I did it, i fucking did it!

Nu skriver jag sista inlägget, och för mig så känns det jätte bra!

Om jag ska utvärdera och tänka efter på hur tiden här har varit, så har den varit både bra och dålig. Men jag menar, självklart har den varit det. Det finns negativa saker och positiva saker med allt, samma sak med det här!
Jag kommer nog inte att sakna någonting specifikt med tokyo, kanske är det för att jag mest har längtat hem hela tiden. Men visst har jag lärt mig mer än vad jag tror att jag har, och det har jag insett nu den senaste veckan. Jag känner att jag har blivit mycket starkare än förut, inte starkare på de sättet att jag kan lyfta saker (haha rakel, de vet ju du) men starkare i mig själv. Att jag verkligen har hittat dom svagaste punkterna och jobbat med dom ganska omedvetet! Som tillexempel kritik mot mig själv, något som jag alltid har haft väldigt svårt för. Att höra att man inte duger eller att höra att man är tjock, ful eller si å så. Det är något som jag vet, att jag förrut kunde ta jätte personligt och verkligen kunde ta åt mig av å det vet jag att nästan alla som känner mig vet om. Men jag tror att det har förrändrats, lite iaf. Jag tror att det är lättare att skaka av sig nu!

Som tillexempel med Escada visningen, att dom inte ville ha mig den andra dagen, varför vet jag inte. Bara att jag inte var deras typ av tjej. Men jag orkade inte ens ta mig tiden och energin om att bry mig om det! Samma sak med alla castings, alla castings dom bara bläddrade igenom boken utan att knappt kolla varken i boken eller på en själv, för att sedan drygt säga "thank you, next?", eller med dom castings som dom pratat med managern å sagt på japanska att man har för tjocka lår eller att man är alldeles för lång, eller dom castings dom skrattat högt med varrandra och man står där som ett fån och inte fattar vad dom skrattar åt, när jag sedan frågar managern vad de var om så säger han att dom tyckte att jag såg trött ut! I början är det svårt att ta, speciellt när dom inte ens pratar med en, utan dom pratar genom någon annan, man får aldrig någon personlig kontakt med dom! Men också de castings dom suttit och sagt "Kawaiiii kawaiii, very beautifuuul". Inte ens då har jag orkat ta åt mig, eftersom att jag vet att det antingen är det ena eller de andra, det är aldrig något mellanting, något som man kan ta seriöst, något som man riktigt kan ta åt sig av. Eftersom att dom säger likadant till alla!

Jag tror också att jag lärt mig lite mer jävlar anamma, det har jag iofs alltid haft, alltid! Har jag velat något så har jag alltid försökt att komm dit, å har jag velat ha något har jag nästan alltid gjort ALLT för att få det. (mamma du ser ju, jag köpte dom där prada solglasögonen i 8an även fast du sa att jag inte fick). Den här gången har det inte varit lika lätt, kanske för att jag inte riktigt ville det här, jag visste inte hur jag skulle klara av att vara borta från Rasmus i 6 hela långa veckor. Att inte kunna vakna upp brevid honom nästan varje morgon! Å att vara borta från familjen och huset och sverige, tryggheten som finns där hemma. Det kändes heeemskt, å de var det. Helt OTROLIGT jobbigt har det varit! Men jag ångrar inte att jag åkte. Visst kanske de kändes ovärt på ett sätt eftersom att jag inte kom hem med så mycket pengar som jag hade velat. Men jag inser nu att pengar faktiskt bara är pengar, å att livserfarenhet är så mycket mer än det.

Jag tror inte att mitt liv hade sett annorlunda ut om jag inte hade åkt, jag hade säkert fått ihop dom där pengarna på nått annat sätt. Men upplevelsen hade inte varit densamma, och speciellt inte mig själv. Jag hade nog inte varit densamma, jag tror att jag faktiskt blev 17 här! Jag fyllde 17 i maj, men jag tror att det var här jag verkligen blev litelite äldre än vad jag var innan, och att känna att man klarat något jag för 6 veckor sen aldrig trodde att jag skulle klara känns för mig helt overkligt. Jag har kännt mig så sjukt svag å feg å som en (förlåt nu) jävla tönt. För att jag har gråtit å längtat hem å bara velat döööö vissa dagar. Men känslan av att jag klarade det är så sjukt,sjukt, SJUKT skön!



Verkligen, helt otroligt vilken känsla det är!

Nu ska jag packa ihop det sista och sedan ska jag sova, vi ses imorgon people!! :) wish me a nice trip back home!

OMG

NI KOMMER ALDRIG ATT TRO VAD SOM PRECIS HÄNDE!! Jag satt vid datorn, å lyssna på musik å lite sådär. Och sen börjar ALLTING att skaka, golvet, bordet, alltalltallt. Först trodde jag att det var åska, men sen insåg jag att det var en jordbävning. Å linnea är ute på promenad så jag satt här inne själv, och skrek att det skulle sluta..så de sluta! Sen ringde jag en jätte stressad pojkvän å de enda han sa var "NEE? Fan va cooolt". Men hallå? Vadå coolt, skit läskigt!! ;o

Aja, nu har man varit me om de också. Inte för att jag dog eller nått sånt, gjorde inte ens illa mig någonting alls. Men fy, sjuktsjukt läskigt. Okej..lite coolt okså kanske!

Nu ska jag göra lite dinner, HEMMA SNAAAAAAAART!!! :D:D

Yeah!

WOHO, fick plats med allt! SCORE, dock...så väger nog väskan ett antal kilo för mycket, jag hoppas verkligen att det går bra, men..mer än vad den vägde när jag kom hit kan den ju inte göra iaf. Så det MÅSTE gå bra!!
Kom på att jag har typ 3 handbagage..hehe, min bag, min dataväska och en shoppingpåse. Men de får man väl ha?

Okej, nu kommer jag på mig själv med lite resfeber tror jag! Jag har haft ont i magen i 3 dagar i rad nu, vet inte om jag är nervös för nått? nej va? nejnej, åh GUD KAN DEN HÄR DAGEN BARA GÅ FORTARE!!?? haha :p
Well, vet inte vad jag ska göra nu faktist! Ah, aja..hörs sen

imorgon vid den här tiden sitter jag på planet!

Vaknade vid 9 imorse å åt lite frukost! Sen la jag mig i sängen igen, nu ska vi kolla på sex and the city the movie som är typ tre timmar lång, sen ska jag packa om så att jag får plats med allting!

Efter det blir det nog stadshuset å sen ska jag ju träffa patricija också :)
Hörs sen!

Big no!

Nej jag tänker verkligen inte blogga ifrån övervåningen! De här har jag ju bara gjort för eran skull för att ni ska veta vad jag gör om dagarna, men när jag är hemma vet ni ju redan de och jag tänker verkligen inte bli värsta blogg-offret! Haha, usch å fy nej nejnej!!!

Idag gick jag och patricija till yoyogipark, först var vi å kolla på templet för där hade hon inte varit än å sen gick vi till yoyogipark och jag åt lite lunch som bestod av yoghurt å nötter..har inte kunnat äta någonting idag typ för jag har sjukt ont i magen å jag fattar inte varför. Menmen! Vi satt där i säkert två timmar å bara pratade å kollade på några som gjorde GIGANTISKA såpbubblor, alltså jag menar verkligen gigantiska. Jag tror att jag skulle få plats i en av dom, både jag å ralle, haha nej inte ralle..men jag!! :)

Sedan tog vi en lång promenad tillbaka, vi gick in på condomeria(?) eller nått. Haha å de va en kondom affär å den va sjukt rolig för de fanns hur mycket olika saker som hellst. Haha det fanns en superman condom som va as stor, haha alltså gigantisk, inte så stor som såpbubblorna men nästan!! När vi hade larvat oss där en stund gick vi till Andersen´s bageri å jag köpte pumpkinsoppa å bröd å ost. Så de blir middagen idag å så va de ju lots of bread, så de blir lite matsäck tills på måndag morgon! Planerar liksom ;)
Sen har jag varit duktig att lägga undan 8000 (motsvarar 800 kr) till buss, taxi och lite pengar ifall något skulle knasa till sig. Bra va? Så mamma you can feel safe!!

Imorgon ska jag packa, städa, och fixa lite å sen möta upp patricija å förmodligen svetlana för att säga hejdå osv!! :)

Hörs kanske senare ikväll eller imorgon, nu e den här dagen faktist snart slut, så de e bara ENNNNN DAG KVAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!

Näst sista tokyodagen!!

Låg i sängen tills klockan 1 idag, hehe! Kollade på blomstertid på tv4 anytime, nice. Haha sjukt program egentligen! Jaja, nu har jag precis tagit en jätte lång varm dusch och ska snart ut å möta patricija för en runda på stan. Vet inte vart vi hamnar! Jag vet bara att jag inte ska shoppa någonting (a)
Idag är det rätt molnigt och inte så jätte varmt vilket är super skönt! Längtar bara sååå mycket tills jag får komma hem, dock ska de ju regna på tisdag! Men de gör inget, för då är jag ju iallafall hemma :)

Hörs ikväll!!

Chiclit, Caramelfrappuccino & Spicegirls

Efter min goda lunch, som bestod av rester från min kycklingsallad me avokado och mosarella gick jag till Starbucks och köpte den största Caramelfrappucinon dom hade (haha, jag är inte modell på riktigt..de vet ni ju!!) och satte mig och läste "i dina kläder" som faktist är riktigt bra, en riktig tjejbok. Och sen lyssnade jag på spice girls! Jag vet inte varför jag fortfarande tycker att dom är så himla bra, det är väl nostalgikänslan som spelar in? Antar det, eftersom att nästan varrenda låt påminner mig om dig, Mathilda! Här är mina all time favourites
   

Packat och klart, eller?

Jag har börjat packa, haha redan! Är fett taggad på att flyga flygplan till helsingfors å därifrån till sverige, det kommer nog att bli min bästa flygresa hitills i mitt 17 år långa liv! WOHO!
Men..jag har packat ner allting redan faktist, förutom 2 "outfits" som jag ska ha lördag och söndag och lite gifts. Sedan hade jag tillochmed lite plats kvar i väskan. PERFEKT tänkte jag, sen såg jag två gigantiska neccesärer. Fuck! Vet inte hur jag ska få plats med dom riktigt. Äsch, det ordnar sig!

Nu ska jag kila iväg å köpa födelsedags presenter till två damer som fyller år/har fyllt. Nicenicenice!! Sedan vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med, tror nog att jag kilar iväg till starbucks för en frappuccino och lite läsning. Kan tycka att jag faktist är värd det nu!

Hörs sen! PUSS & KRAM!

Herregud!

Jobbet idag gick bra, förutom att det tog typ 2 och en halv timme att åka dit vi skulle ta bilderna. Västra japan typ? Eller vet inte, västra sidan av japan. Så man fick se lite annat, och de va ju roligt. Stora berg med en massa träd på, hehe eller vad man nu ska säga. Såg ut som en djungeltyp, eller aa, nej vet inte hur jag ska beskriva det. Men ni förstår säkert!!!
Det som kändes onödigt var att jag låg på en gräsmatta och det kan man ju hitta vart som hellst så jag förstår inte varför vi var tvugna att åka så långt? Aja! Det var bara två bilder, så de gick jätte fort. Men make-up artisten var sjukt jobbig för han frågade mig varrannan minut hur jag mådde och sa "are you tired?" HELA TIDEN! Jag ba no, do i look tired? Han ba yes, då sa jag well i´m NOT, soo!! Då sa han "no, i hope not". Vad¨å i hope not? Helt sjukt jobbig, som att jag såg ut som ett nervvrak å därför kände han att han va tvungen å fråga de eller vadå?:p pucko!

Aja, efter det skulle vi äta lunch. Dock var jag inte alls hungrig eftersom att jag hade ätit massa croissanter (stavning?) på fotograferingen, tur det. För vi stannade på en japansk restaurang å all mat som dom åt var sjukt creepy, så jag tog en cola! Och make up artisten frågade IGEN om jag verkligen var okej! BLÄ på honom!!

menmen, sedan var det ungefär tre timmar tillbaka eftersom att det var en massa  med köer. Nu sitter jag och Linnea och väntar på att en av våra bokare ska göra klart med våra pengar osv, så idag får jag se hur mycket jag får ut av de jag har tjänat. Lär ju bli intressant, dock lät hon rätt negativ.

Menmen, ikväll blir de middag med chefen å sen så skriver jag nog efter det! Så vi hörs sen, kramkram :)

Ginza

Springer iväg på jobb nu, och planeras att sluta klockan 14.00! Slutar antingen tidigare eller senare, hoppas verkigen på tidigare ;o Det var ju bara två bilder tydligen, så hur lång tid kan de ta?

Aja, hörs!

Hey Laura Ashley!

Efter att jag gjort allt jag skrev förra gången jag skrev, så gick jag ut på stan och hamnade i Laura Ashley butiken! Och kom ut lite fattigare, menmen, i´m not telling you what i bought though! Det får bli en liten överraskning. Sen gick jag runt på stan i en timme och lyssnade på musik. Sen gick jag hem, lagade middag, gick till agenturen, gick hem, åt middagen jag hade lagat (kycklingsallad med mosarella och avokado mmh!). Imorgon blir jag upphämtad 6.10 utanför mizohu(?) bank, haha härligt!! Så nu blir det te och film och sen sova, så jag säger godnatt här! GODNATT :)


5 dagar kvar,



5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar5 dagar kvar

Tjena!

Godmorgon för er, god eftermiddag för mig! Dock är det godmorgon för mig med eftersom att jag låg å prata med min älskling tills 4 på morgonen, (hehe + att kornelia faktist inte gick hem från vår lägenhet förrens 3. såå!) så jag vaknade inte förrens halv 1. Stack ut på en timmes jogg! BRA JOBB!!!!
Nu - dusch
efter dusch - Frukost
sen - Stadshuset! Nice

Imorgon är det jobb! Sen är det bara 3 dagar kvar :)

Hörs sen <3


Lite bilder!

                   

Okej så de va lite bilder, resten kommer senare!! :)

Pictures

Så, nu ligger alla bilder som är värda att se uppe på facebook! (synd för er som inte har nån) HAHA, nej skämta bara! Ni kommer också få chans att se dom, nån gång. Inte idag dock för jag orkar inte lägga upp alla 107 bilder här också, det får bli imorgon.

Idag mår jag inte så jätte bra, ont i huvudet och i magen och är yr hela tiden + att jag har världens hemlängtan. Tur att efter ikväll är det bara 5 dagar kvar, å så jobbar jag för Ginza magazine på torsdag! Perfekt, då kanske jag kan betala av mina composidebilder som agenturen säger kostar 71599 yen, vilket är ungefär 7000 svenska!!! SJUKT DYRT, för massa papper? med bilder på mig? Dom är inte ens i färg!!! Bulls***

menmen vi hörs imorgon, eller ikväll. Beror på hur kvällen ser ut! BYE <3

MJÖÖÖLK!

Jag har druckit 2 liter mjölk på två dagar, vet inte varför jag har värsta mjölkbegäret, men har kommit på att de e as gott..å så e de ju massa vitaminer å mineraler å sånna där saker i så de e ju också bra! Aja, de e as gott iaf. Va inne på arlas hemsida nu också å såg att dom hade fått in massa ny fil! NICEE! haha



Ska försöka sova nu seriöst, jag skriver inlägg om mjölk....


Hej allihopa!

Idag, vid 3 ungefär åkte jag och kornelia iväg till Odaiba. Det är otroligt fint där! Det är där rainbowbridge och allting ligger, det är som en egen litn stad och man tror typ att man har kommit till New York. As tufft! Där gick vi till stranden, som var jätte fin och låg mitt ibland alla höghus så de va faktískt riktigt coolt, där tog vi varsin glass (jag tog choklad, som vanligt) å sen gick vi å satte oss i skuggan eftersom att det var sjukans varmt ute. Sdan tog vi massor med kort, gick strandpromenaden å doppa fötterna i de otroligt varma vattnet. Vi hade en supermysig eftermiddag helt enkelt.

När vi kom tillbaka till omotesando, där vi bor. Så gick jag iväg å tog ut pengar, sen köpte jag bröd, ost å toalettpapper. Hehe! Sen har jag nu precis ätit supergod soppa och ostmacka till middag, mums! Nu blir de film och mys! Har galen huvudvärk och är trött i hela kroppen.

Imorgon blir de shopping, och sen på kvällen ska vi ut å fira lite att kornelia får åka hem på Onsdag! Haha :D
Smell ya later!

SKIT!

Vaknade nyss typ! Sov med en sån där ögonbindel i natt eller vad man säger så att jag inte skulle vakna av morgon ljuset som kommer in vid 8 varje dag. Kanske skulle ha tänkt på det lite tidigare, eller? Nu är det sista veckan, sista sista veckan. Vilket betyder att vi inte har några castings alls typ, har inte en enda idag ifall de inte blir extra castings. Samma sak för kornelia å såklart för Linnea (eftersom att vi åker hem med samma plan) så antagligen ska vi försöka hitta på nått skoj, eller någonting iaf!

Känner iofs att det bara var sjukt onödigt att jag åkte hit för jag har jobbat lite, och jag har bara längtat hem helahela tiden så vad har varit positivt? Ni vuxna tycker säkert att det har varit positivt men jag kan verkligen bara se negativa saker i de här..

hörs sen!

Sleep tight!

Efter promenad, te och chocolate chipcookies + ett pepptalk med bästa vän är jag redo för sängen! Ska sova ut imorgon, får se om de bli sängen till 12 eller en powerwalk innan dess. Beror på när jag vaknar!
Imorgon börjar ju sista veckan, SKÖNT!!

Godnatt!

Disney Land

Okej, here we go!

Vid halv 11 komm vi fram till Disney Land, det låg precis vid stationen så vi gick därifrån. Så man gick över en bro, sen kom man fram till en grej (?) och ja, de va en grej!!! därunder ställde vi oss och tog lite kort, som ni kommer att f å se nångång i framtiden, (min mobil var urladdad så jag får ta bilderna från Linnea å Kornelias kamera) samtidigt som det kom en massa nostalgisk disney musik från nån annan grej man inte såg! Haha!
Sen kom vi till ingången och köpte biljetter å sen gick vi in. De första vi gick till var Adventure Land, där åkte vi pirates of the carribean båt, och fick se massa saker från Pirates of the carribean å massor med jack sparrows, det var helt fullt. Han var everywhere, RAKEL, den du!? ;) Vi tog massa kort så du får se sen :D nejmen det var faktiskt as coolt hur dom hade byggt upp hela den lilla "världen", kan inte ens tänka mig hur mycket pengar som ligger bakom allt det. Efter det så åkte vi ett tåg igenom vilda västern typ, ja man fick se en massa skog och indianer, så det var faktist riktigt tråkigt, de flesta attraktionerna var ju för barn. Det fanns inga riktigt roliga attraktioner, såna attraktioner som jag verkligen vill ha är ungefär som Balder eller extreme. Sånt fanns det INTE! Efter att vi varit i Adventure Land, Western Land (där de fanns en bergodalbana, som var jätte hackig och inte läskig alls, som vi köat för i 90 minuter) gick vi och åt lunch i Tomorrow land på Pan galactic pizza pan. Det var en pizza slice (jag tog en chicken & Vegetables) å nåra bollar med vaniljsås i me choklad över? tror jag! Helt okej lunch, inget speciellt alls. Blev dock inte helt mätt så en banan blev det till det också! :)

Sedan gick vi runt i tomorrow land ett tag, och för att iallafall få lite tivoli känsla så åkte vi Space Mountain, och det var verkligen sjukt coolt. Även fast vi fick köa ett tag så var det värt det! Det var en bergodal bana inomhus, så man satte sig i en sån där vagn, sedan åkte man iväg, och sen vet jag inget mer. För det var KOLMÖRKT förutom att det lös massor med små lampor, så de såg ut som en stjärnhimmel, å där åkte man runt, as fort å den var sjukt rolig och cool, och sen fick man den där hisnande känslan i magen, kunde inte skrika eller någonting! Haha!

Efter det gick vi till ToonTown, vilket BARA var för småbarn. Där kunde man gå å hälsa på musse pigg å kolla på musse pigg å mimmis hus osv, de gjorde vi inte. Dock köpte vi jätte goda caramel popcorn där, mums!!
För att sedan gå vidare till Fantasy Land, där åkte vi in i något som hette "it´s a small world", samma som med pirates of the carribean, bara att det här var mer Gulligt än Coolt. Dom hade byggt upp en hel värld, med massa små söta gubbar från olika nationer. Hawaii, Ryssland, Kina, Mexico osv, å alla sjöng samma låt, å blabal! Det var alltså mest för barn, men det var ändå roligt att se och jag blev rätt fascinerad över hur dom har kunnat bygga upp allt så coolt å fint!

Efter det gick vi vidare till The Haunted Mansion, ja ni hör ju va det är va? Ett spökhus, jag som trodde att det skulle vara läskigt! Det var ungefär som blåtåget på gröna lund, fast inte lika läskigt och lite finare uppbyggt, dom hade gjort de så himla coolt, men varför va de inge läskigt? Haha, där hade vi väntat i 80 minuter, och så satt vi i en liten vagn å åkte runt där bland lite spöken. Menmen, sen gick vi till Critter Country å åkte en sak som hette splash mountain, som var en mildare verasion av flum ride på liseberg, en mycket mildare veriasion! Jaja, jag kan väl säga att alla attraktioner var en besvikelse, inte alls som jag trodde att det skulle vara. Men det är nog en helt annan grej i USA, det hoppas jag iaf! :)

Ja, som ni ser, efter att vi hade åkt alla de "värsta" attraktionerna fick vi lite sug efter shoppingen, så vi gick till World Baazar där vi också åt middag på ett pasta ställe, som inte heller var det bästa. Men att vi var på Disney Land gjorde det ju bra ändå! :) Shoppingen innehöll allt möjligt, dock var alla affärer nästan likadana, å här i bloggen kan jag inte nämna va jag köpte, men jag kan ju säga att de innehåller lite av alla disneylands världar, allt ifrån Donald Duck till magica the hex och The Black pearl ;)

Efter det var klockan 8 redan, så jag gick och köpte glass som verkligen var jätte god, kanske för att jag inte hade ätit glass på länge (a) men vi satte oss iaf på glasscaféts uteplats som låg precis framför The sleeping beauty castle, som dom hade en show vid precis, så de va helt upplyst. Å det var verkligen super coolt å jätte mysigt! Så där satt vi å pratade en stund och bara hade det mysigt! Innan vi skulle bege oss hemåt så ville jag och kornelia åka Space mountain igen, men eftersom att kön fortfarande var lång så gick vi in på nån star wars grej istället som vi inte hade någon aning om vad det var, men det var en sån där bio där stolarna rör på sig och jag har för mig att jag har åkt den någonstans förut. Men det var faktiskt också rätt coolt!

Som sagt, vi hade en sjukt trevlig och rolig dag på Disney Land Tokyo. Som jag tror är mest för barn och japaner ;) Eller så är det väl bara jag som har blivit alldeles för stor för att åka bergodalbanor å gå på tivolin. Menmen, för mig var det mer känslan av att vara där och bara ha det trevligt som räknades å det hade vi ju! :)
Efter åt var vi sjukt trötta så när vi kom hem stupade vi rakt i säng, å så sov vi ju lääänge också!

Nu ska jag ut på en promenad, å sedan blir det Té och chocolate chip cookies! MUMS!

( Bli inte besvikna, BILDER KOMMER FÖRHOPPNINGSVIS!!)
BYE!

Skönaste natten!

Åh sov HUR bra som hellst i natt, och vaknade för en halvtimme sen (halvtolv) med världens värk i magen iofs..menmen. Har ätit frukost och ska gå å lägga mig i sängen igen å kolla på HP, å bara mysa hela dagen för det ösregnar ute å jag är lite "sjuk". Så haha, det får man göra en dag som denna!

Igår var vi ju som sagt på Disney Land, men jag skriver om det lite senare idag så får ni en hel Disney Lands rapport istl :)

RSS 2.0