3 more months


något förfärligt har inträffat

jag har legat och sovit HELA dagen, förutom ca två timmar som bestod av intag av fruktsallad och ägg samt lite kaffe och Gossip Girl.

Nu mår jag ju iaf bättre och det är ju det positiva som har kommit ut ifrån denna föfärliga händelse. Alltså ågren över att jag har wastat en dag på att sova, JAG HATAR att vara sjuk. alltså de är den största ångesten för mig, de är så himla oskönt att behöva ligga inne och göra nada bara för att man ska kunna göra bananas när man väl är frisk. jajaj de e väl såååre e antar ja.

Imorgon blir det fan HÅRD träning, ska vilja ta mitt liv efteråt. Ska känna att FAN VA SKÖNT och det här gör jag aaaaldrig om på samma gång efteråt.



ungefär såhär kommer min lägenhet i NYC se ut. Iaf färgerna, och mattan..mattan MÅSTE jag bara ha! Älskar zebra okejjjj??

sickness

fan, vaknade precis och var ännu mer förkyld än innan. waaaj???? ahh..
nu ska jag försöka hitta nån hemsida man kan kolla gossip girl på, har hela 3 säsongen att se. wohohowh!!!
(jag är lite efter i know dont judge)

Update: coffee n Gossip Girl. Nice sunday!!

 

jag tycker om att festa

därför ska jag göra det ikväll. och det är så jelans oklart att det nästan är lite spännande, im excited!

UPDATE: haha lol, inte lika mycket som att chilla med duntäcket och datan. Joo lika mycket. Blev iaf hemma istl, gjorde te och tog lite marabou och nu kollar jag på Avatar. Alltså jag gick från att vara fett taggad till 0 tagg what so ever. Lite tråkigt men whatevahh..
Tror dock detta är bra för mig eftersom att jag fortfarande är förkyld. bajs,. men hejråå, ska nog hämta lite mer  te, gött. tja!!

OCH BTW

Så beställde jag precis finaste byxorna och påslakanet från H&M.
Nu blir det powerwalk och sedan in till city och shoppa (lol för vikka pengarr dåå?) och ba dricka kaffe. älskar kaffe, älskar allt just nu.

 

Efter allt slit

kan jag se resultat, så jävla skönt. Kände i början att jag ville dö å ba gråta, men im keep on doing what im doing.

Vill också säga till min fina vän T att du är bäst och att jag vet precis hur du känner dig. Men keep on doing what you r doing, för du gör det så jääla bra! BÄSTTTT! okejjjj, men en grej ba..doppa inte i smoothien..inge bra <3

Faannn va Januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti och september kommer bli SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



nejnejnej!!!!

alltså något som jag aldrig (man ska aldrig säga aldrig för man vet aldrig vad man får på nästa plåtning MEN...) skulle sätta på mig är något Rosa och något i Tyll.

Rosa är inte jag, tyll är inte fint.



eeuujjiwjwifjjjhh  vidrigt

ska bli smart

bio med rake the cake. the social network, alltså okejjj jag vet alla säger detta men FAAAAAAANNN VA BRA!! bleev rätt inspirerad till att komma på typ grymmaste iden evvahhh och ba va fett smart och tjäna äckligt mycket pengar. kände typ hur min motivation till att plugga kom tillbaka just då. najs! fan va skoenntt, mvg i (det mesa) heree ajj coome. inte så jela svårt om man går på jgn. lol. nuu sitter jag iaf i taxin påväg hem, livebloggar...från mobilen. waoow.  hehieheha. ska nog hem och äta lite melon, e fett sugen. har bara ätit frukt och macka idag. de e gott, me frukt alltså. im telling youu, skulle lät kunna bo på en öde ö fan...

åker buss..eehheheh

det osköna med att vänta på bussen är att alla bilar som åker förbi stirrar som faann på en. eller alltså..dom som kör bilarna. kanske vet jag det eftersom att jag kollar ifall dom kollar? idk..oskönt iaf. samt att det är en massa träd framför busskuren så att man ser liksom inte bussen förrens den åker förbi. skit dålig busshållsplats med andra ord. samt att jag nu tog 518 istl för 541 till vällingby...har aldrig tagit 518 så jag vet inte skillnaden. detta kan bli spännande!

åker buss..eehheheh

det osköna med att vänta på bussen är att alla bilar som åker förbi stirrar som faann på en. eller alltså..dom som kör bilarna. kanske vet jag det eftersom att jag kollar ifall dom kollar? idk..oskönt iaf. samt att det är en massa träd framför busskuren så att man ser liksom inte bussen förrens den åker förbi. skit dålig busshållsplats med andra ord. samt att jag nu tog 518 istl för 541 till vällingby...har aldrig tagit 518 så jag vet inte skillnaden. detta kan bli spännande!

Dör du av en nöt elleR?

Idag har jag

Haft fotolektion i TVÅ timmar (waste of important time in my life)
Skrivit klar projektplan till mitt, hör och häpna, projekt (?)
Jobbat lite marknadsföring, eh aa freddan mest, HON ÄR DUKTIGAST!
Sennee, åt jag lunch, avokado och keso macka
Fått ont i magen av lunchen (AJJE)
Gjort två prov (nice, klara båda med bravur)
Åkt fel buss, åkt rätt buss, väntat på ett försenat tåg, gått hem
Sitter nu vid datan om det är oklart för någon.

Idag ska jag

Åka till Vällingby
Kolla på bio
SOVA
senne vendee va mer? de visar sig, tjing


heråååååå

jag tror att jag skulle lätt kunna leva på en öde ö. FÖR : att..jag gillar frukt, och varma länder, och kokos..de e ju sjukt gott med kokos. SAMT! att jag tycker det är nice att bara ligga å chilla, alltså visst kan man bli rastlös efter ett tag men de e ju så NAJS. aah vet inte.

Okej, men.  Sitter och äter goouu fruktsallad med kokos. De e gött! Ska till skolan nu. KUL då.
aaamen FAN VA TRÅKIG BLOGG DET HÄR ÄR!!!!!!!!!!!!
 TA borthann


alltså lol

HAHA fick ett mejl på FB precis. Trodde jag skulle dö av skratt, så kulT var det!!



Jag svarade "yaaa suuure little sexy man, i would love that. See u at times square 4 in nyc tmrw by the ESPN sign. THANX!!!" HAHAHHAH nej..de gjorde jag inte. svarade inte.......,.......ehhhhh satteee dom som inte fattar skämt och ironi fattar att jag skämtade och var ironisk.

Iaf..sitter och pluggar Int. Ek! Känns fan bra det här, det rullar på. Imorgon är det LOV! Jag dör, vad najs. Ska dock plugga allt jag kan på lovet så att jag är typ  klar..orkar inte ha massa plugg för de e fett jooobbigt. yääs thats how i would describe it.
Sen ska jag gå på bio med bästa vännen å på konsert(?) med olivia, å ba mhm ja det kommer att bli ett roligt höstlov tror jag. Ett riktigt lov liksom,


MENNEE,, nee nu ska jag fortsätta  med int. ek. pöööööööösråå

nothing in my way

why´d u laugh when i know that u r hurt inside?

why would you put yourself in a situation like this?
 
told u a thousand times. u stoped listened ninehundred and nintynine times ago


kallt

jag är förkyldast. Jag har köpt renäsans. ReNäsa (ns?)
Jag undrar varför man har med sig cykeln på tåget. eller på bussen, eller på tunnelbanan. Varför cyklar man inte?

undrar också..om man har mer saker än man behöver än man inte behöver? jag tror det..menn varför har man då skaffat dom där sakerna. Kanske har man fått dom när man fyllt år, eller så har någon tänkt "det här är typiskt mikaela, den här ska jag ge till henne" å så va de inte det.

nä..hejdå

JUST NU!

börjar desperate houswifes, jag älskar det. mihihah! Har gjort varmt vatten med honung, citron och ingefära. Dags att bli frisk!


 

brihihrhhhah

precis hemkommen från jobb! Damernas idag, tre bilder ute. KALLT! men de gick fort som faennnn..hiheha aa eller alltså typ på 6 timmar men vadå de va najs ändå! nu sitter jag hemma och äter kycklingsoppa som pappa har lagat, as god. Ska lära mig att laga sån. Det är bra mot förkylning säger dom i nevvan, så jag gör som dom säger i nevvan eftersom att jag är förkyld.

Nu fryser jag och måste göra event på fevvan. HEJRÅÅ!


en fråga

varför ser kissie ut som en seriefigur? är hon en seriefigur?
ta de inte fel, jag älskar kissie..


storyn om väckarklockan (Vaaarför skrev jag detta inlägg?

jag somnar till ett tickande ljud, gör allt för att jag ska kunna vakna imorgon. Det tar fan ett tag att somna, tick..ticktickticviigifidiskjasyagjkbdhskl daaaaaaamppp! JAG HATAR TICKANDE KLOCKOR. Såååå..nu vet ni det.
Vaknar av ett pip, pip som senare övergår till et piippipiippippipipppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppp. Jag hinner stänga av innan de övergår i ett frenetiskt pipande.
Går ner som en zombie, får ett "TJA! DRAR NUU, TJAA!!" - av pappa."jatja" sa jag. IIIIIIN i duschen. Varför måste det vara så jävla kallt i källaren?

Kommer ut ur duschen, hör den andra väckar klockan, läängst upp för båda trapporna hör jag något som liknar ett bandrehearsal i någons garage. Springer upp och hinner stänga av innan jag dampar ur både på väckarklocka nr 1 och nr (som också är min mobiltelefon som jag är i stort behov av hela dagen). Nu får jag mig själv att låta som dampunge nr 1, så är inte fallet.

Nu ska jag ner och göra en fruktsallad, it´s gonna be so fking epic, thats for sure.

TJA! DRAR NUU, TJAA!!!

Under my thumb

HAH jag har nya dieter vaarje dag. nerå! alltså, jag bantar inte. Äter bara fett nyttigt för de e bra å nyttigt att äta nyttigt. Hälsosamt ifall ni fattar. Sen nån gång i veckan så äter jag AS mycke mörkchoklad för de e så jälaans göött...fattar ni liksom hur gott de e me choklad? (bara tjejer fattar i know)

Konstig kväll, mycket minnen..vet inte. idk. säger inget så har jag ingenting sagt!!! (VA?)

Här kommer bästa, the rolling stones. fannn va bra ni är


Jag undrar..

...hur min enterknapp på datorn mår? Efter att ha tryckt frebilt på den i 5 minuter för att skicka varrenda jävla meddelande på facebook chatten? Kan det va den sämsta chatten ever made i världshistorien, i definalty think so. Kom igeeeen nu Mark Zuckerberg, your chat ZUCKS!

och om ni undrar varför jag bloggat så mycket på senaste tiden är det för att jag inte har något roligare för mig! Så nu ska jag berätta top 5 intressantaste sakerna som hänt idag.

1. Jag har några sjuka nervryckningar mellan ögonbrynen (i pannan alltså). När ska detta jobbiga fenomen SLUTA? lägg AV!!!! (issi säger att det beror på överansträngningen jag utför genom att se besvärad ut)
2. Gick och hämtade beställda H&M kläder på posten, pratade med rakel samtidigt jag gjorde detta vilket reslulterade i många konstiga blickar sägande "är hon sådär på riktigt?!"
3. Åt jävligt god lax till middag, matkoma?! ne , jag bantar ju
4. skickat några meddelande till Theres på skype, lär ta några timmar innan hon ser det (läste på hennes blogg att hon sitter å bajsar, that´s why)
5. HUR OINTRESSANT VAR INTE DETTA?


ja men varför inte?

mikaela - aa men fan jag måste ju gå på toa varannan minut
5:23pm
rakel - hahahh sitt där ett tag då så kan du kissa 3 gånger på rad
5:23pm
mikaela - så nu väntar jag tills jag håller på att kissa på mig istl , på det sättet sparar jag både på vatten å miljön
5:24pm
rakel - HAHA
ska anmäla dig till svenska hjältar

soffhäng

sitter hemma och äter fruktsallad till lunch, eeeller va de blir när man äter vid denna tiden?? och dricker te mot min förkylningm och neejjj de e inte så att jag sprider värsta farlioga sjukdomen! Ni kan chilla.

Var i skolan på en engelska lektion, gick till stuuuree p och köpte en asa fin vinterjacka/kappa/fuskpäls or w.e från oasis. As fin! jihowoieihej. Så nu önskar jag mig bara två grejer i julklapp, de ända i WANTT!! macbook air och iphone 4, APPLE HERE I COME!!!


hejhopp

Hade släkten på middag. Sjukt underskattat!
Ahhiaf,, efter att släkten pyst hem gick jag upp, å sen ner till Soffan där jag kollade Beck med mamma och pappa. Såg två minuter, å sen somnade jag. trött tjej!

Vaknade och gick å borsta tänderna (FAAnnnvem gör inte de nuförtiden? ) å nu är jag typ sjuk. eller asså, har så jälans ont i halsen? av att sova, hurede möjligt? Typ som att bakterierna ligger och väntar tiss man sover så att dom ska kunna utveckla sig i lugn och ro eller vadå??


ahh jävligt oskönt ijallafall. NUUUU ska jag kolla allra sista avsnittet av sex and the city. ¨cause thats fcking beautiful. å nått som är riktigt fint är att jag har håltimme första lektionen, SCORE!!


my message to the world


yäääääääääs

jaaaa jag hittaroooom. edamamebönorna på ICAAAAA jajiihhaaaihhooooo

så nu har jag ätit edamamebönor, de e så JÄVLA GOOTT..åså erom ekologiska också. och dom ligger i SKIDOR! hhhhhhaaaahaaaaaa



naaiiiijjjzzz

trött söndag

Riktigt rolig kväll, med ett rätt segt avslut och lite oväntade människor. Nu dricker jag nypressad apelsin juice och äter fruktsallad och myser i sängen med sex and the city. Vill ut och powerwalka men varfööör måste det regna?
hmhm...det blir nog powerwalk trots regnet.

Sen ska jag skriva klart projektplanen och plugga int. ekonomi, för tydligen måste jag göra ett prov innan lovet som dom gjorde när jag va i NYC! Bajs!! jag som trodde att jag var klar med allt. yes..but no..

Näääääääej.......herå


sköna lördag

Började dagen med springrunda på 50 min. Så sjukt najs, även om det är überkallt ute.

Nu är det jag och Carrie + dom andra med god fruktsallad och Te. EPIC!!


Familjemys

blev middag och bio i Råsunda med familjen! vi såg himlen är oskyldigt blå, den va la okeejjj. menee inte så jätte bra, Bill skarsgård var dock bra, som alla andra i skarsgårdsfamiljen.
Undrar hur alla i den familjen kan va så bra skådespelare? och varför finns de ingen syster i den skaran? eller finns det de kanskee? ska googla, hiehehohah!

Nu är jag så sjukt törstig på vatten satt jag törstar ihjäääääl. mhhhhhh herå

Ms. Snowman

Precis hemkommen från en tidig powerwalk efter en ännu tidigare frukost bestående av übergod fruktsallad och ägg! GOTT. Nu ska jag hoppa in i en varm dusch och sen springa iväg till min fina vän några kvarter bort med OC box och soppa. Ska bli sååå mys, älskar deras soffa!

Efter det är det skola som står på schemat och ikväll så vill jag bara gå på bio och äta rå lax.

 Det är det ända jag vill!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nejejnenjknejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjnennjjjj vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrffffffffffööööööööööörrrrrrrrrrrrr snnnnnnnööööööööööööaaaaaaaaaaaarrrrrr dddddddeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttttt??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????


FAN :(:(:(:( jävla skit fan helvetes fan jävla skit bajs helveteeeee



Utan för mitt fönster just NU! ska komma ihåg den här dagen. Å SÅ E DE FREDAG????? NEJJJ :(((((((

!

Jobbar mot mig själv just nu

Är det nått bra på tv ikväll?

Vaknade imorse, av mig själv, så där skönt trött ni vet. När man är as mysig och man kommer ner till frukosten och mamma är kvar hemma (händer aaaldrig!! är alltid ensam hemma på morgonen). Åt gojigröt med äpple till frukost, sen gick jag ut och sprang i 50 minuter. Kan ju säga att det var lagom deppigt när det var helt grått på himlen och det duggade, men fannn va skönt de va efteråt. dog typ!

Sen var det skola, gjorde allt de sista jag har innan höstlovet. Ruggigt skönt, no more plugg!!!!!! yiaiyaiya (haha kom å tänka på kaitlyn i IMG´s reception när jag hör den låten)

Nuu e jag hemma, hjälper mamma med fisksoopppaaa,GOTTT

heeeeeerååååååååååå

Men va?

Jag lär mig nya saker VARJE dag! Tydligen är inte morötter och rödbetor speciellt nyttigt (för "vanliga människor" är det nyttigt), och inga mjölkprodukter. Så från och med nu lever jag på Torsk, sallad, avokado, bönor, gojigröt LOL (denne fett goo), äpplen, apelsiner, bär, mandlar och ÄLSKADE CASHEWNÖTTER. Alltså dom ger jag FAN inte upp, hur onyttigt de än må vara.

Nu ska jag utveckla mitt svenska tal jag ska hålla imorgon som jag tar från mitt tal från tvåans nationella, soft. Sen blir det desperate Houswifes sittandes på träningscykeln. Way to go!



(ja jag har gjort detta collage helt själv via picasa, fett bra program. myycekkk enklare än photoshop för oss nybörjare. ehehh)

Wejsta inte din tid på att läsa

Har precis lämnat in alla skoluppgifter, gjort alla prov och redovisningar. Har kommit i kapp nu! FAN VA brrraa ajaa eee råååå. NAJS!

Nu sitter jag och har håltimme i skolan och gör ingenting eftersom att jag, hör och häpna, är klar med allt! najsnajs. Åt supergod lunch med Fredrika och Jennifer, rödbetssallad med falafel. HAHA FALLAFFELL. ah.. iaf. Sen va vi inne på akademibokhandeln å gjorde ingenting typ..varför var vi ens inne där? va? aja.

Ikväll är det Desperate Houswifes vilket gör mig mycket mycket glad, kult!

aa men..hejdå

Effektiv dag jaaa?

Vaknade vid 9, åt frulle och gick ut å powerwalka. Sen åkte jag in till stan och åt sushi lunch med olpa för att sedan gå på den enda lektionen jag hade för dagen, som blev INSTÄLLD. Soft! Satte mig i datasalen, träffade freddan och jennifer och hängde lite med dom tills olivia var klar med sin lektion. Då åkte jag hem med henne, städade mina rum, fixade nya bilder från nyc till mina ramar. FINT! Sedan har jag pluggat, lämnat in en svenska uppgift som inte ska vara inne förrens den 27, asså FAN VA NICE å ha den inlämnad. Sjukt enkel va den också! så sjuukt effektiv är jag.

Nu ska jag iväg till Sats å SATSA å yoga.

HEIIDÅÅ

bra helg

Lördagkvällen spenderade jag med Theres i modellägenheten, vi å gurkann!! åh va gott. Vi kolla på New Moon och vår film från NYC, jag höll typ på att kräkas av skrattattack, vafannnn är vi så jävla efterblivna i den videon? i dont faat?
Sen åt vi frukost i sängen, åkte å fikade (lol) med Te och Smoothie på Coffeehouse by george. Där såg vi en tjej som doppa sin docka i sin hallonsmoothie, vilket jäla WASTE!

Sen efter att jag följt me theres på sin fitting/casting för Hope så åkte jag hem, pluggade och åt fruktsallad. Sen blev det en springrunda på 40 min + en powerwalk runda på typ en timma. Shit va trött jag är nu, helt galet! Men det är najs. Åt en sjukt god och nyttig middag med mams och paps och nu sitter jag och försöker plugga religion..det går sådär. Förjääla tråkigt ämne..

Nu ska jag dricka mitt goa gröna goji havtorns te med skummad mjölk, GOTT!


Lördagskväll inne? eller ute?

Gårdagen var as mysig! Jag, Rakel, Mamma och Eva var och åt på Stockholms Fisk. Sen var vi på Ladies Night som vi fick biljetter till av någon. Planen var egentligen bio men så blev det inte. Inte heller någon svampskog idag, det blev handling på ICA med pappa istl. Till vår nyttiga GI-middag, ehehh!! nuu så ska jag plugga,

Kvällen är fortfarande rätt oklar, utgång? Pretty Woman på 4an? hm.. idk, we´ll see.

spriingaaa

nuuu: SPRINGA!

sen ska jag typ ut i stockholmsskogarna (lol) och plocka svamp, alltså har inte gjort det sen jag var liten och brukar alltid säga till mamma och pappa att åka till hötorget å KÖPA svamp istl för att plocka den, men wtf? det är ju najs med skuugen liksom.

AJA, nu  har jag synkat min ipod och de va de jag gick till datorn för så, nu Springspringaaa wowowo tagga nurå!

Hej hopp

Jag har hört att man mår bäst och är lyckligast när man gör det man vill och känner för. Och just nu i detta skede..känner jag INTE för att dra på mig 7 lager träningskläder å gå ut å springa i 40 minuter. Alltså gör jag inte det.
Fan va skönt att man är 18 och får bestämma själv, shit. de är så najs, är så glad. De är så skönt de här med att vara vuxen, just i detta läge. Hade ju iofs fått bestämma att jag inte ville gå ut å springa om jag är 17 också..men känns liksom somattee jag hade varit mer tvungen då kanske? eller ne.. men aja fakk it.

Tror jag ska gå hem till rakel snart, ikväll ska vi på bio och se Eat Pray Love, som jag hade premiär biljetter till i NYC för två månader sen. Haha! och sen ska vi till berns asiatiska och käka middag. ÅH, sashimi. GOTTRÅ! fett nyttigt, så jävla nyttigt. Nyttigare än sushi,, å de är ju nyttigt liksom.

Nej nu ska jag göra te och mysa in mig i soffan framför SATC, för nu är det ÄNTLIGEN FREDAG!!



ÅÅH hoppas dom har dessaa, då dör jag. så jeela guuaa!! eller hur julia?


hopeless

kom precis hem från jobbet, naiizz. Började vid 9 och slutade vid halv 5 typ! Alltså kan inte beskriva tröttheten jag kände imorse, det var som den där morgonen jag vaknade efter min och Rakels legendariska utekväll i stockholm en sommarnatt jag inte minns ett piss utav. Som tur var åkte jag till NYC en vecka efter det!
Pontus sa att det var för att det spökar i de huset i gamlastan vi  jobbat i dessa två dagar, idk about that menmen.

Sitter just  nu och läser "äkta vara". Fyifan va vidrig den är egentligen, om man tänker efter. Man kan ju verkligen inte äta någonting typ, det är tillsatser i ALLT. E308, E210, E938572394839074370 ?!?"? nä, men de är bra..då vet man ju va man kan äta sen. typ, vatten och..äpplena som växer ute på våra träd. HAH lollllll

Kom hem till en arg storebror, banken har tagit hans pengar..men konstigt, nått som brukar kallas för Skatt.
De e la ingen skatt de där, dom tarroom juuh omheh.

Nu ska jag plugga och sen äta middag och sen plugga och INTE träna idag, idag är min träningsfria dag. ja mm sådeså!


DV jobb!

Trött morgon! har precis ätit goooud frulle´å ska snart få skjus till stationen med mamma. Skönt, efter som att det ösregnar ute. Blir gummistövlar idag i think!
Igår va de först powerwalk och sen in till gamla stan för jobb. Vi höll på till halv 9, sen hem och sooova. Skönt!

Nu blir det jobb igen, förhoppningsvis blir jag klar tills 7 så att jag hinner plugga till provet imorgon!

HEIDÅ


dont ever get to close to someone, they are the ones who fuck you over!

Har gett mig in i leken, flera gånger. Samma sak varje gång! Även fast att varje gång är annorlunda. Känslan är aldrig detsamma, men principen är densamma. Samma skit, samma känsla, samma lycka, samma besvikelse. Den enda gången starkare än den andra.

Det är skit egentligen, bullshit. Förmågan att lita på nån försvinner steg för steg, tillslut..kommer den att sluta existera? Varför ger man sig in i leken igen? varför vill man utså den besvikelsen, den där hopplösa känslan. När man känner sig så jävla dum och lurad. Lurad och spelad av den bästa spelaren i världen, fan va bra ni spelar. Ni är skit!! fanfanfan.

Har slutat tro, ska sluta tro, kommer aldrig att tro igen. inte på dig

do u keep on going? keep on believing? keep on getting into the game? just because you´re crazy?


min dag ok?

doing today man?!

välgörenhetsvisning för Lars Wallin på Operan, CHECK! bra shit, för fattiga barnen liksom. Glada rika socitetstanter. soft.
Lunch med Johanna och Josefine. KULT! de va gött, mh vegetarisk sallad, haha lol. men gott var det!
Fixade mina thomas sabo örhängen, äntligen..efter 4 månader typ.
Hängde på agenturen i några timmar, CHECK!
Gick på Hope casting (va?)
Åt middag med la familia, lagade brussel sprouds (brysselkål på swe) de va gott, å nyttigt, å bra sa mamma.
SENNEE..va jag på en powerwalk i en 45 minutrar sådära.

Nu blire dusch, inte lukta usch..vill ju ligga högt i kush föråå blir man glassiiii! å så DESPERADOO HOUSWIFEESOO,

Imorgon är det DV heela dagen, heiidåå ha de så kulT.

men kaallttt vafan

ffrrryysseerrr ihjääl. fyfaannnn!!! om en halvtimma ska jag kila hemmifrån. im dying
sitter å käkar frullis iaf, sen visning, sen hem å träna och plugga.
det är allt jag gör nu för tiden! tjhaaa

By your side

mycket international ekonomi plugg, cyckling framför Paradise Hotel, dusch & bastu + massa fix. Nu sitter jag och dricker vatten och chillar ner. Ska lägga mig snart, läsa lite i mitt ekonomi häfte å sen ba soooomna för imorgon är det upp med tuppen. Klockan 8 ska jag vara på Operan för visning.

Har letat sjukt länge efter en as fin låt som är med i ett av mina favoritavsnitt från SATC. Äntligen hittade jag den, google & youtube kan ju va de bästa. <3


little cashew nut

igår va det en riktigt niceig dag! Först var jag å tränade på SATS, Kondition och Yoga ( TIPS : gå aldrig på yoga på söndagar, inte nice.) Sen åkte jag in till stan och kollade bio med Johanna, åh de va mysiiigggtt!!
Sen åkte jag hem å åt mys middag med familjen som sen slutade framför tvn. GÖTT!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, vi hade spex. lol! Ingen gick, vi hade lappar istl. Nu har jag ätit fruktsallad å casheewwssss, å snart blir det powerwalk i det fina höstvädret samt PLUGG i massor eftersom att jag jobbar hela veckan utom fredag.


För dig skulle jag göra det tusen gånger om

Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I’mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.


lördagskväll

Vapiano med fina Frida. Vi åt ceasarsallad, å delade på en tiramisu till efterrätt..den va helt ok..kunde skippat men anyways. Efter att vi hade haft de kult på restaurangennn så gick vi till anglais å tog ett glas champagne och åt jordgubbar för att sedan gå vidare till DuWops (?) lanseringsfest/mingel w.e. De va trevligt, fick goodiebags osv.

Mennneee sen åkte vi hem, krogen e typ inte så kul. Nu ska jag typ ta en paus från de där ett tag, så att man uppskattar det mer sen när man väl går ut.

NU : SOOVA
Imorgon : Yoga å träffa fina johanna :):)


Mammadag

sjukt mysig dag! Vaknade vid 9, åt min vanliga yoghurtkeso+ frukt frulle å åkte till sturebadet med mamma och johanna för lite workout. Blev lite powerwalk och yoga i en timma. Bästa träningen i SWEAR, faan va de är najs. Man bara andas å gör lite konstiga ställningar å så bara blir man slim å fit å de är as skönt. Sen så åkte vi in till stan till NK och åt lunch. Räksallad, mhmhm!

Svängde förbi dermalogica, och köpte ett lipsyl. Sen gick jag och mamma upp på plan två, till bruuns bazar. Mamma köpte en jätte fin blå kappa och jag köpte en blus/skjorta/klänning/topp..idk. As fin i blå satin, har velat ha en sån as länge så de va nice. Sen så köpte vi en sjal också, å när vi ändå va på NK så gick vi ner till NK kaffe & Te handel och köpte grönt goji och havtorns te som är sjukt gott och nyttigt samt en te burk och såna där löstesilar, och lite beskvier. heheh!

Nu har vi precis fikat lite och pratat om julen (?). Nu ska jag plugga å chilla innan jag åker in till stan igen med fina Frida och äter middag å går på ett Event på Laroy. laroooy, orkante.....sämsta stället.



tack älsklings mamma för allt <3


ångest

 ångest 

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

hej!!

Jaa powerwalk i en timma, dusch, skola, middag med rakel (= en cola light och lite salladsblad. "ala kissie alltså")
sen blire djursan å lekar..

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest

 ångest


hejhopp

du är en snopp! hihihöheha.

Vaknade för circus en timme sen och skyndade mig att boka min fitting för lars wallin, oupsii glömde. ijallafallsååee..åt jag godaste frukosten ivärlden. Vaniljyoghurt med keso + apelsin å ananas. å en macka me kaviar, ojoj trotsarn.

Nu har jag chillat hemma aldeles för länge, fakk. Ska ut på en joggingrunda å sen blir det 1 onödig fotolektion i två timmar. EFter det ska jag möta upp min gulliga vän Rakel i stan, vi ska äta middag och sen bär de av ut till Djursan för welcome home party hos hennes kusin.

ååå vi ska haare så kult på restaurangen, heiidåå

cravings

SOYA MJÖLK! så jävla gott, de är sjukt.



I LOVE YOU!

update : FAn tog hundra år att hitta en bra bild som funka, uppskatta?!? :)


winter 10

fina mammsi väckte mig, men mitt i en dröm? blev sjukt förvirrad. Jag va ju liksom i göteborg med min kusin och mamma å pappa va liksom inte hemma. Och det var en läskig stor tant å gubbe på kryckor som hela tiden kom å knacka på dörren å frågade efter mina föräldrar. å jag blev så jävla rädd så jag åkte alltså till GBG!

nä, nu har jag precis ätit god frulle och ska åka till SATS vid skolan och träna spinning och shape med mikkan. winter 10, here i come.

Fortfarande ont i magen. HEJ!

i miss u

Cykling 40 min + yoga 50 min! nu känns de brao, åt as god å nyttig middag. Fisk me broccoli å keso, JULIA DE ÄR VERKLIGEN SÅ GOTT SOM DU SÄGER!!
Nu ska jag skriva marknadsföring för känner mig sämst. Btw så handlade pappa laktosfri yoghurt å soya mjölk, så kanske mitt tvååriga magont går över. Vi får lahoppas.

Min brorsa kollar på arga snickaren, både där uppe och där nere..så man hör allt dubbelt, plus att han sjunger med i reklamen så de blir liksom x3. diediedie!

NU är det dusch som gäller. Saknar min fina mathilda!!


komplicerare

insåg precis att jag skrev att de är "komplicerare", heter det så? eller mer komplicerat?
HAHA alltså dör på mig själv.



finaste filmen (tog bilden från http://vajola.blogg.se )

jobb, skola, träning, jobb skola blablabajs?

blev klar med jobbet 20 över 9, trodde jag skulle hoppa av LYCKA. hoppade inte..istället gick jag till skolan och började plugga på min religionsuppgift, har skrivit en halv sida om vad muslimer tror händer efter livet. Finns det något mer ointressant? aa vad judarna tror efter livet..för de har jag inte börjat läsa om ännu!
ijallafalll så i brist på annat (eh istället FÖR att plugga) så gick jag in på min käre vän theres blogg http://theresalex.blogg.se och läste gamla inlägg från november förra året. HAHA å så kommer det ett inlägg på hennes uträkning för att räkna ut va klockan är på digitalklockor. Det berättade hon för mig när vi åkte upp i hissen till vår lägenhet i nyc. ALLTSÅ FAN VA EFTERBLIVET! haha döööör, de va typ sjukt komplicerat och i didnt faat anything. Fan komplicerare än att faktist lära sig digitalklockan?

nerå theres..fett smart sätt faktist..miss jo!

Idag ska jag träna, jag längtar. Har världens finaste uppsättning från min pressvisning också, i skolan. lol!

tjenadå


brr.

nu är klockan 5.38 and im really pigg och vaken, å uppe, i köket!!! (kors i taket). har en pressvisning idag och jag ska varra där vid 07.00 så jag ska gå hemifrån om ca en halvtimme. goodwork yaa!!

varför smakar mitt te helt plötsligt skit??? ahh irrirrriiii



UPDATE: det sitter en spindel i källaren i hallen, har alltså inte rört mig ifrån köksbordet ännu pga redig rädsla. och jag måste gå om 14 min? are you feeling me?


"här sitter jag å äter fruukoost, heela dagen låå åång!"

alltså kollade in i en tom kyl alldeles nyss. insåg att de enda som existerar är massa burkar, lite fetaost, lite lättmjölk å lite soyamjölk samt ketchup å brämhults blåbärsjuice. Va? har nån handlat på länge? AHAA okej..
Kollade i fruktskålen, apelsiner, mandariner, grapefrukt. AHAA vare nån som gilla citrusfrukter? aa okeej

Kände att morgondagens frukost inte känns så tilltalande. Skärde dom där jeevla citrusfrukterna till en frukt (citrus) sallad. GÖÖTT!! eftersom att jag har en calltime klockan 07.00 imorgon på kammakargatan. Älskar namnet på den gatan, wowo, kaammaaakarGATAN.

Äsch, ska sova nu, actually..de är de va jag tänkte göra. Är trött i benen efter min 50 minuters långa powerwalk som brukar ta en timma egentligen men det var power på den walken kan jag säga.

TJA!


Erase me

dagen började med fruktsallad, ägg och te. (eftersom att jag aldrig får berätta va jag åt till frukost så SKRIVER jag det här istället. här får jag fan skriva vad FAANNN jag vill ok?). Åkte till skolan och hade sjukt onödiga lektioner, wasting my time. neerååå hare så kult där så..lol.

Åt gooouiidd LINSSÅPPA på blåbär, ah..sennee hade jag lektioner igen å sen va jag å fika med fina Linda.
Efter det gick jag till mammas frisör och påvägen dit häll jag på att bokstavligen flyga iväg på klarabergsviadukten, tror att antingen har jag gått ner en del i vikt eller så var det ÅRETS vind för mina fötter lyfte nästan från marken, no kidding.

Fick skjuss hem, åt AS nyttig middag, aldrig ätit så nyttig middag. Kyckling me grönsaker..ah hah!

Älskar hur HEELA detta inlägget handlade om hur nyttig jag varit idag å vad jag har ätit, (hihehho åt lite chokladcashews sådeså).

Nu ska jag ut å POWERWALKAA sen är det Desperate Housewifes, åh som jag har längtat <3


SATSA RÅ

de va ju nice, körde 30 på crosstrainern å sen yoga advanced en timme på sats. åh va de är bra! Sen stekte pappa fisk till mig som jag åt med broccoli och keso med sweet chilli sås. amen gott!

Sen så har jag bara chillat hemma, nu ska jag sova. De va nån som sa att de va skit viktigt med sömn, så i guess att jag tar igen all förlorad sömn från NYC nu, lär ju ta några månader. SOV GOTT!



kolla, såhär glá va jag med!!


New shoes

Sjukt bra dag! Vaknade, åt as god fukost: fruktsallad med keso och yoghurt..ålite cocos! åh göött
Sen åkte jag in till skolan och hade två lektioner, engelska C och svenska C.
Nu har jag precis kommit hem och ätit lite mellis, rosmacka me uust å skinka å GURKA <3 älskar gurka, de är de bästa pålägget alltid!!!!!
SAAMT, att jag köpt ett par nya vinterskor/uteskor/vardagsskor/höstskor/bästa skorna jag köpt.

Nu ska jag till Sats å satsa å gymma å YOGA! pösss

härerom:


Höst!

Vaknade vid 9 imorse efter en utekväll som slutade, konstigt nog, i haganorra? va?
iaf, gick upp å åt lite god pineapple till frulle. Sen somnade jag om framför Sex and the City och vaknar av att pappa kommer in och tjatar på att jag ska sätta in mina alla oanvända jackor på blocket. Satte in 2, det får räcka för dagen. Har typ 6 till jag lika gärna skulle kunna sälja, tex en grå burberrykappa jag ALDRIG använder, en beige kappa från zara (kan komma till användning actually), en grå kappa från zara jag fick förra året som jag heller aldrig använder, en skidjacka från PEAK (HAHA!), en beige kort trench från zara (säljer den billigt) osv,osv,osv.

Nu ska jag städa och sen ska jag promma å YOGA! åh, najs.
Sen ska jag laga lunch, har blivit så sjukt duktig. hehe, eller? såg räkeeerr i kylen , gött

HARE


!


Happiness & teenage crime

Powerwalk i en och en halvtimme, nu ska jag duscha och baka GI-bröd med mamms. Har saknat mamma, har liksom inte träffat henne på tre månader. Mamma har jag nog saknat mest actually!
Nu saknar jag NYC ist, och alla fina som bor där. Tilda och Julia, hoppas ni hare fiiiint där borta å svenskar ner de lite extra åt mig, haha å lär alla nycare lite mer svenska ord.



i miss u charlotte tampubolon

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Körde en fuling, och stannade hemma idag. Hade ändå bara 1 lektion, foto..fotade ju fannn hela dagen igår :o så kände att efter typ 6 månaders jobb och skola utan speciellt många lediga dagar förtjänade jag en långhelg.
Så jag sov tills jag vaknade, super nice. sen gick jag upp å åt massa god frulle framför sex and the city.

Nu ska jag snart ut på en LÅNG powerwalk och bränna fett, skönt. Har fortfarande ont i halsen så jag hatar att jag inte kan utföra nån jobbigare och bättre träning menmen. Sen ska jag bara mysa, alltså verkligen! Synd bara att man inte har nån att mysa med..jaaja sånt har vi ändå inte tid med nu.

TJENIS

jag hatar

När folk är sura och slutar höra av sig och vill att man ska få dåligt samvete fast man inte bryr sig, man tycker bara att det är skönt!

RSS 2.0