sitter härå ääter frukost, hela dagen lå ång

Det gör jag ju IOFS inte men ijallafall så sitter jag hemma hos Rakel i hennes lägenhet å chillar. Ska snart gå ut å springa några varv runt ön. Innan det ska jag dock gå på toa å dricka vatten å sånt där intressant som man gärna vill veta.
Igår fick vi söndagsmiddagen lagad av tim, det var sjuk epicness på den. MHH! Sen blev det lots of juicy gossip (ALLTSÅ haha vad lame)
Jag hade alltså ingenting att säga och jag sa det. Hejdå!
(KAN JUNTE kopiera bilderna från FB så då får ni inte se några bilder, de va ju tråkigt)

skulle man

våga ge sig ut på stan? JOO men det skulle man nog.

villebasägade. herå

GAHhh

nu ere plusgrader i STOCKHOLM! Men OH YES! va ute å sprang en timma för att fira, WOHOOO! hoppashoppashoppas det håller i sig snällasnällaaaaa  I BEG YOUUU!! whoever you aaare but please

IJALLAFALL så satt mamma å pappa ute å sola när jag kom tillbaka satte de va ju trevligt att sitta där ute i snön med dom i ca 5 minuter innan solen gick i moln -.- whateva

Nu ska jag duscha å sen plugga..skulle egentlgien ha jobbat imorgon, idk what happend with that. aja det blir lite klock jakt till rakels nya apartment istl då!

hejjdåå

HEJA

Jag klippte och slingade mig igår, 1 dm klippte dom. FAN VA SKÖNT! jag tror jag aldrig haft längre/slitnare hår. INGEN SÅG att jag klippt å slingat, HAHA SÅ FAIL. men sikken tur, jag märkte...såg, stor skillnad. Big difference.
Det tog 3 timmar för övrigt, satt och läste alla tidningar som fanns, hittade ett underbart och relativt nyttigt recept på våfflor, och fick träsmak i rumpan hur nu det gick till eftersom att jag inte satt på en trästol. väl mött..

Efter det åkte jag till skolan och åt lunch i min ensamhet, framför en otroligt seg skoldator. En sallad med avokado, de va gött det. Efter skola med ganska tråkiga lektioner åt jag och olivia godis samtidigt som vi gick från odenplan till karlberg och tog tåget hem.

Hemma väntades havskräftor, räkor och champagne. Efter två kräftor, 8 räkor och 1,5 glas champagne slocknade jag vid matbordet. Gick upp med lite M&M´s, Wall Street och la mig i sängen, somnade väl efter ca 1 h. Duktigt, innan klockan slog 22, en fredags kväll. Tror det var den bästa fredagskvällen på länge!

Idag ska jag plugga, träna och på bio med min bästaste och käraste.

Imorgon väntas trerätters med vår mästerkock, jag väntar och ser framemot med spänning och förväntansfullhet.


Ger mig ut i kylan

för att gå på Johannas friskis pass. Har druckit två koppar té ihopp om att värma upp kroppen innifrån, har inte riktigt fungerat.. Ätit 2 knäckemackor med ägg for dinner, nu mår jag illa. Som vanligt dåååå, varför ändra på ett vinnande koncept kanske nån tarm or w.e tänker. ahapp, så kände ju inte jag riktigt.



Så här ser Sverige ut nu. skönt

En grej

Sluta fråga mig om theres blogg alla ett tusen ppl som gör det! Fann de finns väl en anledning att hon sätter lösenord bara för de finns så mycke tards så lägg ner det nu tack

Men snälla

Sverige är helt is och snötäckt! Det är så hemskt!! Verkligen! Vill inte vara med längre, vill fly utomlands till nått varmt land och utbilda mig till nått as fett å bli skit rik!!! Tur att jag ska träna ikväll, å plugga å bara va fett bra! Å sen ska jag klippa mig på fredag, å slinga. Finally!!!! Å träffa min bästa imorgon, ALLT för att det ska bli lite lättare att leva i detta land

DÅLIGGTT

har vart lite dåligt me uppdateringen hära på senaste, kan va för att jag har hundra grejer i alla ämnen men de e ju KUL! Vakande upp efter en 11,5 timmars sömn tröttare än någonsin och med världens huvudvärk. Så softade i soffan hela dagen, åt lite keso å frukt å drack te.

Nu har jag precis ätit en kycklingsallad for dinneeer eftersom att resten av la familia ska käka hemlagad pizza, men deee funkar ju inte riktigt så va?!

NUU blir det gymmet å sen yoga, å FAN min klippning blev inställd idag igen..nästa vecka blir det nya tag, hårfix och träff med PTN. way to go

saker jag vill

klippa håret kort
ha vår
ta studenten
dricka vin med mina fina vänner på 100 årsdagen (HUNDRA DAGAR KVAR TILLS STUDENTEN) nästa vecka. då räknar vi ner.

heja

Hejhej bloggisen

Började dagen med ett uppvaknande klockan 8, gick ner och åt frukost..annanas och 1 ägg. Fan va annanas är GOTT hörrni, testa de om ni inte har provat. Finns i de flesta exotiska länder och växer på buskar eller träd, är inte helt säker. Går också att köpa på de flesta ICA här i sverige. Man äter inte skalet, remember! SEN hände det otroliga, har sovit sjukt dåligt hela natten ochg vaknade bajs tidigt så jag la mig i soffan å kollade solsidan och sov tills klockan va 11, de va SÅ najs! sen satte  jag mig och plugga, och de har jag gjort HELA dagen! Blev klar med allt jag skulle göra, så sjukt FETT!

Nu ska jag börja på nästa skolgrejjj tills jag ska duscha och sen åka in till stan för att fira Elinor som fyllde 19 igår. hiehahehoh! HERÅ

jag vill fylla år!!!!

Jag har aldrig längtat såhär mycke till en födelsedag förut, å jag fyllde 18 förra året..dvs att jag fyller 19 nu och jag längtar typ mer nu än vad jag gjorde förra året? Är inte det konstigt? jag längtar efter att bli äldre, hur dumt är inte det..
MEN TÄNK vad det är NAJS! Man får frukost på sängen, man får paket på morgonen med saker man vill ha fastän att man inte vet att man kommer att få dem. Hela dagen är liksom ens egen tycker man själv. Sen firar man med vänner å familj, gottig mat på ens favoritrestaurang å så äter man TÅRTA! Alltså, hur gott är det inte med tårta?!?!

SKIT GOTT ERE!!



kan det bli den 17 maj nu????

Sitter på tåget

Påväg hem! Är sjukt trött, på riktigt döör typ! När, nu måste jag piggna till, ska nämligen in till stan igen om en timme för att äta sushi middag med pappa. Då undrar ni säkert varför jag åker hem imellan å de e för att jag inte orkar gå runt i stan i hundra år + att jag ville duuusccchhaaa så de ska jag göra. Imorgon blir det jobb! Alltså ser jätte mycke framemot att få sova och att klippa mig nästa vecka! Heja!

waiting on the world to change

Vilka mardrömmar jag drömmer hela tiden. Hade en sån här period för ett tag sen men sen så försvann den, verkar som att den är tillbaka!
Drömde iaf att jag var tjejen i boken som jag läser nu, å de va så LÄSKIGT aaahhh, sen drömde jag att vi var på torsdagsmiddagen å dom hade börjat med publik? as random å läskigt, de va liksom folk som köpte biljetter för att sitta å KOLLA på torsdagsmiddagen? aha? vaA?"?!? damp

Vaknade 5 å 6 å 7 å sen tillslut vid 9. Nu har jag ätit frukost åduschat och ska snart springa iväg till skolan med mina nya stövlar. hihi!

Idag blir det gymmet med Fredrika, alltså HEJA OSS!!!


min helg

fredagen spenderade jag med min bestie, tränade efter skolan och sedan hem till henne å tjilla. Vi lagade lax å åt glass å mös framför Sex and the city.

På lördagen åkte jag å mamma till sturebadet och gick på ett bodypump pass, jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, DOG! Efter det åkte vi till NK, åt lunch..världens goaste kyckling sallad..sen fikade vi med kaffe, köpte nya stövlar och mamma  köpte en super super fin klänning. :):) Efter det mötte jag upp rakel å vi gick å handlade finfina grejor till hennes apartment å sen åt vi middag på vapiano. Hem till henne å kolla film,

nu har jag städat mina rum och sitter å snackar med min bästa theres. Ska snart hem till kusinerna på släcktmiddag, KUL med världens jävla magont :(

aja, herå

whyyy

varför är min blåa tunika från brunz bazaar borta? VART ÄR DEN? Rakel, kolla i bromma om den är där? plzzzz
varför är LILA den bästa jävla färgen. Älskar den!
Vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, Svarta jeansen. dom ska jag ha, åmerå? Christian tror inte att tjejer kissar, NEHE? HAHA ALLTSÅ, va tror dom att vi gör då när vi går på toa tsm? alla tjejer, sminkar sig? flätar håret på varrandra lite snabbt? typ?

Näe, visste ni att det är 140 kcal i en kokt banan? å 52 kcal i ett äpple MED skal, men 62 kcal i ett äpple UTAN skal? Hur går det ihop? VA?

Googlade precis frukost å den här bilden kom upp , e inte de den goaste måltiden? Tror det också..


sitter här i sängen

å försöker plugga. äter lite apelsin å har målat tånaglarna så nu luktar det nagellack i hela rummet. hatar att plugga, det är SÅ tråkigt.
Så jag bojkottar ännu en gång, FAN VA FAIL! pratar med mig själv på facebook. AHA men va kul, like´ar min egen status osv. Det kan man ju också göra!

Ahapp, är hungrig. FAN då, va händer? Ska träna imorgon..kanske lite mer apelsin. ah de blir bra. herå

hejjjsannn

Vilken nice dag det har varit. eller har typ gått jätte mycket upp å ner iofs! Den började fett jävla sämst, idk why men det va ba en dålig start på dagen.
Kom till berns vid ca. halv 9 och chillade där, blev sminkad å fixad i håret osv. Sen hängde jag med Maja och Linnea hela dagen. + spelade angry birds. SÅ SJUKT BRA SPEL! köpte tillome the full version för att jag klarade gratis versionen. woooho

Efter visningen som va för lexington åkte jag till gymmet å tränade massa kondition och styrka, så nu är jag tröttast i världen. Åt jätte goda kokta grönsaker och lax till middag, mums.

NU ska jag läsa en bok jag köpte idag å dricka te!!
heråååå

here we go

Gårdagens träning : Löpning 29.26 min, 5.00 km. ungefäraensådära 80 situps fram å åt sidan. Stretching.
Gårdagens mat : Frulle - mango, 1 ägg och thé. Lunch - den som e på bilden längre ner. Middag- kyckling och grönsaker. Thé och ett äpple på kvällen.

TODAY!!!!!! : Frulle - 2 ägg och thé.
HAH! nu springer jag iväg till Berns och chillar å får hår å make å går visning vid 4/5 tiden. Sen ska jag till gymmet! för nu e de för fan FEBRUARII då kör vi! Heja! Är äntligen motiverad.

Ska nog köpa dom där skorna idag också, eller vad tror ni om de?

Ge mig lite vår

Igår hade jag tv4 inspelning och make up skit hela dagen + visning för Dagmar på kvällen. Älskar Dagmar! dom är så sjukt grymma. love! Efter sista visningen gick jag och Theres plus hennes BF emil till Sturehof och åt middag. Alltså de va f1 trevligt, bästa paret e dom. Hoppas dom gifter sig å får fina barn så kan jag låna dom ibland så slipper jag skaffa egna. HÖHÖ neråååååååå baskkkk!!

Kom inte i säng förrns 3 (sen middag klockan 00.00 på sturehof, heja) så sov uuut, eller egentligen inte eftersom att alla skulle ringa mig just denna morgon men det är smällar man får ta i guess. Åkte in till stan och gick på fitting för lexington visningen som är imorgon och sen köpte jag lunch till mig och Rakel. Hem till ekendahlarna och sen chillade jag med bästaste rakesnake. Mys! Efter det iväg till gymmet å körde hårt som faaaaann, ska gå ner minst 5 kg. WILL DO THIS!! kommer bli grymt i know it.

Nu ligger jag i sängen och kollar vårkläder, har hittat massa fina grejer jag ska köpa!


RSS 2.0