod där och väntade på att hon skulle få sin crépe så såg jag två killar, å dom pratade svenska. Så jag började prata med dom, dom kom från Linköping å den ena killen hade varit här å pluggat japanska i 4 veckor, å den andra killen sa ingenting men de va hans polare som nyss hade kommit hem och dom skulle åka hem på söndag. Sen så frågade dom vad jag gjorde å lite sådär! Tror dom va lite konstiga, för den ena killen hade svart nagellack, haha! Men trevliga var dom iaf och de va ju kul att träffa på nåra svenskar.
Efter det gick vi tillbaka till agenturen för nästa casting, som inte gick bra alls! Menmen, har ju bara en vecka till nu så, och då skulle chfen bjuda oss på middag så de blir nog trevligt. Han sa att det var en jätte fin beef restaurant! Nice säger jag!

Efter sista castingen kände jag verkligen att jag bara ville bort från våran lägenhet, så jag gick till dean & deluca å tänkte äta middag där. Tyvärr va ALLT slut, dom hade bara mackor å bakelser kvar. Så då gick jag till den där italienska restaurangen som jag och Linnea va på, och åt en jätte god svamp pasta å massa bröd. (fett nyttigt), där satt jag helt ensam och läste Solo som Linneas mamma hade skickat hit! Haha jag undrar verkligen vad servitörerna trodde om mig? Men sen gick jag å köpte vatten å nu sitter jag här, och skriver ett inlägg som bara Mamma å Johanna kommer att läsa ;)

Aja, det var min dag idag! Imorgon börjar jag halv 11, så en löprunda innan de å jag är fit for fight!
GODNATT!


Castings!

Jag har nog skrivit rätt tråkigt i bloggen den senaste veckan och det är för att det faktist inte händer så mycket just nu! Men jag tänkte berätta lite om vad jag gör när jag har castingar, och hur allting går till och sådär!

Oftast ringer vår manager till oss och berättar när vi har casting och när dom ska hämta upp oss. Oftast är det en timme innan castingen, ibland tillochmed en och en halv timme innan. Och det är för att switch alltid vill vara först på alla castings! Vilket är rätt irriterande för då kan vi få sitta i bilen i en halvtimme å bara vänta på att få gå in på castingen. Vissa dagar sitter man i bilen hela tiden, och åker runt på olika castings, eftersom att de vill vara först på alla castings så tar en casting ungefär en timme. Det beror ju också på hur många tjejer vi är i bilen också såklart!
Castingarna kan vara för vad som hellst egentligen, tidningar, kataloger, tvreklamer, reklam, sminkmärken, aa vad som hellst. Jag har varit på massor med Showcastings, alltså modevisningscastings eftersom att jag är en av dom längsta. Det har tillexempel varit för L´Oreal, Escada, Dolce & Gabbana, Fendi osv. Sedan har jag varit på casting för yamaha, panasonic, vouge, elle, elle girl, nylon (tidningar), sen har jag också varit på massor med katalog castingar som inte ger bra bilder över huvudtaget, men dom betalar bra! Alltså är det bra med katalog!

Castingen går till på de sättet att vi tjejer går in med vår manager/chaufför  (som tyvärr, är helt dum ihuvudet som ni kanske har förstått..haha!!) då får vi vänta tills det är våran tur, antingen går vi fram en och en och visar vår bok medans han berättar om oss. Men de kan också vara så att vi går fram allihopa och ställer oss på en rad, då granskar dom oss topp till tå och kollar vilka domär intresserade av. En gång var vi på just en sån casting, då pekade dom ut mig och en annan tjej som hette Heather, och vi fick gå å byta om till bikini å sedan mätte dom VARRENDA grej på hela våran kropp, rumpa, lår, bröst, midja, armar, axlar, längden på benen,längden på armarna. Haha ja alltså ni förstår, dom mätte verkligen ALLT! Då känner man sig som ett objekt kan jag ju säga.

Vissa dagar kan man sitta i bilen en hel dag utan paus, å då får man äta lunch på seven leven. Men oftast får man en paus på antingen flera timmar eller bara 2, och då orkar man egentligen inte göra så mycket. Något som också är rätt dåligt är att när vi hade som igår, bara 1 casting på kvällen så vill man ju egentligen sticka iväg å göra nått roligt. Men det går oftast inte eftersom att dom kan ringa och säga att man har en extra casting om en timme och att dom kommer och hämtar upp en om 10 minuter. Så alltså måste man nästan alltid vara i området. Vilket suger faktist! Men så e de!

Får man ett jobb så måste man ta sig till det själv, vilket funkar ganska bra eftersom att agenturen skriver ut precis hur man ska åka, med vilken linje och så och tunnelbanan är jätte enkel här och det är super lätt att hitta. Jobben är alltid jätte olika, så de e svårt att säga hur ett jobb oftast går till. Ibland är det i en studio och ibland utomhus, jag gillar utomhus mest för då känns det inte så himla modelligt och pose´igt! Det känns mer naturligt å så e de mycket roligare också, om de inte är i december på djurgården klockan 9 på en fredagkväll!! USCH, pappa kommer du ihåg? haha!

Jaja, men nu har ni fått en liten inblick på hur mina dagar kan se ut, hoppas ni är lite nöjda med ett seriösare inlägg iaf!!
Här kommer lite bilder,

    

Första bilderna är från Escada, andra två är från Ralph Lauren (ungefär en fjortondel av deras butik, kolla pike tröjorna, som i ett bibliotek typ. SJUKT fina grejer på Herr, OCH på Dam såklart!) Sista bilden är på ett stort palats som jag springer förbi varje morgon, vet inte va de e för hus, med maffigt är det iaf!

Hörs ikväll!

Tjena!

Vaknade relativt tidigt idag igen, åt frukost och nu ska jag snart gå ut å springa. Blir nog rätt lugnt idag tror jag! Vet inte om jag orkar ta ut mig, nä!! De får bli en lugn runda!

Idag ska vi vara på agenturen klockan 1, så jag antar att vi har lite mer castings idag än vad vi hade igår (eller, jag HOPPAS verkligen det).  Vi har också blivit medbjudna på middag av chefen, nån gång i helgen tror jag? så de blir säkert trevligt. Bara helgen går fort så är jag nöjd!!

Hur är sverige everybody?

HAHA isabel!!!!

isabel, säger:

oj, vad sent

vad har du gjort idag då?

Mikaela, vill hem! säger:

aa

hehe, typ varit på nån marknad å vid nått palats, kollat på film , tagit de lugnt

har en casting snart

EN, på hela dagen

de här är fan bullshit alltså

isabel, säger:

okej, men du har ju haft hur många castings som helst ju!!

Mikaela, vill hem! säger:

jaa de e lite dåligt just nu

isabel, säger:

mm, har du sett att blondinbella har färgat håret brunt????

Hahaha!!!!!!!!!!!!!


En "Feel good" låt!


Hej!

Idag så åkte vi till den där marknaden å de där templet, vi va nog där i mindre än 1 timme. De va inte så jätte mycket att se faktist, men de va helt okej å vi kom ut å gjorde någonting. Marknaden var mest en massa krimskrams och kände verkligen inte för att lägga pengarna på nått av de. Något som också va lite tråkigt var att templet renoverades när vi va där så de va täckt med en massa byggställningar och sånt, kul?! de va ju verkligen de vi ville se, haha!!
Menmen, vi köpte varsin dricka sen å åkte hem och lagade lunch, sen pratade jag med världens bästa kille, vilket gjorde hela min dag!! :) å sen satte vi på en film, som va rätt tråkig faktist.
Nu gick Linnea precis iväg på casting, å jag ska nog gå iväg å handla eftersom att kylskåpet gapar TOMT nu!
Jag blir upphämtad 19.40 tror jag, så jag har ju lite tid på mig. Kanske skulle man ta å städa lite?
Ja ni hör ju hur boooring de e här borta, varför har vi så lite castings? ;o ah!!!

Hur har ni de i sverige??


Det går bra nu? Eller?

Har EN casting idag vid 8, bra jobbat liksom!
Vi ska iaf ut å göra nått nu tänkte vi, åka iväg på nått, äta lunch, å sen så komma tillbaka hit  å gå på den där castingen. Men..äsch, får se vad vi hittar på. Hörs sen!

ÅH!

Vaknade precis, sjukt irriterande att jag sover till max 9 varje dag. Kan jag få sova ut nån gång?
Har iaf gått runt å tänkt på en sak å de e att när jag kommer hem ska jag nog klippa av 10 cm av mitt långa hår. Är lite trött på de nu faktist!! Vad tror ni? Mamma säger big no, jag vet! Men ni andra?

Dagen!

Hejsan! Idag hade jag 4 castings, och har precis ätit en hur god middag som hellst, svampsoppa me broccoli å tre ostmackor, ser verkligen en lysande framtid för mig inom modellyrket. America, here I come!!
Iaf, på min och Linneas långa rast (14.30 - 18.30) hann vi med ganska mycket, vi va å kolla lite i affärer och jag köpte en jätte fin hjärtberlock i silver på nån hulahula hawaii affär, haha jaja, måste köpa en silverkedja till de när jag kommer hem! Sedan va vi inne på Ralph Lauren å jag hittade nog 30 saker jag funderade på att köpa med pengar jag inte hade, inte JAG iaf, mamma hade säkert, om jag ens VÅGADE fråga henne liksom..jaja! Sedan gick vi hem å sedan till Starbucks, jag tog en mango passion tea frappuccino, den va god, men inte alls lika god som en chocolate frappuccino, så jag tog fram min kvinnliga list och gick fram till kassan å sa att den smakade gammalt, till en kassa full med, KVINNOR! Min kvinnliga list fungerade inte riktigt som jag hade velat på dessa kvinnor, dom erbjöd en ny mango passion tea frappuccino, när jag tackade nej kom dom springande med ett antal nya reccpet på den här mango passion tea frappucino. Efter tre mango passion tea senare var jag proppmätt och klockan var 18.30 så vi gick till gatan vi skulle bli upphämtade på, och fick vänta i 20 minuter. Hade säkert kunnat smälla i mig 3 mango passion tea frappucino till, om jag hade haft plats i magen såklart, de hade jag inte!

Aja, nu sova, imorgon blir de sovmorgon å ingen träning! Nice :)

GODNATT!

mmh!!

Alltså jag är sjukt sugen på lösgodis, de skulle verkligen sitta bra nu efter en löprunda!!



en stor sån här påse på sängen när jag kommer hem, å lyckan är gjord..eller va man nu säger! Haha

tjena

Nice dag igår, första halvan av dagen kolla vi på film å tog de lugnt, andra delen va vi på castings. Sen när vi kom hem laga vi mat å kolla DH! Skön dag helt enkelt,
snart ska jag springa sen så börjar vi vid 1 idag, blir väl något liknande som igår antar jag.
Idag är de 13 dagar kvar, så på fredag är de bara 10 dagar ;)

Min dag..

började med frukost, 45 minuters powerwalk, dusch å nu sitter jag vid datan å väntar på att ralle ska logga in!
Idag börjar jag vid tre, å har 4 casings. Så jag vet inte riktigt när jag slutar idag!
Linnea och jag har iaf planerat lite vad vi ska göra i veckan, något kulturellt, så de va typ nån marknad vi skulle gå till, vet inte riktigt vad det va å sen nått tempel, sen ska vi gå på nån restaurang i veckan och i helgen blir det Disney Land!
När den här veckan är slut är det ju bara EN vecka kvar, woho! Haha, jag är helt otrolig, saknar alla så himla mycket, tänker bara på att åka hem helahela tiden!! :(

Hoppas ni har det bra hemma i underbara sverige, see you soon!! :)


Söndagsfika!

Efter middagen idag, som blev svampsoppa (från påse, gott? nja..) så gick jag och Linnea till Dean & Deluca å tog en kvällsfika, för mig blev det vanligt kaffe och bananabread å n liten chokladbit. Mumsigt var det! På vägen hem gick vi förbi nått japanskt jippo, med massa människor som stog å dansa å så sålde dom popcorn å sockervadd och sånt. Linnea tog lite kort, ska fråga om hon kan lägga upp dom så att jag kan sno några! ;)
Nu ska jag läsa lite å sen så blir det desperate Houswifes innan vi somnar, imorgon ska jag ringa agenturen vid halv 2. Så jag ska sova ut, äta frukost å gå på en lång promenad tror jag. Hoppas på mulet väder imorgon så att man kan vistas ute utan att svettas ihjäl, haha!!

Shape of my heart

Kände att jag inte riktigt skulle orka med en till dag innomhus, men ingen ville följa me på picknick. Så jag tog med mig en macka med philadelphia å sylt, en banan å lite vindruvor. Sedan gick jag till den där parken å läste ett tag! Efter att jag gjort de gick jag på en och en halvtimmes promenad, i ballerina från HM så nu har jag sjukt ont i fötterna.
Det är iaf galet varmt ute idag, å jag menar verkligen galet varmt! Det är säkert mer än 30 grader i skuggan, dock blåser det på rätt bra vilket är skönt! Förutom att det var rätt svårt att ta sig fram i motvind, så mycket blåser det.

Men sen började jag bara tänka på alla hemma så då blev det lite jobbigt, speciellt på pappa. Vet inte varför men de va en låt på min ipod som var värsta pappalåten så då började jag tänka på dig pappa! Haha! Jaja..nu ska jag nog fortsätta läsa å sen bara ta de lugnt, vill ju att det ska gå fort ju!! Ah, aja nästa helg ska vi iaf till disney land, oavsett!!
Hoppas att den här veckan går fort! KRAM HEJ!



Här va pappalåten jag mena!

15 dagar!!

Efter att inte ha gjort någonting på nästan hela dagen (förutom städning, träning och såna där saker) så gick jag, kornelia, particija å en av hennes vänner till Hard Rock för att käka. Dock hade dom ingen aning om vad de va för ställe och trodde att det var ett vanligt café, så dom blev nog rätt överaskade när vi kom in. Jag var den enda som åt riktig mat medans kornelia åt äppelpaj å patricija åt cheesecake, patricijas kompis tog ett glas vatten, speciellt trevlig var hon inte heller. Alltså inte en så jätte trevlig middag om jag får säga vad jag tycker! Men, god mat var det ju iaf. Efteråt skulle alla dra ut, och jag fick en otroligt lång och skön promenad hem, kornelia följde mig halvägs och Linnea kom å mötte mig. När jag kom hem kollade vi på Desperate Houswifes, såg nog 1 och ett halvt avsnitt sen somnade jag, och i natt sov jag verkligen hela natten. Annars brukar jag vakna flera gånger varje natt! Halv 9 vaknade jag, (fattar inte varför jag inte kan sova ut nån dag) då gick jag ut å sprang i 25 minuter, sen körde jag lite styrka på det och sen gick jag iväg helt svettig och handlade. Sen blev de dusch å frukost och nu har jag kollat lite saker på tv4 anytime.

Idag ska vi gå till yoyogi park å ha lite picknick å ligga å läsa å bara ta de lugnt tror jag. Och imorgon är det bara 14 dagar kvar, det känns GRYMT bra!!!

Jag smälter iväg

Har precis städat hela lägenheten å vänt utåin på mina påslakan. Kände att det var dags för det!
Idag är det galetgaletGALET varmt ute, alltså de e verkligen helt sjukt. Har satt på 16 grader på fläkten å ändå blir det inte kallare. De e helt crazy!

Va som sagt ute å sprang, när jag kom in gjorde jag massa styrka, eller massa å massa..nåra situps men ändå. haha! Sedan gick jag iväg å handlade och sen gjorde jag lunch, kyckling å couscous sallad fick de bli igen! Sen köpte jag melon också, tror jag? de såg ut som de iaf..å så va den grön. Vet inte om jag har smakat grön melon förut? aja, förresten, kan man göra ginos i mikron? Vi har liksom ingen ugn här!

Nu blir det Svenska Cosmopolitan som Linneas mamma har skickat hit, och sen ikväll kanske patricija å nåra kommer hit på lite snacks å lite girltalk! Hörs sen :)

Jag vill hem!

Åh, escada avbokade idag. Jag passade väl inte för deras vernisagevisning, dom tyckte mer att jag var en modevisningstjej! Så jaja, fick iaf mer än hälften betalt och en ledig dag, sen tog jag lite kort också.

På sista castingen slog vår manager/chaufför till mig SKIT hårt på armen för att jag tuggade tuggummi? framför kunderna. Sedan började han skrika på mig för att jag inte ville kolla på honom när han pratade med mig. Så nu är jag jätte osams med honom, å gick upp till agenturen å berättade allting och dom blev helt chockade. Som tur var gick jag och linnea till en Italiensk restaurang och åt jätte god mat, skaldjurspasta. Mums! Å eftersätt, som kanske inte va tiptop!

Idag mår jag inte bra alls, vill bara bara hem, är så himla besviken på allting här, landet, agenturen, människorna, allting verkligen! Världens sämsta sommar, jag kommer aldrig åka hit igen! :( Nu ska jag ut å springa! Hörs sen!

ESCADA

Imorgon är första jobbdagen för Escada! Jag börjar klcoan 10 och slutan vid ungefär halv 7. Vet att jag antagligen kommer att sluta halv 8, eftersom att det alltid blir försenat. Samma på lördag, förutom att jag börjar halv 11! Nice!
Idag var det fitting för visningen, vilket menas med att man provar alla kläder man ska ha. Jag ska öppna visningen (= gå ut först) och kommer ha en rosa, sjukt fin klänning. Jag har 6 byten totalt, och vi är bara 4 tjejer som ska gå! Har aldrig varit me om att vi är så få? Men de kanske bara är skönt, då går nog allt mycket fortare än vad det brukar!
Sista klänningen jag har var också SJUKT fin, en lång turkos, å aa åh..jättejätte fin var den. Tänk om dom skulle ge en allt man har på sig!? In my dreams, haha!!!



Här är första klänningen jag ska ha!!!


Nu ska jag göra camomille te å sen sova tidigt eftersom att det lär bli en lång dag imorgon! berättar såklart hur det var, om jag orkar..hehe
Kram hej! :)

I brist på annat

Idag har jag inte gjort så mycket faktist, har ju sprungit å så som jag sa. Sen va jag å handlade lite å lagade couscouskyckling sallad som belv as god, å så kollade jag på What happens in vegas, som för övrigt är en as bra film. Och om en å en halv timme ungefär ska jag på fitting för escada, börjar jobba 10 imorgon!
Men, NU så gick jag in på GB´s hemsida, fråga mig inte varför. Å så fanns det bilder på alla glassskyltar ända från 60-talet. Haha så jag har kollat in gbs glassar från 90-talet! 1996 är det jag verkligen minns, då var jag 4 år. De va väl då man börja äta glass, eller?



Pappa här är länken..vet att du vill gå in å kolla

http://www.gb.se/ sen går man in på nostalgi delen. eller http://www.gb.se/nostalgi_year.asp?year=1989 Skit kul faktist! (jag har jätte tråkigt..ok??)

Nougat London!

Var inne på en tjejs blogg, som har SJUKT snygga kläder. Bla, kläder från ett märke som heter Nougat London! Måste kolla upp det när jag kommer hem!

Hade jätte svårt att somna igår, somnade inte förrens vid 2 tror jag, och vaknade vid halv 8. Stack ut å sprang (mer joggade) vid halv 9, i 45 minuter. Sen åt jag frukost framför DH! Nu ligger jag bara i sängen och kollar in massa fina kläder och väskor. Haha, lite roligt måste man väl få ha iaf!
Den här väskan vet jag att Karro har, eller är det Ulrika? Den är SJUKT fin iaf, och jag funderar på att köpa den som belöning faktist. Jag får se! Vad mamma, Eva & Rakel säger, Eva säger ja..de vet jag! hehe :)


Ser verkligen framemot



det här stället, när jag kommer hem!

mamma? å hunter å uggs,

sickaste ever!!

Både efter och innan sista castingen hade jag, kornelia, patricija och Linnea en ganska het diskussion om den här modevärlden, som både har sina bak och framsidor. Det har nyligen kommit tre nya tjejer hit, två från ryssland och en från ukraina. 15, 14 och TOLV år?!? TOLV!!! Mamma, vad gjorde jag när jag var 12?
Vi pratade om hur sjukt det egentligen är, visserligen är hennes mamma med henne, men ÄNDÅ? Första gången jag var ute på en såkallad modellresa var förra året, då var jag 16 och mamma var självklart med. Det kändes helt självklart! När jag var 12 år, de va iofs då jag blev hittad. Men började ju inte förrens 2 år senare, om inte mer, 3 år senare kanske det var. Då var jag 14/15 vilekt också är jättejätte ungt. Men att åka iväg till Japan helt ensam å vara 14 eller 15, och TOLV!! Alltså jag kan verkligen inte förstå det.
Vi har ju såklart pratat lite med dom tjejerna, å fick reda på lite sjuka saker faktist. Dom lärde sig att gå i högklackat när dom var 9 år, och gick på olika modellskolor osv. När jag var 9 år lekte jag typ fortfarande med barbie å godsedjur?
Dom här tjejerna kastas verkligen in i den här världen alldeles för tidigt och jag tycker faktist synd om dom, eftersom att jag tycker synd om mig själv. Visst är det en jätte bra erfarenhet att få åka hit, när man har lite under fötterna, inte när man inte ens har fått mens än? Okej, jag känner ju inte dom här tjejerna alls. Dom kanske har jätte bra självförtroende och känner sig själva jätte bra, och jag vet ju verkligen vad det mesta innebär nu med att åka iväg så här. Att man måste ha vissa mått å blablablablba tjock å smal å ful å snygg hit och dit. Det är de ända man hör och jag fattar inte hur man som 12 år ska kunna förstå att det egentligen inte har något med sig själv att göra. hur kan man ens som agentur ta HIT en 12 åring? Hur ska hon egentligen kunna ställa sig framför kameran, å låssas vara en vuxen kvinna som tjejer i min ålder ska kolla på å säga, aa den där klänningen var ju fin. Hon har ju inga former eller någonting? Hur bygger dom upp den här världen egentligen, med 14/15 åriga tjejer som ska stå å se sexiga å vuxna ut? Förstår verkligen inte, dom blir ju helt brainwashed me alla ideal och alla andra sjuka grejer som den här världen erbjuder. Självklart, SJÄLVKLART finns det positiva delar med det här också, man får en otroligt bra erfarenhet, det är de bäst betalda kvinnojobbet och det handlar verkligen inte bara om hur man ser ut. Men en stor del gör det såklart, nästan allt! Å att komma in i den här såkallade världen vid 12 års ålder, kan jag verkligen inte FÖRSTÅ! Blir helt,, aa vet inte vad jag ska säga. tror jag har sagt allt! haha gud förlåt, tråkig blogg!! Var bara tvungen att få de ur  mig, 12 år..jaja

Mamma ville lära sig lite japanska ord, och jag som inte gillar de här landet sådär jättejätte mycket vet bara några styckem. alltså HEJ!
Dock vet jag inte hur man stavar det, men de låter ungefär som om man säger washingmachine fast snabbt, och tar bort "ng" lite diskret.

Söt, stavas Kawaii å sägs som de stavas.

Sen försökte vi lära våran chaufför/manager att säga Roger Moore, haha "logjel moojee" säger man.. så att ni vet. Nu kan ni säga Hej, Söt å roger moore på japanska!!!!

PUSS Å GODNATT!


Världshistoriens bästa dag!

Jag är förkyld, jätte snorig. Antingen e de varmt å då mår man dåigt för att man får vätskebrist och att man blir helt fööör varm, eller så regnar de å e kallt å så blir man förkyld. Jag köpte iaf en soyalatte precis, som jag tror att jag drack liiiiiiite för fort. För nu har jag bränt mig i HELA munnen, och jag skojar inte. Det gör helt galet ont faktist! Har typ brännskador i gomen,
alltså NEJ aj? de gör jätte ont? vad ska man göra åt sånt ? mormor? du borde veta det, du är gammal å erfaren!!!

Till något helt annat, castingarna har gått bra idag å har bara 1 kvar nu. Å jag känner att jag skulle kunna sova hela tiden för de ända vi gör är att vänta, å vänta å vänta helahela tiden. Har liksom snart läst ut tredje twilight boken på 600 sidor, på tre dagar. Om man gör de har man ju inte mycket att göra,

Andreas, btw, hörde att du har hängt upp mig på väggen. Memories från Liseberg  2003, haha!!!

19 dagar, snart 18!

Idag är det 19 dagar kvar tills jag är hemma! Känns skönt att man är inne på 19, 18, 17 osv..å inte längre på 30, 29, 25. Ni fattar vad jag menar va?
Idag har jag bara två castings kvar, alltså 3 på hela dagen. Sista är klockan 18, som igår. Så jag kommer nog ha en riktigt skön slappar dag idag! Skönt!!

Tyvärr så händer det ju inte så mycket roliga saker den här veckan förrens på Fredag då jobbet för escada börjar. För vad jag vet så har jag inget jobb imorgon, å på söndag ska vi nog ut å äta, antingen på Hard Rock eller någon annan stans. Synd bara att den Japanska maten är så himla äcklig, aja!

Nästa helg tror jag det blir disney land, för dit vill jag verkligen åka, känna att jag har gjort NÅGOT roligt här! Haha!

Hörs sen, kramkram!

Frulle!

Det blev ingen träning idag, för jag var sjukt trött å det ösregnade ute, så de blev frulle med mackor me ost och jordgubbsmarmelad å yogurt me musli å blåbär istället! Mumsmums!

Börjar inte förrens om en timme så nu ska jag väl bara göra ingenting tror jag, har ingen aning om vad dagen bjuder på, men den lär ju bli lång eftersom att jag börjar kvart över 10.
Hörs sen :)


Fajitas!

Såhär blev mina fajitas, inte lika goda som Hard rocks och inte i närheten av så goda som veronikas, men goda var dom! Hade ingen gräddfil eller ost, så jag bredde på lite philadelphia ost på brödet sen la jag på stekt kyckling, stekt lök,paprika å stekt tomat å sen sallad å avokado. Så dom blev faktist riktigt goda ändå!!






Hellohello!

Idag hade jag en sjukt skön dag, tre castings, och dom gick jättejätte fort. Så nu har jag varit å handlat massa mat, har varit i typ varrenda mataffär å letat efter digestivekex å köpt massa olika saker. Ska göra kycklingwraps, å så handlade jag bröd å jordgubbssylt å ost. Hihi as gott!!

Här regnar det och de e faktist tillochmed lite kallt ute. Imorgon börjar jag kvart över 10 och ska träna innan dess så jag går väl å lägger mig tidigt idag igen så att det kan bli onsdag (a)

Hörs sen !

Skön dag!

Idag har jag bara tre castings och jag börjar vid två, och slutar vid 6. Nu är klockan 1 här borta och det regnar ute, det är rätt skönt faktist. Dock är det fortfarande varmt, även fast det regnar!
Nu ska jag snart äta lunch och sen blir det castingbilen. Här kommer lite bilder från gårdagen :)

   

Här är lite bilder från den rundan jag brukar springa, visst är den inte så här fin hela tiden kanske, men det är ju något iaf :) sista bilden är min fika igår, sjukt god cranberry scone! mums!
Förresten, varje gång jag går in i parken så sitter det en gammal tant på en bänk, tror att hon är uteliggare eller något. Och eftersom att jag nästan springer eller går där varje dag så tror jag att hon börjar känna igen mig..creepy!


When love takes over!


2 veckor och 6 dagar!

Va ute å sprang å sen åt jag frukost, havregrynsgröt på musli å äpple å banan å mjölk. Haha! jaja! Gott var de iaf,
Drömde sjukt jobbiga drömmar, så de va ju tur att jag vakna. Pratade lite med Rakel på msn när jag vakna å så läste jag ett jätte långt mejl från Rasmus, mhh :D fick alltså en sjukt bra start på dagen! Sen är ju Ms Ekendahl inte singel längre ;) HAHA SORRY! Nu kommer mamma göra sådär som jag sa (a)

Sen så något som alla i min närhet borde veta om, så är det såhär att det jag ABSOLUT vill ha när jag kommer hem är Maraboudigestive och FERRARIBILAR! Hehe kan ni fixa de tror ni? LOVE YOU :D



 

Bilder från i fredags!

Här kommer lite bilder från hard rock i fredags,

   

Min mat, jag och mikaela, å jag och kornela, å så en annan av alla mina favoriträtter på Hard Rock!!

Jag hatar japan!

Igår va vi ju på bio, och den var inte så bra faktist, sorry Rakel, men alltså den här filmen kommer jag inte att kolla på med dig faktist! (a) haha!
På vägen hem så var det nån psykopat som följde efter oss, sjukt läskigt. Jag stannade för att sätta på mig min kofta, då tvärstannade han bakom oss. Och sen gick han jätte sakta förbi, sen gick han jätte sakta och då gick vi om. Sen gick han efter oss igen å då började vi gå fortare, å då började han gå ännu fortare. Så då ringde linnea kornelia å pratade lite, då sa jag skit högt på engelska att vi skulle möta henne å så vände vi håll..då blev han typ lite tveksam men fortsatte gå. Sen när vi inte såg honom längre så sprang vi! Så sjukt äcklig kille vafan?!?

Iaf, efter att jag legat inne sen frukosten, och efter min lunch gick jag ut dit där jag brukar springa, först köpte jag en sicilian orange juice med sån där växt i, som de e i mojitos ni vet? aa vet inte va de heter men iaf, å så köpte jag en cranberry scones. Sjukt gott!! Och så satte jag mig på en bänk å läste lite. Det var verkligen jätte skönt att bara sitta för sig själv! Jag hade ipoden å min bok å solglasögon, så jag hoppas inte att det såg ut som att jag ville prata med någon, men eftersom att alla i det här landet är sjukt efterblivna stannade det en kille på cykel å sa att jag hade långa ben? MEN OCH? är han också helt psykad eller? Vad är det här för land jag är i egentligen?
Och sen kommer vår chaufför/manager hem till oss på vår (och hans) lediga dag för att fixa tvättmaskinen, som tydligen inte kunde vänta till imorgon..TUR att jag inte var hemma då för jag hade verkligen inte orkat att se honom, så jobbig är han!!!!!!!!!

Aja, jag är lite arg å rädd efter igår och jag blir så sjukt irriterad och arg på att det ska finnas såna idioter. Jaja! Lägger upp bilder från idag lite senare, kram hej!

Långpromenad!

Vaknade vid halv 10 och då gick jag på en timmes powerwalk, sen gick jag och köpte massa vatten å jätte gott bröd på ett danskt bageri. Sen gick jag hem å åt frukost framför desperate houswifes! Nu ska jag bara ligga i sängen hela dagen å dricka te å läsa eclipse, tredje boken i twilight serien. Haha köpte den igår så nu dumpade jag den där oseriösa boken iallafall..jaja!

De är väl ungefär de jag ska göra idag, plus att det inte är så fint väder ute idag å de e inte så varmt ute heller så egentligen kanske man skulle ta vara på den här dagen å verkligen göra nått, eller se nått. Men nä, jag pallar inte!

Idag är det förresten exakt tre veckor kvar tills jag är hemma!

Ants, shit!

Vi har myror i våran lägenhet, och när vi ställer ut soporna för att dom ska sluta komma in kommer våran sjukt jobbiga manager och säger att vi inte får ha dom ute. I´m comiiing wit thää killingspreeii!! jag ba aha okey so you´ll start living with us cause they are coming all the f*cking time? han ba yesyes, jag ba eh no way. Just accept that we want the trash outside!! Han ba no its not normal. HAN ÄR INTE NORMAL!!!!!!!! Ah...

Nu har jag precis lagat middag iaf, Kycklingsallad blev det!
Så här gör man ; skär sallad, tomat och äpple (äpplet i små bitar) Blanda ihop! Skär kycklingfilen i bitar, stek den. Häll den i den ihopblandade salladen. Häll över lite ceasar dressing! KLART! :D och gott, och nyttigt! och perfekt om man ska äta popcorn till efterätt! Sjukt bra alltså.
Hörs efter bion! :)

The devil wears prada!

Har precis gjort te och satte på The devil wears prada! Har legat å läst ett tag nu, har precis börjat på en ny, lite mer oseriös bok som heter Alla var där som är skriven av samma författare som the devil wears prada. Så ni lär väl fatta ungeför vilket stuk det är? Haha jaja!

Tycker att jag förtjänar lite oseriöst och chillination saker, eftersom att jag tvättat, varit å kollat i en trädgård (vet inte vad som händer med mig) och handlat. Massa vuxen poäng! Ikväll blir de ju dock Harry Potter så de jämnar väl ut sig lite. ;)

 


Underbar dag!

Idag är det säker 36 grader ute i skuggan, om inte mer. Sjukt varmt alltså! Men nu har det mulnat till sig lite så de är lite svalare vilket är grymt skönt, när man inte får bli brun alltså. Annars hade de varit andra bullar, hehe!!

Efter att jag hade tvättat åkte jag och Kornelia (en sjukt tevlig och rolig tjej från polen) till en trädgård/palatsgrej? som va jätte fin. Där gick vi runt å tittade å sen satte vi oss på en bänk i skuggan å pratade om allt och inget. Efter det åkte vi tillbaka till vårat område och då gick vi till Dean & Deluca å åt lunch..en islatte å en liten macka med crabfish röra å sparris. Sjukt gott och perfekt, en liten lunch eftersom att det blir lite tidigare middag eftersom att bion börjar 8. Då måste man ju äta popcorn, eftersom att de e ju bio???
Svetlana ringde och fråga om jag ville följa med på yoga, men det får bli en annan gång. Yogan börjar 6 och slutar halv 8, blir lite tajt där..

Imorgon är planerna att åka till stranden, men jag får se hur det blir med det faktist. Ska ut å ta en lång springrunda imorgon tänkte jag, å sen eftersom att allt ´är stängt imorgon kanske det bara känns lockande att ligga inne å läsa och kolla på film. Who knows!!

jaja, här kommer lite bilder från idag iaf..

    

Första bilden är på min super goda dricka, som finns i sverige också! Hur god som hellst, sen är de massa bilder på parken vi va i.

Satte precis på nrj, först våran låt å sen halo med beyonce..måste ju betyda nått? Eller?:)<3

Lite bilder!

Så här såg jag ut på dem senaste jobben! Dock är håret annorlunda eftersom att dom flätade om det när jag skulle åka hem ;)

 


nu ska jag och kornelia till nått palats å sen lunch! hörs sen

This long distance is killing me!



I miss you!

Tvättningsdag!

Idag vaknade jag vid 10, och hade ingen lust alls att träna. Så jag gick upp å gjorde frukost, youhurt, banan, musli, blåbär..det vanliga alltså. Med te och äppelbitar!!

Sen så har jag tvättat tills dess, underkläder, nåra toppar å så mina träningskläder såklart. Nu ska jag vänta tills min smutstvätt ligger å tvättar sig, medans ska jag läsa lite. Efter det ska jag träffa Kornelia för lunch å promenad. Ikväll tror jag att vi går på Harry Potter faktist, eftersom att det är helgdag imorgon lär ju allt vara stängt. Så man får ju passa på!
Disney land vet jag inte när det blir faktist, kanske nästa sändag eftersom att jag jobbar både fredag och lördag, med escada visningen :)

Hörs sen!

Dagens!

Det började med att jag blev upphämtad på den där stationen som inte fanns, men som fanns, eftersom att jag blev upphämtad där. hehe! jaja, iaf..vi åkte ut lite som på landet, det fanns en stoooooor sjö, massa gräs och träd osv, brevid där låg de en golfbana och sen kunde man se alla höghus längre bort. Så så långt ute på landet (som i madrid förra sommaren) var vi inte iaf! Vi började plåta utomhus, och temat var gammaldags. Det var rätt skönt faktist, för dom flätade upp våra hår (det var jag och en annan tjej å sen två killar) på huvudet, liksom så att det inte var nått som hängde ner, sedan hade vi massa lösa och stora kläder på oss. Det blev lite varmt iofs eftersom att vi var utomhus men dom var hur snälla som hellst och kom med fläktar och is och sånt hela tiden! Det gick jätte fort att plåta så när killarna hade åkt gick vi ner till sjön å då fotade jag två gånger själv och en gång med den andra tjejen. Då skulle vi hålla upp ett stort vitt lakan med brittiska flaggan på, det var liksom insytt..så allt var helt vitt. Och bilderna blev jätte coola! De såg verkligen gammeldags ut.

Iaf, något som jag stör mig grymt mycket på här borta är att Japanerna alltid skrattar åt än..även om dom typ tycker att man är gullig, snäll eller vad som hellst så skrattar dom. och om man typ kanske inte riktigt gör som dom vill så skrattar dom alltid! Sjukt irriterande eftersom att i sverige e de ju typ som ett hån! Å de e säkert inte samma sak här men det är ändå sjukt störande.

Jaja, ikväll ska jag inte göra någonting! Jag ska bara titta på film och ta det lugnt för nu är jag jätte trött och imorgon blir de en ledig dag med hårt träningspass på morgonen å sen vet jag faktist inte vad jag ska göra på dagen!

Hörs senare ikväll!! :)


godmorning!

Har precis ätit klart min super goda frukost och snart ska jag åka till en tunnelbanestation som inte finns på kartan, så jag får se hur det går.

Springrundan idag gick sjukt bra å jag hade verkligen as mycket energi, det var nog middagen igår ;) men men, de gick jätte bra iaf och den rundan jag springer är jätte skön, för den e verkligen jätte fin. Ska gå den nån gång å ta lite kort så att ni får se!

nu ska jag försöka hitta den där stationen, hörs efter jobbet så berättar jag hur det var! Kramhej

ESCADA

I torsdags var jag på casting för en Fendi visning å en Escada visning! Escada blev jätte intresserade, och Fendi blev intresserade. Dock fick jag inte Fendi vilket var synd, men de fick Svetlana så de va super skoj! Men jag fick Escada :D wooho! Så igår var jag, Mikaela. C, Kornelia och Linnea på Hard Rock och åt jättejätte god middag. Först beställde vi in en nacho tallrik till förätt, super gott. Efter det åt jag fajitas, linnea å mikaela sallad, och kornelia mac and cheese chicken! Men jag tror att jag drog den vinnande lotten för dom var verkligen HUUUR goda som hellst! Absolut min nya favorit på Hard Rock, lägger in en bild sen, för dom hade liksom stekt in HARD ROCK café tokyo på ett av bröden. Aa nä de va coolt iaf, å så hade dom lagt upp allt as fint. Så bild kommer! ;)

Efter det gick Mikaela.C ut å vi tre gick hem, en otroligt skön promenad eftersom att jag var helt proppmätt (se att jag åt upp allt som fanns på tallriken = 4 fajitas). Efter det satte jag och Linnea ¨på Desperate Houswifes och sen somnade vi.

Nu ska jag ut å jogga, sen blir det frukost och sen jobb till klockan 6. Kanske så blir det bio ikväll, eller imorgon. Vi får se hur vi gör! :)

Wish me luck today!

Stuvade makaroner!

Tro det eller ej, men jag har precis lagat stuvade makaroner. Med brödmjöl? haha vet inte vad de va men de va mjöl iaf, å de blev faktist riktigt gott. Inte lika gott som dina mamma men inte långt ifrån faktist! Till det blev de köttbullar och Heinz ketchup, å morötter!!


Jävla japaner!!

AHH, tydligen så gör våran dusch att de kommer in vatten i lägenheten under oss så nu e de massa japaner i våran lilla lägenhet för att dom ska fixa det! Vet att man inte ska bli irriterad på de, men dom har verkligen ingen respekt alls över att vi bor här. Dom verkar liksom inte ens bry sig! Orkar inte med dom! och varför ska han som bor under oss stå å prata i telefon i VÅR lägenhet, gå hem till din egen. pucko!!

Fix you!

Vaknade 06.34 av att jag hade sjukt ont i magen, tror att det var träningsverk. Klättrade ner för stegen på våningsängen å gick på toa, fyllde en vattenflaska å sedan när jag la mig i sängen igen och fläkten sluta låta hörde jag hur hela himlen typ öppnade sig och regnet bara ÖSTE ner! Helt sjukt! när jag vaknade 2 och en halvtimme senare gick jag ut å jogga med coldplay i hörlurarna, perfekt väder för det idag. Molnigt och svalt, och mina ben behövde verkligen det, dom var sjukt sega och gjorde ont av all träningsverk. Det där styrkepasset gjorde sitt kan jag ju säga! Efter det blev de supergod frukost, yoghurt med blåbär och musli, te och grapefrukt. Mums!
Idag börjar jag inte förrens klockan 4, skönt! Ska lägga mig i sängen och läsa New Moon med massa vatten å te. Ikväll ska vi nog gå ut och käka tror jag, om det inte blir alldeles för sent vill säga!

Imorgon är det jobb så det blir till att sova tidigt ikväll!
 Och mamma, när jag kommer hem måste vi gå på Spa med massage för min rygg är helt förstörd, hehe!!

Hörs sen :)

chottochotto!

Betyder lite på japanska! Å de säger dom hela tiden för att dom är så sjukt sega! ahhh, nu e jag hemma från jobb å castings iaf å äter middag som idag består av banan me musliå mjölk. Har inte käkat på 7 timmar så nu kan man ju inte bara trycka i sig värsta pastan för då blir de ju knas!
Imorgon börjar jag sent iaf, så jag ska sova ut, sedan gå ut å springa å sen bara ta de lugnt. Har jobb som väntar på lördag och kanske söndag, så vill verkligen vara ordentligt utvilad tills dess.
Vet ej vad planerna för morgon dagen är än, men vi får se. Blir nog bara DH och kanske glass!!
Godnatt :)

25 dagar!

När man säger så låter de faktist inte så himla långt, jag menar..om 10 dagar är de ju liksom bara 15 dagar kvar. å DET är inte så långt alls!! :)Vi har långhelg här borta, för dom har helgdag på måndag så vi är lediga då! De va ju tur, eftersom att jag jobbar på lördagen..då får jag ju en hel helg iaf. Å så blir nästa vecka kortare ;)

Idag och igår var det stekhett här, 36 grader i skuggan!! Aja, ha en bra natt å sov så gott :):) hehe å jag ska försöka ha en bra dag!

Lena, Grattis till systersonen förresten :)

Hallå Hallå!

var hemma vid halv 11, å gjorde jag te å två kex me cream cheese! Mumma! Nu kollar jag på Leila på Landet på tv4 anytime som mamma har fixat. Tack tack! Imorgon är de torsdag och då är det jobb som gäller från 9 till 15, efter det blir de castings. I helgen har vi planerat Hard Rock, Bio och Disney Land!

Nu ska jag kolla klart å sen sova! Godnatt :D

Just nu längtar jag efter..

Västkusten, familjen, Rasmus, salta bad, mysiga middagar med skaldjur, bär och svensk sommar!!

   

5 castings kvar för idag!

jaja!

Eftersom att det aldrig blir som man planerar här borta fick jag ändra om hela min planering! Efter att jag ätit en baunta frukost, för att ha energin att kunna gå ut å springa ringer dom å säger att vi har en extra casting på morgonen! Där sprack mina planer. Var tillbaka i lägenheten vid 12, så jag tänkte att jag hinner ju ut å springa ändå. Dock är det 36 grader i skuggan idag, så de blev 50 minuters styrka idag istl. Känner mig sjukt duktig faktist! Sedan blev de broccolisoppa å ostmacka å halv banan till lunch! Hushållsost, mmhhh!! Love it, men snart är den tyvärr slut å då får jag vänta i 3 veckor tills jag får äta hushållsost igen, haha I-landsproblem. Jaja!

Nu har jag 6 castings, som pågår till 8 ikväll så jag lär nog vara rätt trött när jag kommer hem. Kommer ju blogga ändå, de vet jag! :) HÖRS SEN! kramkram

(snart är de bara 3 veckor kvar, woho!!!!)

I love it

givenchybackstage

Planering!

Börjar inte förrens 13.40 imorgon, så planerna är att sova tills jag vaknar, äta frulle, ut å springa, käka lurre, å sen till agenturen och aa får se vart dagen för mig!
Har precis druckit té för att inte de halsonda ska bli värre, och kollat på DH! Nu ska jag läsa New Moon å sen sova. Och mamma, förresten..kan du fixa tv4 anytime nuuuuuuu?!?!? (a)

Godnatt, sleep thight!!

(Btw, Vädret här är sjukt! Det är nästan 40 grader här, shittans..synd att man inte får bli brun :( för om man hade fått de hade jag varit neger när jag kommer hem!! )


Fy!

Usch vad man kommer ut rytm å rutiner här borta. Fyfyfy! När jag kommer hem ska de bli så skönt med vanliga rutiner på normala tider. This will ruin me! Nu sitter jag iaf å väntar å väntar på att gå på den där castingen, dom skulle kommit nu ju?!? Kommer nog inte va klar förrens halv 10 och då ska jag äta middag! Rutin va? haha!

Ledig dag!

Idag har jag bara en casting, för Vouge och den är klockan 8 ikväll! Alltså hade vi en helt (nästan) ledig dag idag. Så vi gick till Rappunghi (tror jag det stavas) det tog ungefär 45 minuter att gå dit. Väl där traskade vi runt lite, vi kollade tillexempel vart bion låg och vart Hard Rock café låg, eftersom att vi planerar att ta en biokväll i helgen å kolla på Harry Potter. Rappunghi var ett riktigt coolt ställe och det fanns väldigt mycket att göra där! Så jag tror att vi går dit fler gånger än bara för att gå på Bio. Det fanns tillexempel  en jätte fin park som vi tänkte gå till och ha pickninck nån dag, sen fanns det massa affärer och massor med olika restauranger. En svensk restaurang som hette Lilla Dalarna fanns, dom hade massa svensk mat och TGI Fridays fanns också ;)

Efter att vi kollat runt där i ungefär en timme tog vi tunnelbanan hem till vårat område och gick till Dean & Deluca för lunch, för mig blev de skink och brie panini med en Jordgubbs smoothie som var mer som en milkshake. Men gott var det iaf. Så nu ska jag bara lägga mig i sängen å ta de lugnt å läsa lite. Sen ikväll blir det casting och sen äta sen middag.

Vår lunch på Dean & Deluca

 

På torsdag och lördag har jag förresten jobb inbokat, å de på torsdag var tydligen de mest populära department store i hela japan och det var tydligen många som ville ha de jobbet så de va ju tur att jag hade fått det.

Hörs sen!! :)

     

Min morgon!

Var ute på en lååång powerwalk, sen gick jag till starbucks å köpte en jätte god soyalatte, och sen handlade jag lite frukt och vatten. Kom hem å tog en jätte skön dusch med min underbara jordgubbsduschcreme och satte mig framför desperate houswifes med min jätte goa frukost. Woho! Nu ska vi snart gå upp till agenturen för att se hur dagen ser ut. Vi hörs ikväll! Kramkram

  (min idag )   (min å rakels)

Men den var dock inte alls lika god som min och Rakels, som vi gjorde för typ ett år sen. Dom ser iofs alltid ut såhär,  Rakel de här är vi bra på, vi borde starta buissnies eller nått,

Klicka på bilderna så blir dom större, (samma i inlägget nedanför)

Bilder!

  1. svenskt godis på KIDDYLAND! 
  2. Louis Vuitton
  3. CHANEL  
  4. Sushi usb-minnen
  5. en fransk restaurang/fik 
  6. JIMMY CHOO, rakel..du skulle älska detta land!! 
   7. Gatan!
 8. Ralph Lauren
  9. Utsikt över yoyogi park!
 10. En smyckes affär
  11. typ 1/4 av alla örhängen som fanns
 12. en affär med massa naturliga oljor och tvålar och cremer och sånt. Mamma, ninni å Linda skulle nog älska den här affären tror jag! :)
  13. En hylla i samma affär!

SÅ!!! Nu har jag lagt upp en massa bilder faktist, det tog lite tid så jag hoppas att det här räcker för ett tag :)

Hellooo

Kan verkligen inte sova! Har legat i sängen i två timmar å vridit å vänt på mig så nu gick jag upp å satte mig här med världens huvudvärk..vattnet är liksom slut!! Första jag måste köpa imorgon bitti (a)
Vi började 3 idag, med 3 castings. Så vi var hemma vid 8! Jag säger ju det, dom är sjukt sega?! å innan det var jag ute å sprang å sen var jag faktist ute på promenad och tog en massor med kort, så det kommer upp snart. Var inne på en as cool affär som bara hade massa sjuka grejer, som tex USB-minnen formade som sushis, å svenskt godis hade dom också. Aa nä men massa mer coola grejer!! Ska lägga upp alla bilder sen, och så kommer jag att ta fler så klart. Det kommer, det kommer. Jag kan iofs erkänna att jag har varit grymt dålig på de eftersom att jag har varit här i två veckor nu, sorry!!

Nä nu ska jag göra ett till försök, GODNATT! :)


Astrobloggen!



Kan inte fatta att jag tror på sånt här! :p

Frukost och ELLE!

Åt frukost i sängen samtidigt som jag läste Svenska ELLE (för andra gången) som jag fick av Marcus å Johanna precis innan jag åkte. Läste om Gotland och vill verkligen åka dit i Augusti! Å sen så läste jag om massa olika recept och kom på att jag vill ha tjejmiddag när jag kommer hem, innan skolan börjar :)

Frukosten bestod av yoghurt med banan, stora blåbär, musli och te. Mums mums! Men när jag kommer hem så vill jag ha strawberries :D hihi, bärtjejen liksom! Vi har inte börjat än så nu ska jag lägga mig å läsa New moon tills dom hör av sig. Springrundan var för övrigt otroligt najs, efteråt. Och imorgon ska jag ha en vilodag!

Hoppas ni får en bra måndag!! En ny vecka har börjat, vilket betyder att det börjar närma sig augusti, vilket betyder hemfärd! :) KRAM!

springa!

godnatt, eller gomorgon för mig då kanske! Johanna, nu är klockan kvart över 8 på morgonen här och jag ska ut å springa. Efter det är det nog massa castings som gäller. Kanske hinner blogga emellan dom också, vi hörs senare :)


You are my rock!



 Var ute på en långpromenad, skönt att vara själv..fast inte skönt att vara utan alla mina underbara!!
Efter promenaden ringde jag pappa å grät lite, sen hade jag ett pepptalk med mamma.
Saknar alla! Å Rasmus ha en underbar vecka i tylösand, you are my rock!

Fattig tjej!

Fotograferingen var super bra, fick massa fina bilder som jag kan ha i boken. och sen massa bilder till dom som hade hand om fotograferingen. Dock gillade inte jag dom bilderna alls!! Iaf, sista bilden tog längst tid och var hur jobbig som hellst. Vi var inne i en studio hela tiden men ändå, sjukt jobbigt att bara stå å göra saker hela tiden. Haha, jag är så himla lat. Jaja, till lunch blev de en liten yoghurt å tre brödbitar, så min mage är lagom uppsvälld nu. Förutom de hade dom ju bara massa konstiga risgrejer inlindade i sjögräs å massa munkar å chokladgrejer. Och jag skulle ju vara nyttig, så de blev inga sånna för mig.

Efter plåtningen var jag och handlade, frysta blåbär, fetaost, en annan ost, kidneybönor å nåra kex. För 2,500 YEN!! Alltså typ 250 svenska kronor. SJUKT DYRT FÖR BARA DE DÄR LILLA!!!! Nu har jag typ bara 2000 yen kvar att leva på för resten av veckan. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig, men på nått sätt så kommer det väl att gå hoppas jag (a)
Nu är klockan 17.50 här och jag tänkte snart sätta på en film och sen kanske börja laga mat. Köttbullar med sallad å fetaostcreme, stekta tomater och broccoli. Mumsmums! Saknar pappas mat dock, å maten hemma hos Rasmus!
Jag är ju som alla redan vet inte så bra på att laga mat, förutom sallad. Höhö! Så det blir väl de de får bli,

Hörs senare ikväll, kramkram!

Jobb!

Okej, inte jobb. Men testfotografering! Ska vara vid mötesplatsen om 8 minuter så måste skynda mig lite!
 Juste Rasmus, jag har en nyhet som du kommer bli glad över. Mina rommarskor är trasiga ;) haha! älskar dig!

Nu måste jag springa, kram till alla!! <3

Jobb!

Okej, inte jobb. Men testfotografering! Ska vara vid mötesplatsen om 8 minuter så måste skynda mig lite!
 Juste Rasmus, jag har en nyhet som du kommer bli glad över. Mina rommarskor är trasiga ;) haha! älskar dig!

Nu måste jag springa, kram till alla!! <3

IKEA

Idag åkte vi till Ikea, å handlade lite mat och åt lunch, köttbullar me potatis, lingon å brunsås. Haha!! Hem fick vi af med oss lite köttbullar, svensktbröd (sånt där runt och bubbligt ni vet?), hushållsost, skorpor och brunsås :) Mumma! Det tog ungefär en timme dit och en timme hem. Efter att vi hade lämnat all mat i kylskåpet gick vi på en långprommenad till en park, eller aa vet inte om man ska kalla det park kanske, men det var en gata, å så va de massa träd och massa mysiga restauranger. När vi kom längre ner på gatan kom vi fram till värsta sportgatan typ, det var minst 5 STORA arenor, baseball, fotboll, massa tennisbanor, drivingrange, åå aa massor med sånna grejer. Det som var coolt var att dom var så himlahimla stora och det var en baseball match när vi gick förbi så det var massa som heja och sådär. Tyvärr kunde vi ju inte se in..menmen.

Sen gick vi hem och lagade mat, för min del blev det stekt broccoli, majs, morötter, aubergine å sallad med spaghetti å pesto. Hehe! Å ingen efterrätt, HA! :) Så jag har verkligen varit jätte nyttig idag. Och de brukar jag ju faktist alltid vara, vet inte vad som har hänt den senaste veckan faktist?
Jaja, nu ska jag och linnea kolla på desperate houswifes all night long. För imorgon har vi båda test fotografering, och efter den vet jag inte vad som händer. Vill gå på en restaurang som ligger typ 1 minut från var vi bor som är supermysig. Men jag får se hur det blir med det! :)

KRAM!!


Godmorgon!

Var hemma hos Rakel inatt, på rebeccas födelsedagsfest! haha
 Fick sovmorgon i dag iaf, jättejätte skönt! Var helt slut i hela kroppen å nu ska vi nog ut på en promenad, äta frulle å sen till IKEA!
Planerna för kvällen är iaf hard rock café, och nej jag ska inte äta godis eller efterätt (a) jag ska skärpa mig! Jag ska verkligen skärpa mig..annars skickar dom nog hem mig snart. hehe!
Jaja, ska försöka ta kort på de jag köpte igår, så att du (mamma) får se att det inte var massa onödiga saker. Det är det ju iofs aldrig ! nästan :) KRAMKRAM!


oh my god!

Detta var sjukt jobbigt, och sjuktsjukt skönt. De tog 40 minuter idag, mina ben var 10 minuter segare idag, och min mage mycket ondare!! Och mitt vatten är slut, så jag måste köpa nytt..menmen, nu har jag iaf fått 1000 svenska kronor av han som äger agenturen, haha så att jag har nått att leva på den här veckan. Dock drar dom det från min lön sen, så de är ju mina pengar.

Förresten så shoppade jag ju idag, jag köpte en jacka, en kofta å ett par tights..allt från Zara på rean. Går inte att komma ut ifrån den affären tomhänt. Så himla fina saker! mmh me like :)

så..nu har jag varit å köpt vatten å grapefrukt tuggumin. Smakade på ett å de va sjukt sött, så nu mår jag illa igen. Haha har bara ätit godis den här veckan! BLÄ, nyttighetsvecka here i come.

GODNATT!!! Eller..ha en bra kväll people!! :D

Bra dag!

Idag har jag haft 5 castings tror jag, och efter den sista som var vid 8 tiden åkte några tjejer från agenturen till Daiba, ett supercoolt ställe i tokyo för att bowla. Tydligen måste man vara 18 för att få göra det efter klockan 8, så bowling blev de inte. Men middag, japanska nudlar och crépes med banan, glass, grädde å choklad. Efter det var vi nere i en spelhall och gjorde massa roliga saker.

Nu har jag jätte ont i magen av allt godis å ska snart gå ut på en springtur. Imorgon är planerna IKEA å på söndag har jag en testfotografering. Jag fick reda på idag att jag också är bokat för ett jobb i ett departmentstore, alltså typ ett shoppingcentrum, eller?

Kommer antagligen vara sjukt trött när jag kommer hem så vi hörs imorgon, kramhej! :)


Like it!

Åh vad jag saknar min säng, längtar jätte mycket tills jag får sova i den igen!!

Idag börjar jag klockan 11, om en halvtimme! Vilket betydde att jag idag hade världens sovmorgon, men bara för att man har sovmorgon så kan man ju såklart inte sova länge. Först vaknade jag klockan 6 när Linnea gick upp, som tur var kunde jag somna om, till klockan ÅTTA?! Då låg jag och myste i sängen tills klockan 9 för då gick jag upp å gjorde frukost, yoghurt med mûsli, annanas å ett ägg. Den åt jag i sängen framför Desperate Houswifes. Och Rasmus, du har en del att kolla igen där när jag kommer hem för nu e jag i mitten på andra säsongen ;)

Idag är det väl castings som gäller, och jag hoppas att vi slutar tidigt så att man kan hitta på något ikväll. Vi får väl se vad kvällen bjuder på. Kanske middag, eller bara DH och oreos? I dont know, menmen! Ha en superduper bra dag :)

 

 
Så här vill jag att mitt sovrum ska se ut när jag kommer hem,
kan ni fixa de tror ni? (a) haha nej skoja...eller?



Kram!!


Grymt!

Sallad, tomat, ägg och tonfisksallad till middag idag! Efter det stack jag ut å sprang, alltså inte jogga den här gången utan sprang. Tills luften i mina lungor var slut och jag inte kunde andas längre, å då sprang jag tillbaka. Har ingen aning om hur lång sträckan är, men de tar en halvtimme att gå, och jag sprang dit på 10 minuter, å hem på 20. Haha sucks, aja whatever. Godnatt!!


tjena

Allt har gått super bra idag! Och imorgon ska jag kolla efter en kamera, om jag har tid.
Tjingeling å goodbye!!!


Jobb!

Vaknade vid 9 idag, innan alarmet gick på! Var uppe tills typ två igår, hade sjukt svårt att somna. Men jag drömde massa underbara drömmar å vaknade ganska utvilad faktist. Åt en jättegod frukost och sen åkte vi iväg på en casting, som gick fort och bra! :)
Kan ju säga att jag behövde sömnen och den goda frukosten för idag är mitt humör på topp, + att jag ska jobba idag också vilket är bra. Det är en Paid Fitting med Svetlana och en annan tjej som är gift med en av cheferna på agenturen. Det var tydligen jätte bra, eftersom att dom hade valt Svetlana och den andra tjejen så betydde de tydligen att dom tyckte om mig och ville pusha mig till så mycket som möjligt, enligt Svetlana. Så de kändes jätte bra!

Nu ska jag börja på den nya twilightboken, New moon. Och sen ska jag på Lunch med Svetlana å den andra tjejen innan jobbet! :)
Hoppas ni får en superbra dag! KRAMHEJ! :)


Åh!

Åh när jag kommer hem ska jag köpa Jeansjackan från OddMolly! SJUKT SNYGG!! å så nya fina snygga jeans, nicencie stuff. Å nya skor också, haha !! :D Looking forward to it..
Hoppsan nu är klockan halv 1 på natten här, need my sleep. Men blev lite för glad för att bli trött, haha de lät wierd ;)

 

Jaja godnatt

I wanna run, and smash in to you!


AH!

Jag skrev ett inlägg, å så försvann det. Och jag orkar inte, för våra chaufförer är dumma i huvhudet, och jag hatar dom. Å jag har ont i magen för man hinner aldrig äta nått. Å JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!! :(:(
Vill hem nu, seriöst. Förlåt att jag förstör erat läsande men jag måste bara avdramatisera mig lite för jag dör nu, goodbye?:)

Nej de gör jag inte alls, men jag orkar inte med den här dagen bara. Den sög!!
GODNATT!<3

Hej!

Har precis lagat middag (pasta med tomat och basilikasås med aubergine) som jag ska äta efter mina sista tre castings som slutar vid 8 ikväll, har redan haft 7 och jag tror att det är tre kvar..eller kanske två?
Imorse var jag ute och jogga iaf (kanske redan har skrivit det?) och efter det blev de castings å Starbucks med Svetlana å chauffören, jag tog en Chailatte vilket jag inte har gjort på hur länge som hellst å de va verkligen super gott.

Hoppas verkligen på en riktigt LÅÅNG sovmorgon imorgon! Det skulle verkligen vara hur skönt som hellst,
Och att de e världens dyraste land har jag lite svårt att tro faktist? men aja okioki..de kanske är så.

Såna här dagar händer de inte så mycket så de finns inte så mycket att skriva om. KramKram!!


Run with me through rows of speeding cars

Kom PRECIS in! Och jag är genom svettig, å de gick skit dåligt för jag hade verkligen ingen springardag idag. Nu ska jag göra frukost, det godaste som finns efter choklad :) å sen vid 11 ska jag iväg på castings. Igår när jag frågade vår chaufför hur många jag hade sa han i dont know, manni manii!!! AHH irriterande :p haha jaja!

Sov iaf 8 timmar, och jag drömde världens bästa dröm, som va en mardröm också. Jag drömde att jag kom HEM! Å Rasmus va hemma hos oss å vi låg å kolla på film å åt glass å sen så kom mamma hem å¨vi hade massa snubbar hemma som skulle fixa infravärme på altanen å sen ringde Switch och ville att jag skulle komma tillbaka men de gjorde jag inte. Å sen vaknade jag. Å så kände jag verkligen inte igen mig, jag ba men herregud vart är jag någonstans?
å så kom jag på att jag fortfarande va kvar här, FAAN! haha sorry för svärordet men jag trodde jag var hemma :(

Jaja nu har jag varit här i två veckor snart, och då är det bara 4 veckor kvar, + att två av dom veckorna är Rasmus i Boston å spelar hockey, så dom veckorna kommer att gå supersnabbt för dig darling! :)

Haha mathilda, jag såg att det va du första raden jag läste. Sjukt faktist, att jag liksom visste att det var du ;) Å mackis, jag saknar dig med faktist!! Å JAG HADE JÄTTE GÄRNA velat va me å fira Jullans födelsedag :( jag ska fira den med henne när jag kommer hem, då får ni komma över å bada å sånt där :)



En sån här vill jag ha när jag kommer hem, (fast en sån som jag å Veronika gjorde på midsommar)

LOVE YOU ALL!!!! <3


Showtime!

Klockan 6 gick jag upp i morse å åkte till shimbashi, för att äta frukost med Svetlana på starbucks! Good stuff :) En soyalatte, yoghurt å banan senare åkte vi vidare till hotellet där visningen var. Där fick vi först make, å sen ett GIGANTISKT hår! Helt sjukt, sen fanns det as äcklig mat å massa äckligt snack så de va väl typ lite sånt jag åt till lunch.
Eftersom att det är sjukt mycket väntan så läste jag nästan ut hela min bok, Twilight, som är sjukt bra nu i slutet. Måste läsa vidare (a) haha! Pratade typ inte med nån så mycket eftersom att jag typ inte hade någon energi eftersom att de där tunga håret tog all.  
Visningen blev vid ungefär halv 7 och vid 8 var vi tillbaka vid shimbashi, där våran chaufför hämtade upp oss igen. Då åkte vi på två castings, å vi hade hur roligt som hellst i bilen eftersom att vi var så trötta å helt sjuka i huvudet. Hah! :D jaja, efter castingarna så åkte jag till mataffären å köpte mackor, avokado, philadelphia å lite yoghurt å sånt. Så till middag blev de Macka me philadelphia å avokado, haha tre stycken åt jag bara för att jag var så himla hungrig!
Visningen gick förresten jättejätte bra, stylisten sa att den tillochmed var bättre än den i Paris. Vilket kändes bra att höra!!

Imorgon börjar jag klockan 10.45. Och innan dess ska jag springa!! :) Nu blir det bums i säng, ´för jag håller helt seriöst på att dö. Att jobba från klockan 6 till 22 är inte något man gör varje dag. Kramkram!!

Juste!!

Haha juste, glömde berätta vad jag har gjort idag!! Imorse var jag ute å sprang och efter det så åkte vi till det hotellet där visningen ska vara. Först tog vi tunnelbanan, och sedan tåget. Och det var verkligen sjukt coolt! Dom hade ingen som körde det och vi åkte över The rainbow bridge, som var jätte lång och över vattnet och det var verkligen riktigt coolt. Ska försöka komma ihåg att ta kort imorgon. När vi sedan kom till hotellet, (som låg precis brevid stationen) så fick vi gå till där vi skulle vara, och hotellet är nog ett av de finaste i hela Tokyo! Det var verkligen huuuur fint som hellst!

Där repeterade vi allting med både kläder och skor, och allt gick bra så jag känner mig rätt säker på allt jag ska göra nu! När vi kom hem därifrån var klockan 6, och då åkte vi direkt på tre castings, och eftersom att vår ena chaufför är helt efterbliven så tog allt detta 4 timmar. Så vid 10 var jag hemma och gjorde mat och sånt som jag redan skrivit om :)

Nu ska jag läsa lite å sen gå å lägga mig eftersom att jag ska upp klockan 6 imorgon! Godnatt alla, saknar er hur mycket som hellst <3<3

Update: Hitta en bild! ;)


Middag klockan 10?

Har precis ätit upp min middag, som idag blev; Spaghetti med aubergine, tomater å pesto!!
Är proppmätt nu men de e väl bara bra ;) Imorgon ska jag upp vid 6, så Ralle? Vet inte om jag kommer att vara vaken när du loggar in :(

Nu ska jag hoppa in i duschen å läsa twiligt, å kanske äta oreos! haha nej skoja, ska vara nyttig..eller?

Kram!!

Regn

Här borta ÖSER det ner!! Helt sjukt vad det regnar mycket. Tur att jag kommer vara inne hela dagen iaf! Det är nästan skönare på ett sätt att det regnar, än att det är 40 grader varmt och sol. Tänker bara på att åka hem hela tiden. Sad but true!! AHH, vill att det ska vara den 10 augusti nununu!!!!!


mhm..

Va ute å sprang nyss! Det är helt sjukt hur skönt det är, jag bara sprang å sprang tills jag inte orkade mer, å då sprang jag tillbaka hem. Sen duschade jag me min nya duschcreme å schampoo å balsamet som jag fick från Loreal! Så nu luktar jag gott å mår bra. Sen åt jag en jätte omysig frukost i den här lilla fula äckliga lägenheten som jag hatar -.-

Idag är det övning för visningen igen, fast med kläder och skor. Och det kommer säkert ta ännu längre tid idag..men jag hoppas att det går bra för alla så att vi kan få sluta tidigare.

Nu är det iaf "bara" 5 veckor kvar tills jag kommer hem! Det känns som en evighet, men det är iallafall juli och snart (eller inte) Augusti. Men tiden rullar på och det går fort? VISST?! :D

Kramkram!! <3

Haha sötisar!!



Haha Jennifer (och co?) , this is toooo sweet :) Vill hem nu faktist!!!

Söndag

Idag övade vi på hur hela visningen skulle gå till. Jag fick iofs bara sitta å vänta eftersom att jag ska in på slutet. Men det gick bra för alla iallafall och jag tror att visningen kommer att bli jätte cool! Vi jobbade från 1 till 4.

Efteråt gick jag, Svetlana å en annan tjej från visningen från där där vi hade övat till där vi bor, vi gick igenom en jätte stor park som var jätte fin å de va jätte stora träd och sånt och sen gick vi till ett Japanskt tempel som var hur coolt som hellst. Om man betalade 100 yen, vilket är typ 10 kronor (eller 8 eller nått sånt) så kunde  man ta en lapp å på den stog de en dikt om ens framtid eller aa, nått sånt.
På min stog det:
 - If you consult your inmost heart
And still need feel no shame,
Then let the people of the world.
Talk on as they please.

Och betydelsen på de va,
- If, upon consulting your conscience, you find you have nothing to be ashamed of, then you have no reason to be moved by gossip. Stick to your convictions.

Så nu ska jag slå upp det på svenska eftersom att jag inte riktigt fattade allt även fast att dom hde skrivit beskrivningen. Haha!!

Efter det gick jag och Svetlana till ett sushi ställe där hon åt Lunch/middag, å jag smakade på några saker. Och det var faktist en grej jag verkligen tyckte om. Det var ris med crabfishsallad. Alltså typ som skagenröra fast med krabba och kanske inte lika gott men det var jätte gott iaf :) Å själva restaurangen var liksom som en rund ring, å så va de ett band och på de bandet stog det en massa tallrikar som åkte runt på de där bandet å så kunde man ta vad man ville (ni hr säkert sett det på film?) aja det var lite coolt iaf. Sen när man ville betla kom det en tjej som räknade ens tallrikar å så fick man ett kvitto som man sedan gick till kassan med å så fick man betala där.
Pappa, du skulle ÄLSKAT det stället. Svetlana beställde in en öl som hon tyckte va jätte god så jag gissar på att du inte skulle tacka nej till öl och sushi? ;)

När vi sedan sa hejdå så gick jag in på The Body Shop på vägen hem å kom ut med en Strawberry body polish! Den luktade huuuur gott som hellst. Mums!! Så nu har jag allt jag behöver, eftersom att vi fick shampoo och balsam på Loreal. Den serien jag har mina hårdroppar ifrån, så det var liksom helt perfekt :)



Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men jag funderar på att promenera runt lite i området och sen gå å lägga mig tidigt.

As långt inlägg, de e nog bara mamma å ninni som kommer orka läsa hela men men! Haha :)

KRAMHEJ!!

Hejhej!

Nu har jag äntligen börjat hitta lite här! Frukosten är bra, (inte i närheten så bra som hemma, längtar efter fil å jordgubbar å leverpastej) å så har jag ju hittat pasta å sånt så de blir nog bra! Kommer säkert inte vilja äta det när jag kommer hem dock menmen :p haha!
Igår åt vi pizza, helt ok var den. Och idag är det jobb från 12.50 till 18.00, samma tid på måndag och på tisdag är det från 08.00 till 18.00. Det är den dagen visningen är! Jag är inte så jätte nervös över den eftersom att det jag skulle göra var så pass enkelt.

Hoppas att ni har det bra därborta i Sverige och att du, Johanna, hade en superbra födelsedag och att  födelsedagsfesten blev lyckad!! :)

Kramkram!!

GRATTIS!!



TILL JOHANNA PÅ 20 ÅRS DAGEN! :D
Hoppas du får en underbar dag och en underbar fest ikväll :) <3


Loreal

Den här dagen har gått riktigt fort! Även fast den inte är slut än så är klockan redan 17.00 för mig.
Imorse var jag ute å sprang( jogga? haha) å sen åkte jag iväg till Loreal fittingen. Jag ska ha en jätte fin klänning. och vi fick se hela hårvisningen på video, som dom har gjort i Paris för tre veckor sen och den var verkligen hur cool som hellst. Mamma och Johanna, ni skulle verkligen ÄLSKA den!! Och pappa, det skulle du nog också för den var mycket längre än 3 minuter och den var verkligen super cool ;)
Jag kommer in sist, och ska gå ner för halva trappan, sedan kommer alla ställa sig runt mig och sedan ska jag gå ut igen. Haha så himla enkelt, å de va ju rätt så skönt eftersom att det är första jobbet här och de kändes bra att det inte var så jätte avancerat.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt och sedan sova ut imorgon på morgonen eftersom att de är 3 dagars jobb som väntar. Så jag vet faktist inte när jag kommer att få sova ut igen. Lika bra att passa på!

Kramhej!

Hej sverige!

Hej! Vaknade precis å ska snart gå ut och springa, och efter det till fittingen å makeup testerna.
Fick ett sms från min kusin andreas att han nu ska sova i MIN säng! Och jag blev typ avundsjukast i världen. Inte för att sängen här är oskön utan för att det är min säng!!!!!!! Å den är näst skönast i världen. Aja, hemma snart..5 veckor men det går FORT!!! (jag intalar mig det iaf..)

Inatt har jag sovit gott iaf, drömde först att jag blev slagen, å att jag typ skrattade ihjäl mig? å sen drömde jag om världens finaste kille! :)
Och jag hoppas att du drömmer om mig nu?! annars ;o haha ne skoja!

Hoppas på en snabb och bra dag idag, skriver sen hur det var såklart.
Saknar er!! <3

Brasilian

Har precis kommit hem från en brasiliansk restaurang som var hur bra som hellst var 5 tjejer från switch och fem till av Svetlanas kompisar. Super kul! Å svetlanas kompis bjöd på allt, ALLT!!! Först gick man till ett STORT salladsbord men hur mycket olika saker som hellst. Det fanns friterad banan som var hur god som hellst. Sen vände man på två brickor som fanns på bordet å då kom dom med kött hela hela tiden, massa olika saker, typ som grillad kyckling, massa olka biffar och sånt. Sist kom det grillad annanas som var hur god som hellst den med! :) Pappa, du skulle ÄLSKAT det. När vi hade ätit klart hade Svetlanas kompis, som jag inte minns namnet på, beställt in alla grejer på dessert listan. Haha så nu är vi hur mätta som hellst..fast vi köpte iofs Oreos å choklad på vägen hem. Hehe!!

Imorgon är det jobb, å på söndag, å måndag å tisdag.. men det är för samma grej, Loreals visning..som är på tisdagen!
Men de va bra betalt så de känns värt det såklart.

Imorgon vid 9 ska jag och Svetlana ut å springa och efter det ska vi nog äta lunch för att sen åka vidare till fittingen å makeup testerna. Fitting är när man provar allt inför en visning :)

Hur har ni det där hemma i Sverige?
Kram !!

JUSTE, christian..tack för att du är så snäll som har stöttat mig sedan jag tog de första stegen, det betyder verkligen mycket!! Haha, eller?

...

Nu är första jobbet bokat för Loreals hårvisning. Fitting i morgon å jag skulle tydligenvara typ the main caracter eller nått sånt. Sen är de tre till castings idag, två för kataloger å en för Dolce&Gabbanas visning.
Ikväll ska alla vi tjejer på switch ut å äta på nån italiensk restaurang. :)
Hur har ni det i sverige? Kram hej!

Hej!

Har precis varit ute å sprungit, mitt i city! Det gick lite segt men bra, sjukt skönt nu efteråt. Hade iofs mycket hellre sprungit hemma i sverige, (såklart) men aa..
Nu ska jag duscha å laga lite mellis typ, å sen vid 12 ska jag iväg på casting. Vet inte hur många jag har än eller hur mycket paus jag har idag men jag hoppas att vi slutar tidigt idag eftersom att det är fredag! :) å de menas me att det snart är söndag, å på söndag är de bara 5 veckor tills jag åker hem :):)

Planerna för ikväll är nog att gå ut å äta, vet inte riktigt vart än men vi ska inte gå till nån  Japansk restaurang iaf!!! Sen tror jag att det blir Desperate Houswifes å kanske häagen-dazs! mmhh :)


Positiva tankar!! :)

Alltså, jag har verkligen blivit mycket positivare sen jag slutade skolan! Haha, det kanske är just för att jag slutade skolan? eller?

Aja, det är skönt iaf. Att vara positiv, det blir lättare att vara här då. Rasmus..du har alltid rätt å jag har (nästan) ALLTID fel! And i love you for that :D Du får mig alltid att tänka till lite extra på vad jag gör å säger, och du får mig bara att tänka bättre tankar å säga bättre saker. Älskar dig! :)
Å det gör ju ni med, mamma å pappa såklart. Saknar er verkligen, å jag saknar pappas mat jätte mycket. Dock inte din köttfärssås för den smakade lite äckligt faktist eller ganska mycket. Men något jag verkligen vill ha när jag kommer hem är köttbullar och fajitas! :) Kom ihåg det, please!!?

TTYL!!! (talk, to , you, later) :D

Friday coming up

Nu har jag äntligen fått tag i riktig mat! Barillapasta, pastasåser (köttfärssås på burk tex, haha) pesto, frysta grönsaker, vanliga grönsaker, frukt osv. Så jag tror att jag kommer att klara mig!
Haha mathilda, jag ska göra din as goda maträtt!! utan köttbullar dock för det finns inte å de suger...

Och Mamma, nu har jag mejlat Jesper iaf och han sa att vi skulle ta en fika å han skulle berätta om massa saker man kunda göra å vart man kunde äta! Ska nog fråga om bra ställen att springa på också, eftersom att man knappt rör på sig när man är här.

Planerna för helgen är iaf Yoga (förhoppningsvis) i två timmar med Svetlana, Springa, Hard Rock osv!! Å jag hoppas att det går FORT för på söndag är det bara 5 veckor kvar när jag kommer hem :D



PUSS & KRAM!!! :):)

Fruullleee

Här borta regnar det SJUUUKT mycket och vi har precis varit ute å gått en morgon promenad och ska snart äta frukost. Den är helt okej men inte alls som i sverige, längtar sååå mycket efter den! Vet inte vad som händer idag men jag lär ju uppdatera.

Kram hej!



Jag vill ha jordgubbar när jag kommer hem oki?:)

men hallå?!?!

Nu är klockan snart 5 i 1 här, å jag väntar fortfarande på att nån ska logga in :(
Saknar er, men jag är sjukt trött så jag måste sova också. AH! Logga iiiiiiiiiiiiinnnnnn hallå??????

AHHHH dör nu!

Kom precis hem från sista castingen, å nu är klockan halv 11. Som tur är börjar jag inte förrens halv tolv imorgon, tur det!
Maten är fortfarande as äcklig och det enda som går att äta är yoghurt och musli. I 6 veckor, i will die.

Saknar Rasmus hur mycket som hellst. Ville bara gråta idag men jag tänkte att jag skulle sluta tänka jobbiga tankar å försöka vara positiv eftersom att det är mer än 5 veckor kvar. Men jag hoppas att veckorna går fort och att någon vill komma å hälsa på mig snart? (a) Pleease? :)

Har inte fått nått jobb än, det har iofs bara gått tre dagar änså länge och jag hoppas att jag får mycket jobb. Då tror jag att det känns lättare att vara här när man vet att man tjänar någonting iaf. Jag leer på iaf å hoppas att det funkar, alla tjejer är iaf trevliga å öppna så det är skönt att tiden går fort när man åker iväg på castings å träffar andra modeller. Har träffat två svenska tjejer på Donna models, en annan agentur här så jag pratade lite med dom igår osv.

Skriv å berätta hur ni har det. I´m dying to hear!!

Kram.



I Love YOU!!!<3

Lala!!

Nu har jag precis kommit hem, har varit å kollat shoppinggatan. Kom hem med en topp från Zara 5.990!!!!!  600 kronor alltsåå för den som är dålig på valutor.... :s hahaa neee skoja så miicket!!
Å så va jag inne på Chanel å Louis Vuitton, dock var chanel väskan TOOO expensive. Alltså, vill nog inte ens berätta vad den kosta!

En casting kvar idag,har varit ganska ledig så det var ju skönt. Vädret är kvavt, det är JÄTTE molningt och inte så jättejätte varmt. Men det är rätt skönt att det inte är så bra väder faktist! Eller aa nä vet inte. Det är skönt att det inte är olidligt varmt liksom.
Har varit på jätte många castings med en tjej som heter Svetlana som är 23 och hur gullig som hellst. Vi skulle gå ut å springa tsm å äta middag å sånt med alla modeller här. Hon har varit här 6 gånger innan så hon känner staden ganska väl. Så de kändes bra, att ha någon som kunde visa runt en å lite sådär.
Hoppas ni har de bra där hemma, kommentera massor så jag vet vad ni gör!! :)
Love you all

Btw så har jag hittat en SUUUPER god caffelatte dricka som Svetlana tipsade om, helt sjukt god är den! MUUMS!!
å rakel, såg ett par skor på zara som jag tror du skulle gilla, dom va rätt lika dom där från louis vuitton du vet.


grown up points

Nu har jag och Linnea precis varit å handlat. Äpplen, morötter (som är sjukt goda här), yoghurt, special k, mjölk och lunch. Men dom är sjukt sega i affären och alla är lite retarded här.

Har varit på en casting idag hitills och har två till, efter den här pausen som är 2 timmar. Sen är det en vid 5, (dom kommer å hämtar upp mig vid 4) å en vid 8, och chauffören sa att han inte visste om jag skulle ha paus därimellan. Seriöst? 3 TIMMAR? i en bil?

Nån kväll har vi iaf bestämt att vi ska gå på restaurang stockholm och på hard rock café. Och så ska vi ta lång promenader eftersom att det nog är svårt att träna här, eller att hitta någonstans där man kan träna! Så ni behöver ju inte oroa er för att jag ska bli för smal för det kommer jag nog absolut INTE att bli.

Och mamma och pappa, om ni vill får ni absolut komma hit. Det skulle vara skönt faktist!

Pusshej!!

RSS 2.0