bieber fever

Efter skoldagen (som var relativt bra idag) gick jag å mötte upp Julia. Vi gick till Sushi House och åt sushi, såååå gooott!!!!!! Pratade och skrattade allt för mycket, så sjukt härligt att ses igen. Sedan gick vi till Le Café i sturegallerian å drack kaffe å tjittjatta lite till. Mys!
Nu är jag hemma och sjuuukt irriterad på en jätte jobbig persoooon ahhhh låt mig bara vara!

Yes, å imorgon är det en så najs dag. Börjar klockan två, har idrottsdag i två timmar. Därför blir det plugg hela dagen, det enda negativa är att städerskan kommer klockan 8 -.- BAJS!



eenie meenie! haha hur kul att detta är min nya favvo låt? tragiskt..

en SÅ bra dag

Fick ett mejl på facebook
"Julia Oliv November 30 at 11:53am Report
Hej honey! Jag är i stan :D ses? Ring mig! 076******* puss"

BLEV GLADAST IVÄRLDEN! Fyfaaaaan vad underbart, så ikväll blir det en sjukt bra middag med min underbara Oliv. Hon kom hem i fredags från nevvan å bara åker till stockholm mitt i allt, åh yes.



Vi i sommras på Avenue! sjukt bra kväll om jag minns det rätt, haha!!!

barilla vadå?

har funderat läänge på vad dom säger i slutet på barilla reklamen? vad säger dom? jag hör inte?

idag

hare varit en händelserik dag, innuti mitt huvud alltså. Utanför mitt huvud, not so much. Jag va i skolan och gick inte på en enda lektion för jag trodde att alla va isntällda men de var dom tydligen inte fick jag reda på när jag kom hem till Isabel. Hon lagade carbonara till mig. HEJ KOM OCH HJÄLP MIG, ska det vara sådär gott kan jag äta det varje dag..det vill jag inte, då blir man tjock å får ont i magen. Det har jag nu..

Jag kom precis på att jag inte stött på något roligt idag? varför har jag inte sett en konstig eller rolig eller ful människa? Nej men juste, för jag är ju i stockholm. haaaha

En grej som har varit händelserik är att jag ramlade, Disneyvurpa som mikkan brukar säga..det var det också. En äkta disneyvurpa! Nu har jag ont på rumpan..


En bättre lördag

Träffade min kusin i stan, vi gick till NK och köpte massa goda teér. Grön goji havtorn och grönt söder te. Så nu är mina mornar från och med nu all set. Sedan gick vi och åt lunch och sen på en LÅÅÅNG promenad runt djurgården, säger bara en grej å det är att det var kallt som satan. Efter det gick vi till le café i sturegallerian å fikade.
Efter lite shopping drog vi oss hemåt, jag åkte sedan tillbaka in till stan med mamma och åt middag på Italiano. Gött mos! En bättre middag. Sedan mötte jag upp min käre kusin igen och linda å vi gick ut, magenta blev de å träffade sjukt många jag kände där inne vilket var as kulT!!!!!

NUU ska jag plugga och sen blir det adventsmiddag hos min käre bror, tjeee



Mitt och ispos fredagsmys i fredags framför solsidan, HUR GOTT! Härlig middag, haaaaaaha

big no no

Igår va vi på rose, sen skulle vi vidare till sturecompagniet men vi kom HÖR Å HÄPNA inte in. HAHA FAIL! Men åh iissspoo, hoppas din kväll va bra ändå :(:(:( besvikelsen!! kom hem vid 2, somnade med TVÅ täcken och full utstyrsel på, mjukisar, tissha, tjocktröjja. äee..galet va kallt. + att jag drack te för att blí lite varm på insidan.
Vaknade vid 9, gick ner och åt frukost med mina kära föräldrar..not family, för nu har ju en familjemedlem flyttat. Japp! Min brorsa har flyttat hemifrån, jag trodde ju alltid att jag skulle va den som flyttade först men nä så vare inte.

Nu ska jag snart åka in till stan och promma lite runt Djurgården sen ska jag äta mysig lunch med min älskade kusin! Åh har saknat henne.

Å jag fick världens hemskaste tanke EVER, att jag typ skulle bli förlamad och inte kunna springa ut på studentennn :O:O eller ännu värre, om jag skulle typ dö och inte kunna ta studenten. nejjjjj alltså de får inte hända. gahh

HERÅ

cepe

Nu har jag suttit i skolan sedan 11 imorse, pluggat på internationella ekonomi uppsatsen. Mår ruggigt illa efter stora mängder kaffe..och små mängder mat i form av kycklingsallad bestående av just det..sallad och kyckling. Känner att det är dags att snart dra sig härifrån..illamåendet tar fannn ööööver. där. vill kräkas!!!!

Snaart blire hem till ispo och göra grönsaker med dipp, sen blir det ut å göra stan osäker. HAHAA OSÄKER!!!!! shaatup

Gissningsleken?

Såg att jag typ har lekt gissningsleken imorse, hade sjukt bråttom ok? då blir det som de blir med stavningen. heheh! Skulle aldrig kunna bli nån super proffs bloggare, haha älskar om de hade varit typ blondinbella eller kenza eller whatever hade alla ba "alltsåee de stavas faktist inte så dära ånananna" MEN NÄHÄ? HAHA AAA VA BRA ATT DU SA DE FÖR JAG VISSTE INTE ATT "FÖR" STAVADES MED ETT Ö!!

Har iallafall satt på mig mys kläderna, bästaste mjukisbyxorna från abercrombie som kan vara dom msyigaste mjukisarna ever + min underbara kofta från Zara och gjort grönt persiko te (odlat själv)! Nu ska jag ta tag i plugget, kommer att bli en utmaning detta....wowwooo jämföra sveriges ekonomi med ett annats land..bra att veta vilket? kanche nooorgeee? eller? får se vare blir. I´ll keep u posted lovers

EN ANNAN SAK SOM ÄR SÅ JÄVLAA SOFT ÄR: JAG HAR BESTÄLLT STUDENTMÖSSA OCH DEN ÄR SÅ HIMLA FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!


GRATTTTTIIIISSSS!

har sovit som en gudinna inatt, jävlar. ALLtss¨ååå jhar bara verklgien bara svoit heela natten!
Gick upp klockan 6, fr ca 52 minuter sen och jorde frukost som jag avnjtit i matrummet. göööttt mos. Nu ska jag bege mig ut i snöstormen, för att gå till skolan. men vet ni? det gr jag med glädje en dag som denna frö de e ISABELS FÖDELSEDAG! WIHEJWIHOJ!!!!

 

MEN DURÅÅ

YES! Ett till arbete avklarat och inskickat, nu har jag bara 4 stora kvar innan det blir lite lugnt innan lovet. Skönt! Kommer säkert hinna komma in en massa fler under tiden men whattodo.
Borde tränat idag igen men fann va ingen ork de finns till det, just nu är jag inne i en sova och chilla period och antar att jag ska lyssna på min kropp och göra som den vill. Vad är mest tragiskt..att jag gick och la mig halv 9 = sov 11 timmar och lyckades på nått konstigt väääänsteeer försooova mig??? ELLER att jag sov 11 timmar och fortfarande är trött. hahah orkante.

Lyssnar iaf på Billy Joel och lägger en chillpill i soffan å ba pluggar åba pluggar å ba lyssnar på billy joel.. livet är allt bra, trots trött period och missat desperate housewifes. de e inte allt duuuu



trötta treor på gymnasiet

TJA!

sorriii

Har inte pallat blogga! Sorry, i Lördags vare Ispas 18 fest. Najs! Söndags dog jag lite till, igår va de mycke skola och sen hade jag en myspys kväll. Idag har jag haft en sjukt lång dag, borde träna eftersom att jag inte gjort det sen i torsdags och levt smärre onyttigt sedan dess..men idag är jag nog tröttast på jorden. Ska faktist typ gå å lägga mig redan. herre? är de mörkret?

Min dag

vaknade upp till julmusik och snö, utanför fönster. nej varför måste de bli jul? vill inte.

Åt mysig frukost med familjen och nu har jag duschat, gjort mig i ordning och ska snart träffa Frida och åka in till stan. Blir lite fix till alla möjliga. oh yes !
frågan är vad man ska ha på sig? hmhm..thats what idk..

MEN NUUU hejdå :) p&k!

Är det bara jag, eller är de lite oskönt att det är fredag?

igårkväll va igår kväll och idag är de idag så då pratar vi om idag för hur kul ere å prata om de som varit? ganska kul. men ni får inte veeta nanananna naaana!!

Idag har jag haft utvecklingsamtal, de gick bra. Druckit kaffe med christian, åkt längsta möjliga väg hem, legat i sängen och chillat. Ätit en macka. Kom på att jag inte har ätit något annat idag..kanske är de därför jag är hungrig? eller..jag får ju inte ens äta macka. aahaja ........därför ska pappa köpa Sashimi till mig (sushi utan ris för den som inte visste de). BÄSTA MATEN! Rå lax är så sjukt underskattat, galet. mmmh mums.


säger bara en grej

jag har aldrig, och då menar jag aldrig, dött såhär mycket förut. dööööööör. dör dör dör, hundra tusen ett gånger

hejhejhej

Körde crossfit med PETEN. De va så jävla jobbigt, dog. Hon sa "va envis du är dåååå!" då sa jag HA, vet. Bra egenskap, iaf när de gäller träning i guess..iaf crossfit. haha okej jaja tänker ni. Jag är envis, min pt är envis, dålig combo. bra combo! WHATEVA. Sen åt jag lunch med mamma och christina, as gott. å sen hade jag en casting för H&M och sen åkte jag hem, åt lite frysta strawberries och drack jordgubbsvatten. Jordgubbskoma!

Nu e jag ute i DV + CHIC! så kooooolla in, kanske kommer bilderna upp här i bloggen. När ni ändå håller på kan ni ju kolla in ELLE där mina fina Theres å Linnea e me. Så jela f1 modejobb, stylat av robert rydberg. as fintereeeee okejj

Nu ska jag byta om lite smått sen röra mig in mot stan för att hänga med Frida, ska bli kult...eller? HAHAHH jo skoja ska bli mysigt!


HP, PT, PD!

Harry Potter va ju så jävlanns bra, just sayin. Kan inte vänta tills nästa film, KAN INTE! Jag har ca, ett halvår på mig..(lite mer) att ragga upp någon som har med produktionen att göra = se nästa del tidigare. katching, making some plans.

Whateva. Ska gå hemifrån om 20 minuter för att styra min kos mot PTN! ALLTSÅE, om 20 minuter. 19 för att vara exakt..17 säkert när jag är klar med det här inlägget. Jag undrar vad jag ka ha på mig idag, big deal? kanske..det snöar ute vilket gör klädvalet lite mer komplicerat. Jag är ledig idag, fattar ni? och jag går till min pt vid 9 vilket betyder att jag gick upp klockan 7. vuxenpoäng , katching! Jag gick och la mig vid halv 2, ungdomspoäng katching. coolt liksom, ahahha!!!

Skolkatalogen har också kommit vilket är en trevlig nyhet eftersom att jag ser helt okej ut på klassfotot och för att jag inte va me på spexet (Det var ingen ivår klass, remember?) därför känns det rätt så decent.

NEJ, nu har det tagit 4 minuter vilket betyder att jag bara har 16 minuter kvar här på hemmafronten. Här säger jag hejhej hemskt mycket hej (JAG HATAR DEN FRASEN HOPPAS DEN HÄNGER SIG SJÄLV EN VACKER DAG)


Kalle och jag

vi är goda vänner fastän mycke ooolika. vi tycker om, olika saker!! Hihaho. Nej, nu är det så att jag träffade på karl i skolan så då hängde jag med  honom in på hans webb design lektion. Innan det har jag gått runt på NK och chillat, reasearchat osv. Sen köpte jag lurre på Smörgåsboden, fast jag köpte en sallad och inte en smörgås som man skulle kunna tro eftersom att jag köpte den på smörgåsboden. Ijaaallafall..nu sitter jag här och fördriver tid..lite akward eftersom att jag inte ens har den här lektionen? iihh

jaja, sitter iaf och kollar streetstyle. Har hittad både, theres, tilda å johanna.

UPDATE: har suttit å läst ett hundratal bloggar och inser hur jela opersonliga dem flesta är.

"Hej alla fina läsare, jag sitter här och dricker kaffe på morgonkvisten och ska snart springa iväg till jobbet. Hoppas ni får en bra dag alla fina läsare för det ska jag ha"

HAHA, okejj? veeem dricker inte kaffe på morgonen och vem ska inte springa iväg till jobbet..vem vill inte ha en bra dag? okej man kanske dricker te eller juice eller ingenting och man kanske tar bilen till jobbet eller så kanske man går i skolan men fan, kom igen. INGEN bryr sig om du dricker kaffe och ska dra till jobbet. en så sjukt obvious thing. aja, ska inte säga nått..tar kort på min frukost liksom


BÄSTA GREJEN HAR HÄNT!

Det gick riktigt braaa på springrundan, hade typ mer energi än ever. Sprang till posten, å så hämtade jag ut mitt H&M paket. Wowow "skinn"byxorna hade kommit samt mina nya påslakan med grått leopardmönster. As fint!

Nu kollar jag på Desperate Housewifes och ska göra te! Mys, sen blir det sängen. Imorgon äre presentfix som gäller och om  ni inte har lyssnat på Daniel Adams-Ray´s nya skiva så gör det. Svart, vitt och alltdärimellan! AWSM!!

BTW!! Ben, från modellounge ska fixa en träff med Keenan Cahill åt mig i januari YAYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


lilla lady

Precis hemkommen från skolan. Är så glad just nu! allting känns så sjukt bra! Nu ska jag bara värma mig lite och sen ut på en löprunda. På en halvtimme, en halvtimme av jobbighet, "döda mig nu" känsla. Dock är känslan efteråt den bästa som finns, imma do it.

FAN vad jag saknar dig, och dig, och dig å dig å dig! Ibland vill jag bara kunna teleportera mig, till alla jag vill vara med..de går ju inte. skit.
Känner mig så himla klar här, men ändå så känns det som att  jag är långt ifrån klar. idk. idkidkidk.!


Fattar inte hur man kan villaaa lässa denna bloggen, hur kult äre på en skala ett till tijo?

TJENIS

här kommere en bild

Ni (LOL mina fina läsare, hahahaaha) ville att jag skulle lägga upp fler bilder.
Här kommer det en på min frukost, det är hallon och blåbär med naturell yoghurt med pumpafrön, linfrön, mandlar och kokosflingor. Och grönt citron och ingefära te. GOTT!

Lyssnar på Daniel Adams-Ray, och borde egentligen vara på idrottslektion (läs borde VERKLIGEN vara) men det är jag itne, för jag försov mig. Det skulle jag nästan kunna säga att jag är duktig på, fan också.


Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser


käften

sitter här å käkar min bär och nötblandning. blev lite naturell yoghurt i också! Fan va jag har saknat yoghurt.
Det bajsregnar ute (regnar bajs för den som inte förstår) så vet inte om jag vill gå ut på hela dagen. JOO!
ska ut och springa, jag är la vattentät ellerrrr?? För idag har jag sen vecka (jag ÄLSKAR sen vecka) och dåå tränar man innan skolan å inte efter.

Igår var det farsdag, jag lagade frukost och jätte god middag till min pappa. Han blev glad! Han va rätt delaktig i middagen dock, eftersom att jag verkligen inte kan laga mat så skulle de nog inte blivit så gött om jag lagade det.
(HAHAH alltså potatisgratäng, måste bara säga att det är fan onyttigare än pizza typ, för den som inte visste deee. GROSS!!!) men eftersom att jag inte skulle äta den så vare la lögnt förmig eller?



HAHHAHAHHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H&M SS11

Sitter just nu och pluggar och pratar med Charlotte. Char har just nu det stora övertaget, men snart kommer plugget igen. Det börjar närma sig, eftersom att klockan är 02.20 am där borta och hon borde ändå sova snart, tycker jag??!?!

Iallafall så hade jag gjort kaffe, hällt i ny och fräsh mjölk, och ÄNDÅ blev de värst aäckel klumben i? Fattar inte varför de blir så? Som värsta, idk. gross!!!! Blir det nån kemiskreaktion mellan kaffet å mjölken, eller skär det sig? eller vad är grejen?

Vår kaffemaskin vill inte att jag ska dricka kaffe med mjölk apperently. tråkigt.

Ska skriva klart denna uppgiften sen ska jag ut på en springrunda, tjeeen



BTW: H&M SS11 är sjukt snygg, vill ha allt!!!

villdu komma upp på liteeehhmme eemmhmm??.....salcicaa

idag såååee, träffade jag min kusin. Vi powerwalkade sen lagade vi lunch tsm. Blev feting god lax i ugnen med broccoli och blomkål. mums!
Sen duschade jag, å fixa runt lite hemma. Sen mötte jag upp min käre vän Rake the Cake, vi köpte vaniljyoghurt, keso, frysta bär och mango. Sen kolla vi beck och åt frukost till middag. GOTT!

Nu ska jag kolla en till beckfilm, å dricka vatten för jag e så jäla törstiiiii.

Imorgon blir det träning och plugg, fann va jag chillat denna helgen då. VILL TILL NYC!

tjingtjing

är trött i hela kroppen efter träningen, körde massa kondition och styrka. Sen åkte jag och pappa å köpte sushisashimi. Mums! efter det blev det cola lighten och maraboun. hihi finns ju tillome kvar där nere i köket. Fan va gott de e med choklad egentligen.

Nu ligger jag och kollar på "Så mycket bättre", och det är verkligen SÅ mycket bättre än allt som går på tv iår. wow!

Imorgon kommer det bli en så sjukt nicig dag, LÄNGTAR!


powernap

så sjukt skönt att sova, men alltså de är så oskönt att vakna sen. Drömde fetaste ågrendrömmen. Jag mötte upp min kusin på NK, jag skulle åka iväg och träna och hon skulle följa med. Sen försvinner hon och de kommer fram massa folk till mig å ba "mikaelaaa, hallå TJAA, faan va kul" och jag känner ju ingen av dessa? och jag får största paniken ever. Sen ser jag en person jag faktist känner, å ba hallå hejj olle! Å så känner inte han igen mig, PANIK IGEN. Vaknar och tror att jag fått panik ångest attack på riktigt å ba, men då ka jag ju inte träna. tuur, då kan jag somna igen istl.

Fail på mig själv kände jag, bigbig faliure. Så nu sitter jag å äter ett äpple och ska iväg till Sats och träna. oh yes!

Ha en bra fredag då


vem ere som frågar

om tv4? fan vet jag.
kalle du är så jeeela bäst. Äter just nu frukost, och är SEN. igen. jag uundrar va ni äter?

FAN! HERÅ

menne vadåra?

Städat garderoberna CHECK
Städat rummen CHECK
Bäddat om sängen CHECK
Tänt levande ljus CHECK (HAHA dom springer runt här i mitt hus nu)
Pluggat nejjdeharjaginteännumenska CHECK

Väntar med spänning på en video, som är epic, i feel it. Ända nerifrån tårna! ih.. åh ja, theres skindaskindaa!!


alex you r an orange

Fredag imorgon, hela veckan har fann gåått. Och senaste gången jag tränade var i måndags. Inte ok. Måste träna, ska träna imorgon.
Vill egentligen gå ut på en lång promenad nu, men mina bästa vänner har ju flytt barkarby. Orkante? varför gör nidet?
Ska städa mina garderober, måste, måste. Lovade mig själv, ska göra det medans jag kollar på tv. Svensk tv suger, varför är det så dåligt?
Varför är det mesta i USA bättre än i Sverige? Allting är snäppet bättre, förutom maten då.

nu lyssnar jag på oskar, försöker bli lite happy på detta väder. ska byta ut oskar till julmusik 
Hade en bra dag idag, åt lunch med mina vänner, fikade och gick och klippte mig + slinga. Köpte en fin kofta. Varför försöker jag vara positiv? de e bra med positivitet. Skulle kunnat gå på stures middag, haaaaar inte tid, har all tid i världen. beroende på vad jag prioriterar , just nu inte det kanske. eller, ne.

skönt att jag inte är 25, inte än. tiden går fort ändå. om 7 månader drar jag. hejdå


HEY APPLE



DÖRHUNDRAGÅNGER


GRUNKEN och christian GÄSTAR

Hello there fashion people!

Tyvärr har vi inga bilder men vi kan berätta om dagens outfit ändå. Grunken har valt en orange pikéskjorta med oversized ralph lauren logotyp, till detta har han valt ett par slitna jeans av "schiter-i-allt-modell". På fötterna har han valt att ta på sig ett par lavendelsblå converse. 

Christian har valt, en mediamysig approach: En mörkbrun stickad polo beklär hans vältrimmade torso, ett par mockabrogues i samma nyans pryder hans välskapta fötter. På benen har han valt ett par roströda manchesterbyxor. Kronan på verket är en grisig backslick.

Idag ska vi mingla lite i datasalen och jobba på vår apperance i skolans korridorer. Dagen avslutas med chailatte på fresco. MYYYYYYS!!

you know you love us. xoxo

SEGASTE JELA DAGENN

fan va seg dag! klockan är bara 1, men de känns typ som att jag har varit vaken i hundra år. Alltså antingen ere för att vädret är totalt jävla skit eller så är det för att jag har varit sjukt oproduktiv som timmarna jag har varit vaken.
sååe va har jag gjort hitills på dagen dååå?

Vaknade vid 7 första gången, stängde av larmet (såklart) vaknade igen vid 8. hehh....tog 9 tåget in till skolan och blev 40 minuter sen men de va coolers. Åt frukost också, juste.
Sen köpte jag kaffe på Seven Eleven. Hade två lektioner, åt laxsallad till lurre med olivia, anna, carro och alexandra. Drack ännu mer kaffe. Gick upp till skolan och fördrev tid framför datorn i väntan på nästa (och sista) lektionen och mikkan. NUUU sitter jag i datasalen..igen..å har engelska. fettt KUUUUULlllt rååå.

vill stan och köpa en vit glesstickad tröja..vaaaaart hittar jag derå????????

HEJDÅ! DEPPMODEEE

grattis pappa

idag fyller min käre far 50 år! grattisgrattisgrattis!!

Haft en relativt kul och händelserik dag i skolan. Min klass är bäst.
Tagit killarna på bar gärning, aja baja. i know what i know and thats what i know!!

Har egentligen ingenting interesting att skriva om, så tjingtjing.

BÄSTA GREJEN

goaste melliset ever innan träning (eller alltid)

Ta frysta hallon och frysta blåbär och värm i mikron, sen skär man en apelsin och lägger i. Sen strör man över kokos (massa) frön och nötter. Sen äter man me sked och dricker jordgubbsvatten till!! SÅ JELA GÖÖTTT

nu ska jag ut och springa sen på middag! trevligt.......    .... ...


fyifan

plåtat utomhus hela dagen. fryser ända in i benmärgen, fortfarande. Imorgon blir det Uggs hela långa dagen. Thats for sure! 8.30 var jag där och 19.30 var vi klara. wowo, blev te och rosmackor till lunch. haha ovanligt men de va gott! Det strider dock emot min diet, menne vadå kan ju inte leva på mandariner en hel dag. eller kan jag?

ijallaafaall så har jag ätit broccoli och druckit te, och nu ska jag snart sova. Fan va skönt det ska bli! Mhmhm. mysigt! Sista kvällen på lovet, whateva. Imorgon äre skola, ska bli rätt skönt ändå.

men fan e fett otagg på de hära, sorriiiii. heråå

det bästa som hänt mig


viiiiiiva la mehicooo

50 min på gymmet, i think i dieee.
Nu har jag precis käkat grönsaksSÅPPAH! ahh hhahahahah alltsååååååå. iaf...nu ska jag duscha sen bege  mig till rakel för halloween middag å lite partaj. Blir dock tidig hemgång eftersom att jag ska jobba 8.30 imorgon, tjing!


heheh häre jag ikväll!


ey mannen

ahmen juste, såg oskar linnros i tisdags. hane rätt kort. 

Hejhej!

jag undrar hur du klarar av att hålla dig ifrån allt "gott" som typ godis osv, och hur reagerar dina vänner när du säger att du behöver gå ner i vikt för ett jobb, tycker personligen själv att det är jobbigt när vänner säger åt en att man inte behöver gå ner mer i vikt, fastän man själv känner att man behöver.

läser din blogg varje dag! love it! keep doing your thanggg! :)

hejj! heheh de gör  jag inte. Jag äter mörkchoklad. de e godis men nyttigt godis, LOL!
Hm alltså dom är typ vana, dom vet vad mitt jobb har för krav och vad jag måste göra. Tror inte att dom bryr sig så mycket förutom att dom alltid säger "men nej du behöver inte, det är så sjukt". Hahah ordagrant typ så!
Thankyouthankyou :)


Hejsan!
Vad har du för framtidsplaner...typ 1 år framåt?
Vad är det bästa/roligaste med modellandet och sämsta/jobbigaste?

Framtidsplaner 1 år fram är att bo i nyc om planen blir som jag vill, jobba och resa och lista ut vad det är jag vill plugga.
Det bästa/roligaste är att träffa nya människor, resa, tjäna pengar, vara med om grejer jag aldrig skulle varit med om annars.
Det sämsta/jobbigaste är att vara ifrån familj och vänner längre stunder och att hela tiden bli bedömd utifrån sitt utseende. Det lär man sig att tackla rätt fort dock,

vilken är din favorit i harry potter?

Voldemort ocheehmm harry potter

vilken är din favorit i sagan om ringen?

HATAR SAGAN OM RINGEN

vad tycker du om cyklar på pendeltåget?

åker man tåg åker man tåg, cyklar man cyklar man. man gör fan inte båda sakerna samtidigt, speciellt om den är röd. då kan den dra åt helvete

tycker du om din mamma och pappa?

Ja

tycker du om dina kompisars mamma och pappa?

ibland


Nu lyssnar jag på snook å ska iväg till Sats och träna. TJA!


frågor?

haha har typ 20-30 läsare om dagen, lol. mennee vi kan ju ha en frågestund? det är mer för att jag är sjukt nyfiken av mig men också inte så speciellt öppen satte passa på så kan jag svara på aaaaaaaaallla frågorna ni vill ställa.

(hhehe risken med att göra såhär är ifall man inte får några frågor alls, då vill man typ radera inlägget och låssas som att det aldrig intträffade)

cola light är de bästa världen fått, och choklad såklart

Mötte fina mamsi i vällingby och vi handlade den där skjortan jag ville ha + en likadan (nästan) fast i svart. Sen köpte vi ett par nya uggs och serriii dom va inte som vanliga uggs. De där sheapet måste ha mått jäälit bra för dens ull/skinn whateva va så jäla lent, de e typ som kaninpäls känns det som. HELT gaalet. + att vi köpte Ugg schampoo och Ugg impregnering från Ugg märket så nu om dem skulle bli ceepe så kan jag reklamera dom å fy helt nya. Wowowo!

Ikväll blire jag, soffan, cola lighten å hummer middag med papsi. ska bli soft, ere nå bra på teve ikväll eller?


guttenmorgen

har precis ätit god frukost, 1 ägg och massor med blåbär och hallon + frön och nötter på det. Nu dricker jag kaffe och ska snart hoppa in i duschen.
Skulle egentligen träna men vet inte om jag känner för det. Ska iaf röra mig till Vällingby Centrum, har hittat en näjzig skjorta jag vill köpa och lite grejer. NAJS!

Aa man skulle ju kunna tro att jag har hundra grejer att skriva eftersom att jag har lov men de har jag inte. så whateva! TJARÅ


ha det så kulttt!!

SITTER PÅ PENDELN, HATAR PENDELN. VÄRSTA SÄTTET ATT ÅKA KOMMUNALT PÅ. NO SHIT! HAR VÄRLDENS TRÄNINGSVERK I BEN OCH RUMPA. BRA SKIT! DAGEN HAR BESTÅTT AV OC TITTANDE I SOFFAN + TRÄNING OCH GOD MIDDAG. NU SKA JAG FIKA MED FINA VÄNNERNA! MEN ANNARS DÅ? LOVET ÄR SNART SLUT..SKA TYP BLI SKÖNT. JAG BLIR JU SÅ SJUKT RASTLÖS ATT DET INTE Ä PÅ RIKTIGT. NÄEJ, DÄRFÖR BLIR DE NOG BRA MED SKOLA PÅ MÅNDAG. TJEEE

The OC

Dagen började med att jag vaknar upp i panik 08.15. hheheh skulle va på stockholmsgruppen 08.30. Hinner med 08.30 tåget (fråga mig inte hur) och kommer till castingen vid 09.00, tjillaarr å e klar me castingen typ 10 över. går till centralen och tar tåget hem.

Nu kollar jag på mitt bästa program The oc. Fast bästa sässeenn e hemma hos rake, vilket suger menne 3an e rätt bra den med. Antar att det är detta jag kommer göra resten av dagen. Haha fann de e ju lov liksom (a)

Men ikv blire fika med mina fina tjejkompisar. men tjarråå


trännaaaa wihiho

vaknade av mamma som kom in vid halv 8 "men mikaEElaaaa?" jag "VA SHIT VADÅÅ? "du ska ju va på sturebadet halv 11" aaaaaaah jag vet ? "meh städerskan kommer ju 8"
alltså jag är i ett tillfälle i min hjärna där jag inte fattar någonting, det står liksom still? whateva

åt frulle, åkte till sturebadet och hade ett möte med min PT, hon sa att hon skulle göra lite småförändringar i min kost. Man behövde inte göra så mycke sa hon men hon skulle lägga till mer fett?!? :o HAHA hon ba asså du äter bra och så, men du äter för näringsfattigt, jag ba aha...fett.

Iaf, träningen gick sjukt bra. Alltså de va verkligen roligt! å nu vet jag hur jag ska träna vikket är grymt. Ska träffa henne några gånger, sen hoppas jag på att se lite results. ohyea.


(taxi) stockholm i mitt <3

det är redan den 3 november. panik!

Var på berns idag och såg victorious, de va bra. Sen vidare till Riche med djn på berns, han va la trevliiii. vi hade de trevligt. Olivia var dock lite mer taggad än vad jag var. Det brukar vara så, 1 glas rött vin fick jag i mig. Sen tog det stopp, olivia fick mitt vita vin, och jag beställde min trognaste vän i baren, COLA LIGHTEN! Tror fan inte jag beställt läsk på krogen sen jag va 12 och gick me mamma å pappa på nått random ställe (uuhhh cool tjej?) lol. de e ju gott, å så va jag törstiii.

Lägger ruschen med betoning på uschen till tåget (det allraste sistaste tåget, nästa går 04.43) . alltså POWERWALK och POWERSPRING no shit!!!! vi missade det, me en millesekund. alltså vafan harom knappar på dörrarna om dom ändå inte går att trycka på? skit helvete. iaf, tog en taxi hem. Å jag är ju rätt dealig av mig, ehhe ärvt av mor min. Satte jag kören här "fastpris 450 till jakobsberg och sen barkarby" han ba aah ska kolla va fastpriset e dit, 465 kr, BRA RÄKNAT! han droppar av olivia i jakobsberg och släpper sedan av mig hemma, han stannar taxametern på 448 kr. LOL! om ni är i stockholm och ska åka taxi, åk ALLTID med taxi stockholm, ALLTID!!! Nummret e 08150000. bästa everrr.

Nu ska jag sova för ska upp tidigt imorgon, iväg till sturebadet för möte med min nya PT (hihih jag har en PE TE!) nu jevlarns. Längtar redan till gojigrötsfrukosten imorgon, kommer bli epic. Är sjukt taggad!



olivia ring mig

nu förflyttar jag mig från sängen till soffan..känns liksom som att man går upp då.
Tar med mig duntäcket.
Somnade 3 igår natt

OCH

Jag drömde att jag och theres hade gått en visning här i stockholm, fast liksom ute där jag bor. so wierd. iaf, så skulle vi åka hem till mig så skulle vi ta bussen. Å så gick vi förbi några snubbar som kolla as mycke, sen började vi springa till bussen . Då började dom jaga oss, lol. FETT LÄSKIT!!! satte vi sprang fort som fan och jag peka på busschauffören så att han skulle se  att vi skulle me bussen för den körde liksom förbi oss. Å han fatta så han stannade och räddade oss i sista stund ifrån döden. wow. gr8 understanding mellan mig och busschauffören skulle jag nog säga



trött.tjeiii.92

1 till grej som är ågren

när tågen bara går en gång i halvtimman och jag precis missat det. whyyssthis happening to me? is this real life? åt två zyx halstabletter på raken. nu är min hals wierd, man få max äta tre på en dag. då kan jag ju lika gärna käka dem två sista med..nu när jag sitter här helt själv i min ensamhet. tjing!

akwardness

NÄR EN TJEJ MED ETT AS STORT FIOLFODRAL (VA HETEROM? DOM DÄR STORA FIOLERNA? LOL) KLIVER PÅ TUNNELBANAN MED DET OCH TRE VÄSKOR. HON PUSTAR OCH STÖNAR NÄR HON KRÄNGER AV SIG ALLT I HOPP OM ATT HINNA SÄTTA SIG INNAN TUNNELBANEVAGNEN RUSAR IVÄG TILLS NÄSTA STATION. JAG TITTAR MED FÖUNDRAN OCH FÖRHOPPNING OM ATT HON SKA HINNA. HON HANN, PHU..HON ÄR RÖDROSIG OM KINDERNA OCH GER MIG EN "SLUTA KOLLA PÅ MITT STORA FIOLFODRAL" OCH JAG KOLLAR UT GENOM FÖNSTRET. INSER ATT JAG ALDRIG SKA BÖRJA SPELA FIOL (ELLER VAFAN DE NU HETER) OM JAG SKULLE VARA TVUNGEN ATT BÄRA PÅ DET VARJE DAG. SOM ATT HA SITT PIANO RULLANDE EFTER SIG PÅ ETT SLÄP TYP....NETJA

har inget bättre att skriva eftersom jag är i samma position jag var förra gången jag skrev.

jag skrattar alltid när jag inte vet hur jag ska reagera. När någon dör, när någon gör sig illa och börjar gråta eller skrika förbannat om hur ont de gjorde, när någon frågar mig en fråga jag tycker är obehaglig och inte har ett svar på."eh vadå?" brukar jag svara med ett litet skratt.

Jag vet inte vartifrån det kommer..det är flykten ifrån det dåliga och obehagliga. Skrattet.

har fortfarande inte gått ut på en powerwalk, skam. Ska..snart. när jag läst ut alex schulmans bok, då ska jag.


Update: min mormor har skaffat facebook.

saker som är ågren

min ipod är trasig. waesta hela min söndag på att sova bort förkylningen, its still here. jag är i den tråkigaste staden..nä de där var en överdrift. jag är i en tråkig stad. jag ligger fortfarande i sängen och klockan är snart halv 12, en måndag. jag klagar när jag har lov. jag har läst ut den bästa boken, kommer aldrig att få läsa den igen utan att veta hur den slutar. det är grå himmel ute. det blåser kallt. jag måste gå ut och powerwalka. utan min ipod. läs första meningen. min spotify lista är ganska uttjatad.

Jag känner ingenting, nada, niente, nothing, rien, intet. Tror min fömåga att känna gick från 100 till 0. iaf när det gäller dig, fan va skönt? det är liksom blankt..som ett blankt vitt papper. eller genoskinligt..det är så ingenting, nada, niente, nothing, rien, intet att det liksom inte ens har någon färg. det är som vatten utan konsistens.

Nu ska jag läsa en bok, göra kaffe och sen ska jag ut på den där powerwalken. tjing!


jag älskar er

det är så konstigt det här med relationer. Jag har vänner, och varje relation med varje vän är annorlunda. Vissa förstår en liksom inom olika kategorier. Med en av dom kan jag prata om såna där pinsama saker som jag liksom aldrig ens skulle yttra för verkligheten, såna grejer man typ inte vågar tänka. En annan om vad jag tänker, liksom, vi tänker på exakt samma sätt..behöver bara säga en halv mening och så förstår hon.
Vissa utaver behöver jag bara kolla på, och så förstår ni. Ni ser typ igenom min hud och allt däremellan och ser vad jag känner. Som att ni läser av mig!

Andra förstår inte alls, typ nickar instämmande eller ba "aa förstår precis vad du menar" och ger sedan ett exempel på deras syn av saken som är mil ifrån de jag menade? då blir jag typ så här "whatafack?"vem är du och varför, VARFÖR förstår du mig inte?

Ibland vill jag bara ta tag i era huvuden och bara trycka in alla mina tankar och känslor så att ni ska kunna känna det jag känner och tänka det jag tänker. Fan va enkelt de skulle vara då!

och jag älskar att skratta med er. det är det bästa jag vet. skratta tills jag tror att jag ska dö. tills magen ska vända sig utochin pågrund av överansträngning.

om jag skulle vara tvungen att dö så skulle det vara på det sättet.
 "18 årig tjej dog pågrund av skrattattack"

RSS 2.0