Söndag

Gårdagen var nice, häng med bästa vännen och vidare på 18 års drink. Körde nyktert hela kvällen, sjukt nice ändå..dock ser man å hör ALLT! haha fy,

Dagen började med fitting för dagmar och sen gick jag runt på mitt kära NK, kom hem med en ny sminkneccesär och hittade en så sjukt fin sjal som jag ska köpa imorgon. i LOVE! Big time, lila å fin varen

Nu ska jag städa och fixa sen blir det gymmet och söndagsmiddag med hela familjen, VA MYSIGT! å så e de ju solsidan idag, nu blev jag glaaaaaaad

tänk

Det är så himla underbart att säga "kommer du ihåg när vi..." till nån. Prata om fina minnen med en fin person, även om det inte är länge sen det hände. Eller om det är det! Så är det så underbart för man kollar oftast tillbaka på det där minnet med glädje.

Fan vad mina vänner är bra, bäst

Dagen

Vaknar klockan 8, har jag skrivit det redan? aa kanske, tränade inomhus för att de va så SJUKT kallt. Efter det blev det skola och prov och lunch och lektion och sånt där. Sen sprang vi runt på NK nån timma, fikade och sen köpte jag middag på Blueberry, så gott! Verkligen! Smoothie och laxwrap, mums. Den åt jag på bion, vi såg love and other drugs..den va sådär.

MEN DAGENS JÄVLA ÅNGESTOBJEKT är innefinnen jag fått på hakan, jag dör. Var på apoteket å länsade utbudet åp finnmedel. Jag undrar lite om det är så att jag som aldrig får finnar blir straffad med att få en stor jävel på hakan FULLT synlig för alla som tittar på mig. fanfanfan, basiron 10% kryddar jag med nu. HOPPAS MED HELA MITT HJÄRTA ATT DEN ÄR BORTA IMORGON!

heja

Alltså frukt till frukost kan ju vara det godaste som finns, tänk liksom lite mango å lite vindruvor å så yoghurt på det. SÅ F1 gott! Vaknade vid 8 så nu har jg varit uppe länge nog för att hinna bli taggad för en springrunda innan skolan, de e så nice att göra det innan så slipper man göra det sen.


Nä nu e de dags, nu drar jag ut i kylan! hejdå på er tjockisarrrrr

köp aldrig....

......en HP ! De e den sämsta jävla skiten

whyyyyy

jobbig dag igår, å så vaknar man upp med världens halsont. ovärt. jag som kommit igång me träningen nu!! Ska göra en immunebooster smoothie till frukost i think. bra.

vaknar upp av städerskan, jag HATAR det. men det är sol ute idag å det är ju bra iaf!

mardrömmar

drömde världens mardröm, alltså nu är det på riktigt. Kommer inte ihåg hur allt börjar men jag å Theres är på en casting i nått jätte stort tegelhusslott som ligger på en as stooor äng. Och där inne så träffar vi en massa tjejer som ska prova kläder på oss osv..sen så inser vi tillslut att vi är på casting för Lord Voldemort. Alltså JAG VA SÅ JÄVLA RÄDD!!!! trodde fan att jag skulle dö hela hela tiden, alltså det var den värsta jävla castingen jag varit på!!!!!!!!! herrregud :( vi klarade oss ut helskinnade men ändåååååååå

Har iaf tröstat mig med lite god smoothie till frukost och nu dricker jag kaffe. Ska snart gå ut å springa innan denna busy´iga dag jag har framför mig.

hejdå

Hej mathilda

JAG SAKNAR DIG


heja

så oskönt när man e fett hungrig å middagen inte är klar..inte så att ens föräldrar är fett sega eller att man inte hjälper till utan bara att de ska ta hundra år för nått i ugnen att bli klart. varför är det så?
Jobbet idag gick bra, mer jobb imorgon. hejhej lite pengar vad kuuuuul för mig då. Eller mer för min mamma som då slipper ge mig hennes ( HAHAHH LOL NEJ SKOJA ) eller inte eller gjorde jag kanske det? nä va..aja

Om jag skriver att jag ska göra nått i bloggen så MÅSTE jag göra det , för annars ljuger jag ju och om jag ska säga sen att jag itne har gjort det blir det ju pinsamt sååå here we go.

Imorgon ska jag gå upp tidigt så att jag hinner gå ut å springa innan jag ska jobba imorgon


BRA VA! Nu ska jag äta, YES

träning hela veckan!!

Sov så sjukt dåligt i natt, vaknade av världens mardröm!!!! (stavas det så?) jag var hemma hos ekendahlarnas på fest, å så hade jag blivit as full å så hade jag frågat maxi om jag kunde få låna hans pistol? för han hade en sån tydligen, å jag hade sagt snällasnällasnäääällaa ska inte skjuta nån jag vill bara kolla på den.. å sen så hade jag tydligen skjutit rakt in i väggen! Sen vaknar jag upp (i drömmen alltså, fatta att vakna men att fortfarande drömma?!?!?! som i inception) och Eva (rakels mamma) är JÄTTE arg på mig men jag kommer ju inte ihåg nånting och hon berättar allt det här för mig och jag vaknar upp i världens jävla chock (nu vaknar jag på riktigt) och inser att det bara är en dröm. FYYY! Tänk om de hade hänt på riktigt...

Åt iaf frulle å sen gick jag ut å sprang, fyfan va skönt det var. Nu ska jag duscha och sen in till stan för jobb för Gant..har absolut noooo idea vad det är jag ska göra men de blir nog bra.  hejhejdå


är så jävlans trött att jag typ dör

plåtningen gick bra..och hade jag haft lite energyyyyyyy så hade den inte varit så fördjäävla jobbig för de va verkligen ingen jobbig plåtning men ändå så va de typ den jobbigaste (nej de va den verkligen INTE) plåtningen jag haft. ne men va ba fett otaggad..antar att man har såna jobbdagar också. Förra söndagen var definitivt bättre!

Imorgon blir det träning på morgonen å sen till nått jobb för Gant på lydmar..lite oklart, måste ringa Lotta!
HEJDÅ!

Jobb

Sitter på James å perras, en studio alltså! Fått as godfrukost i form av sjukt gott nybakat bröd, gött! Idag blir det ca 6 bilder, hoppas verkligen att de går fort för e så jela tröttans idag alltså. Ska träna så att jag får lite energi, vet inte vart den har tagit vägen. Bläblä! De enda jag vill nu är att theres ska komma till Sverige nu å ba hänga med mig å dricka cola light å säga att jag är ett jävla muppohead! Kom hit nu va??

lol

Dagen i sin helhet..
Skola, LÅNG lunch..blev så jävla mätt, på sallad. LOL! och pepsi max, hur faaannn kan man ha pepsi max å inte coca cola light? hatar fan pepsi..men whattodoo
Sen åkte jag hem å kollade madmen tills mamma skjussade mig till gymmet å jag sprang 5 km å persa med 28 sek så braaaaaaa!!! MEN FAN VA LÖKIGT alltså svettades ju ihjäääääääääääl. byxorna va helt fastklistrade..tyr att jag inte hade grått på mig lol

och hör och häpna (speciellt theres) jag har STÄDAT! och tvättat. ehehh eller mer plockat undan alla kläder å hängt in i garderoben å handtvättat å satt på en maskin å ba hehhhh fett va bra de varå.

Nu ska jag ba chilla resten av kvällen och duscha..de måste jag göra också ja!


HEJ RAKEL!

Jag har slösat bort en fin solig eftermiddag. Den enda fina soliga eftermiddagen på väldigt länge..känner lite ångest över det. Tur att jag har en fin kväll som väntar.

Min bästa vän fyller år idag och jag har köpt exakt vad hon önskade sig. Vilket betyder att jag vet säkert att hon kommer att bli glad för det hon kommer att få..
men hade det inte varit roligare om hon hade fått nått hon inte visste att hon ville ha men hon blev JÄTTE glad för presenten hon får..som hon inte visste att hon önskade sig men nu önskar sig mest av allt i hela världen även fast än hon inte behöver för att nu fick hon ju det av mig.

En sån present ville jag köpa! En sån present köpte jag inte..jag hoppas att hon blir glad ändå

tappar hoppet

börjar tappa det nu! ger upp! Hur kan de va så fördjävligt att ha en magsäck och tarmar och skit? vill bara gråta nu och jag orkar FAN INTE HA ONT I MAGEN VARJE DAG HELA JÄVLA TIDEN DE E SÅ JÄVLA JOBBIGTTTTTTTT!

ska gå till cityakuten imorgon, nu e de nog

hej du din baj

har precis ätit så as fett go middag, kyckling å råris å sallad å gött mos på det. Idag var det en så sjukt nice dag för övrigt eller by the way som man brukar säga. Skola först, haha lol på de så jävla tråkigt nuuu , opepp.
Efter det mötte jag upp theres och vi gick å fika på le café, HAHA fick ett jäla bonuskort nu för att jag varit där mycke nu på senaste. sen gick vi till Rodebjer där therran hade 20 000 presentkort den jeveln, massor me fint sen gick vi till Marc Jacobs å jag köpte finaste jäla skärpet EVER!
sen drack vi lite smoothie, åkte till amerikanska ambassaden å nu är jag hemma å ska bara plugga hela kvällen. soft eller .. nee! SKIT SAMMA , här kommer lite bilder från idag. herå

  

alltså döden

älskar när pappa är sådär snäll å skjussar mig till sats när jag varken pallar sätta mig på cykeln i vardagsrummet eller orkar springa ut i den mörka kylan. fan va nice de e me en bil å en pappa då. Borde ju skaffa körkort men de är ett annat kapitel.

Sprang 4.79 km på bandet och ville DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, ofta de är tillome 201 m kortare än vanligt men okej. Det är ju som en bastu på det där gymmet..fattar inte varför dom inte bara kan skaffa aircondition eller något. döden på det iaf, och när det går en kille som bara är muskler brevid mig alltså HAHA garvade typ ihjäl mig, hur kan man ens vilja se ut så..idk. och han Powerwalkar, lol. och jag bara kände mig så jäla mycke bättre än biffen som powerwalkade när jag sprang som fan och blev som en röd tomat. sen körde jag massa situps. plus att de e så nice för de står hur mycke kalorier man bränner, 470 kalorier! så jäla värt

 
ne, nu ska jag duscha å sen kolla mad men! åh älskade mad men

0 motivation

orkar inte träna idag! MÅSTE! Ska jag ut å springa? eller cykla hemma? fan springa ute känns så förjävligt kallt, blir nog cykling och massa hopprep istl för de e isigt å halt å kallt å nä inte alls kul, plus att här hemma har jag ju en teve jag kan kolla på samtidigt. nemen så bra då!

Skolan idag va sämst som vanligt, 4,5 months to go och sen slipper jag skiten. Ska aldrig mer gå tillbaka dit haha fyy. Sen var jag på stan, handlade present till min bestie som fyller 20 på Onsdag och efter det var jag uppe på agenturen en sväng.  

Nu ska jag bara chilla lite till å sen så ska jag faktist träna...... ....... .........

Min dag

Kom till jobbet vid 9 och jobbade tills 18. FETT NICE BILDER!! ahh ni får se sen när allt kommer ut, vart de nu än kommer ut..när jag får bilderna då. Efter det skyndade jag mig till en casting för filippa k och tiger och sen mötte jag theres för en middag på grodan. Det var typ helt tomt där plus att det var as god mat, åt en massor me bröd så nu DÖR JAG AV MAGONT, vill inte leva. nu ska jag sova iaf eftersom att det är tidig vecka imorgon å de e ju oskönt.. herå


Work

Nu skriver jag från iphonen! Woho fattar äntligen eheh. Nu har jag precis ätit go frukost, äggröra och lite yoghurt och te! Men va gött då, nu ska jag iväg å jobba för nått! Blir nog kult! Sen har jag en casting idag också för fw här i Sverige, lol casting nerå ba skoja

ELLE GALAN

Igår var det ELLE galan! Va på plats vid 11 och fick hår vid typ halv 12, fail..eftersom att dom lockade det och vid ca 17 tiden såg det ut som att jag hade världens jävla knullruffs. HAHA ! Så dom fick göra om å fixa å greja men så är det ju alltid. Och herre vilken bra dag det var, fick träffa min fina terrran å hanna å isabella å alla andra älskade fina! Efter två bra visningar ( Pucci och Rodebjer) gick vi in på ELLE´s efterfest så att vi kunde gå ut från den å få goodiebags och sen tog vi en taxi till Sturecompagniet för att gå på en middag på V. Väl uppe på V så hamnade jag på den sämsta möjliga platsen, hahha brevid den gamlaste fullaste gubben ever. dog typ, tuur att theres va där. Sennnnnn så "minglade" vi lite där uppe, spelade robot unicorn vid toaletterna och vid kvart över 1 tröttnade vi på de å gick till anglais och chillade på hotellrummet. OCH FAN FÅR MAN INTE BESTÄLLA UPP ROOMSERVICE HALV 3 FÖR E DE INTE 24 SERVICE PÅ DE DÄR STÄLLET ELLERR?

nejjj tydligen inte. neheeee, somnade med theres å elin i sängen, vaknade upp med theres å josefine. Ahapp..så vare me de. Sen gick vi ner å åt en så jäla goo frukost, hotellfrukost in my <3



Nu ska jag plugga å sen träna å sen ska jag hänga med kära Rakel. HERÅ


linfrö

dricker linfrö med vatten..aaaaaamen gott å johanna är här så jag är glad :DDDDDD hejj

imorgon äre elle galan å de kommer bli kult. herå

trööötttttt

Onsdag, vaknade riktigt trött klockan halv 9. Gick ner å öppnade för städerskan, ner, gjorde äggröra till frukost och sen dusch och in till stan. Blev en sushi lunch med mikkan och en as trött lektion. Vidare till agenturen, å sen på fitting till ELLEgalan. Det tog typ as lång tid men de va kul för de va så fina grejor.

Nu har jag varit iväg och köpt hopprep så nu ska jag cykla och hoppa hopprep till SATC the movie. kommer vara så jävla trött efter träningen men de e bra, nu - träning.

HERÅ

 e så jävla trött. vilken trött tjej man kan va .. tröttast i världen

vad hände?

hur kan de va så att veckan börjar TOP NÅTTCH?? aa alltså, gjorde den goaste äggröran imorse att jag ba mhm sikken go frukost. Drack brämhultsjuice till det, fördelen med att bo i sverige..japp. Senne gick jag till skolan i skinnjacka vilket gjorde mig glad för jag slapp den fula boomerangen som jag H A T A R. ( Ä L S K A R när det är 20 grader kallt ute men huuuur ofta blire de i stockholm då?) i skolan var det en bra dag, hejhej måndag. Tränade hårt på Sats med min käraste vän Fredrika och kunde lägga upp på Facebook att jag varit där (en positiv grej me places, ALLA ser att jag varit iväg å tränat, woow)

SEN, gick jag till posten å hämtade ut alla perfekta H&M grejer, allt va vitt å svart såklart. Sen Sats igen med rakel, yogan va inställd så vi satt på strech mattan en timme. hihoha! Placeade inte de, hade inte kännts så trovärdigt.

sen blev det utsökt lax med fetaost och sallad och dusch. Nu MAD MEN och sen sova! Heldag med avslut på tures imorgon, fan sikken bra tisdag de kommer att bli..

å så ska jag ju söka extra jobb,

En utvärdering

Första veckan på året, sista veckan på lovet, förtjänar en utvärdering.

Har hållt mina nyårslöften
Har festat endast 1 gång
Har tränat minst 3 gånger (blev 5, guldstjärna till mig)

Andra veckan på året kommer bli en riktigr bra vecka. Jag mår så jävla bra. Fan va nice det är att vara ung..å få använda ett ovårdat språk. Det är så JÄVLA SOFT!!


min lördag

sjukt seg dag, har haft så jeeeela ont i mageen dör typ. var ute på en lång promenad med mamma = vet ungefär VAD jag vill plugga, dock inte VART. blö..

sushi, ostar och mad men. here´s my saturday night. så jela soft.

måste börja dricka mer vatten, imorgon ska jag springa = 5 dagars träning första veckan på året. jag är så jela duktig oh yes


dagen

var iväg och lunchade på fresco, tog en kaffe på Le Café, vidare på bio med mamma och pappa för att se svinalängorna..ingen bra film men jag grät..den va så himla tung. Har nog aldrig känt en så tryckt stämning i en biosalong förut. wow! Efter det gick vi till Prinsen och åt torsk, mamma åt biff rydberg (den bästa biff rydbergen i stockholm typ).

Nu kollar jag remember me, saknar jag NYC då? aa tror de va

ett par dar med grabbarna grus

places på fb är otrolig enerverande. I hate it! Jag villl inte veta vem som är nära mig eller vart alla jag känner är någonstans. Its kind of creepy oh yes!

IAALLAA fall så var onsdagskvällen en riktigt rolig kväll, började hemma hos ekendahlarna..det var lite otaggat så det blev Collage och White för hela slanten. Om man ser tillbaka på varje utgång jag skrivit om i bloggen så hamnar jag alltid på white, varför är det så? där träffade jag jätte många trevliga människor, kult. Sen blev det hem till ekendahlarna igen. Där hängde jag hela dagen i hopp om en brunch, som faktist till slut hamnade på bordet efter många om och men. Det var ganska så epic..somnade uppe i rakels säng medans killarna kollade entourage.



Nu blir det träning och sen in till stan för fika med Fredrika.


Åker in å fikar med Isabelle!

Idag har jag tränat och ätit nyttigt till både frukost och lunch! Mår bra idag,

Såg idag när jag var inne på Facebook på mobilen att dem startat en ny app som heter "places". Den appen hittar alla platser man är i närheten av så kan alla kan se vart jag är någonstans. Jag tycker det känns lite läskigt men har inga ovänner så jag tänkte testa den här appen idag när jag är i stan.

Utvädering kommer inom kort. herå!


Dear John

Efter en lång och tråkig men rätt så skön måndag sätter jag på Dear John, det var länge sen nu


blir lite

irriterad på att jag inte kan blogga från iphonen. Undrar om man kommer bli värsta bloggarn nu? i wonder i wonder..
nä, men grejerna från HM och Modekungen var NICE! Jackan kommer bli min nya lover, eller den svarta och jag har ju hängt ihop ett tag å den ger jag ju inte upp i första taget men den här är en konkurrent. thats one thing ill tell ya!

Sen fick jag hem världens minsta träningsbyxor i XS, haha att jag fick på mig dem är ju ett under. wow! Ska iaf iväg till gymmet imorgon och inviga dem tror jag, får hoppas på att dem inte spricker..det skulle vara major fail. Kanske ska vänta tills jag gått ner 5 kg och börja använda dem då istl, haha alltså fatta om dom skulle spricka när man springer på bandet. HAHA!!!



Här är jackan! hej våren kan du komma nu?

Something Good can work

Somnade klockan 4 i natt och vaknade klockan 10! Bra jobb..
ska ut och springa och är så sjukt otaggad, men nu är det nytt år + att det är ny vecka vilket gör det till det perfekta sättet att börja på!

Det sköna med att träna är att det känns förjävla bra efteråt, plus att jag beställt massa nya vårkläder från H&M plus en jätte fin biege skinnjacka jag ska hämta ut idag. Satteee, de e nice.
Om jag inte tränar får jag inte hämta ut grejerna, okej? bra deeaal.

Ikväll blir det go middag med familjen sen åker jag nog in till stan å möter upp mina fina tjejer. FY VA NI E BÄST!


RSS 2.0