Sista dagen på 2010! nu är vi 1 år närmare jordens undergång

året då vi förundrades hur vi nu skulle säga Beach 010? Beach 10? Beach 2010? VA? skit samma, blir samma sak resten av de resterande åren ändå..beach 011? 2035? 087? Vi bör nog sluta förundras för nu är 2000 talet över och 10 talet har nu tagit fart på riktigt! FAN VA SKÖNT DET KÄNNS!

Det här året har varit det bästa bästa året i hela mitt liv hitills, har verkligen aldrig mått såhär bra förut.
Jag fyllde 18, min bästa vän tog studenten och vi festade två veckor efter det, jag blev singel och mådde bättre än någonsin, jag åkte till New York City och hade dem 12 bästa veckorna på året, jag kom hem till en underbar klass med ruggigt bra sammanhållning, jag träffade mer människor än någonsn, jag har kysst några av dem snyggaste killarna jag hitills mött på, jag har haft några riktigt bra utgångar, mina vänskapsförhållanden har gått igenom stora prövningar och klarat ALLT! (vi är oslagbara), jag har begått stora misstag och lärt mig otroligt mycket utav det, jag har fått många nya riktigt bra vänner, jag har hittat  vem jag är..just nu iaf, mitt år som 18åring har varit det bästa jag upplevt. TACK ÅR 2010 FÖR RIKTIGT BRA UPPLEVELSER OCH KÄNSLOR. DIG KOMMER JAG ALLTID ATT MINNAS!!!



HAPPY NYE TO EVERYONE I WONT SPENDING MY LAST HOURS WITH TONIGHT!
esp. Charlotte, Tilda, Julia, Theres, Daria, Johanna, Mams&paps, Rakel, Mathilda!
 LOVE YOU!

Inför det nya året

Har planerat nyårsmiddagen i hundra år känns det som! Nu är vi äntligen klara med bordsdukning, bordsplacering, uppdrag osv. NICE! Blir så himlansss fiiint, jihojihej.

 

Nu är det bara städning och matfix kvar. Turbostädar nu satt jag slipper det imorgon, då kan jag träna å spaá innan matfixet me alla mina fina tjejor imorgon. FETT NICE RAAAAAAAAA

vi kör en update va?

Fredag 24 December

Julafton var dagens planer. Vaknade vid 9, åt frukost med mammsen å pappsen och gick sedan upp å la mig igen för att sova till ca 11, halv 12. Soft. Gick ut på en kort promenad å trodde att jag skulle dö för att de va så sjukt äckel kallt. ville bara gråta! Hem, dusch, kalle, sen kom de gäster och vi åt julbord/lunch/middag whatever, sen blev de lite julklappsutdelning. Blev en iphone 4 till moi, nice. å massa massa andra goa grejor.

Lördag 25 December

Släckten kom vid 2, vi "barn" gick till pulkabacken å åkte två åk pulka..utan pulka. I en uppblåsbar båt, haha!!! Det va kul ialla fall. Sen hem å äta god middag, vi kolla solsidan å sen bar de av mot stan och Magenta + White Room. Bra kväll.

Söndag 26 December

Sov tills 12, vaknade, chillade, har precis ätit lunch och nu står det entourage på schemat, va NICE! ellerr kanske en  film? idk, we´ll see. Ikväll blir det middag på vapiano med frida och sen AN21 på amba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mennnee hallåååråå

varföörrr sitter vi å kollar på Mr Bean när de ända jag vill se nu på julaftonskvällen är Harry Potter??????? kan vi ba se den dåå :(:(:( e gla endå för jag fick min efterlängtade iphone 4 å massa annat nice.

Imorgon kommer kusinerna å då ska vi åka pulka, jihoo


jullovets charm va?

Har gymmat en timma, så jäla duktig. Sprang 30 min, sprang fan 600 meter sämre än i onsdags..skandal. Massa armhävningar å situps blev de också. Tror faktist att jag kan göra armhävningar på knä nu? eller? aah trore? rakel tror inte de men de skiter jag i OKEJ? fattaru..

Innan det blev de lite mer grey´s anatomy tittande, lite "skriva julrim på alla julklappar" sen så har jag skrivit ett CV, plus skrivit klart min svenska inlämningsgrej! OJOJ! bra va? Längtar som fan till julafton, hoppas verkligen jag får en ansiktskräm, mitt ansikte torkar uuuuuuuuuuut. Ikväll ska jag också laga middag, de blir kycklingsallad med broccoli å pesto..hehe go mixrå.

SKA BLI SÅ ORGANISERAD 2011, SOM I NEVVAN, DÄR VA JA ALLT ORGANISERAD. ELLER HUR THERES?
Imorgon ska jag söka extrajobb, tjing

hejhej bloggen

Frukost i sängen är alltid godast, mums. Massa bär och knäckemacka, gött.
Idag blir det gymmet, plugg och hämta ut paket på posten..fixa klart alla julklappar och kanske dra mig in till stan, we´ll see.



Nu ska jag kolla klart på grey´s anatomy, wiiiiii så bra.

tja

ÅH KOLLA PÅ KLOCKAN ÅDEN VA 13:37! YESSS

Har precis kommit hem från en timmes lång promenad ute i vinterkylan, utan vantar vilket resulterar i ett par sönderfrusna händer. Till det hade jag mina tunna löparbyxo, uggs, en stor vinterjacka och mössa..fötterna lever dock mår mina ben inte lika bra, dom är sönderfrusna dem med. Största misstaget jag gjort idag var att direkt hoppa in i en smoking hot dusch, FYFAN AJ! sprang ut och sitter just nu framför datorn i hopp om att tina så att jag kan få duscha, varmt..

Dagens planer (gym & city med issi) när jag insåg att jag glömt plånboken i Pappas bil. Major failiure!
Blir gym i morgon istället då, vi hoppas på att jag pallar mig iväg. Har ju trots allt promenadat idag, fryser IHJÄÄÄÄL, herregud. Nu blir de dusch å sen hederligt tv mys.
Fasiken va najs det är med lov, jag gillare


Jag har fezt med steve, axwell å sebbe. an21 e la me han också på ett hörn

de är mörk å kallt å snöigt ute. MEN, jag ska ut å springa, i detta mörker.
Schysst utmaning, får se hur detta går. Ut ska jag iaf! För där har jag inte varit på hela dagen, TJA!
taggar till ovanståendes musik, så jävla f1


trotsarn

jag va ute igår, även fast att julia inte va i staden. FAN va jag e dåligggg då, aja jag hade kul..som vanligt då. Nog om det, idag har vi varit på julbord på ulriksdalsvärdshus. HAHA alltsååå när var de senast man hörde nån som faktist heter ULRIK?? haha alltså har aldrig hälsat på nån som heter det. "Hej, ULRIK heter jag. trevligt att träffas". haha när den dagen kommer, då ska det hända nått alldeles splendid.

Nog om ulrik, ligger i min säng just nu å ba myser. de e så najs, med mina älskade A&F mjukisar..älskar dem verkligen. <3

 Perfect Butt Pants

miami @ NYE?

det är alltid roligt att bli bjuden till Miami över nyår..men ne. nehepp, ne så var de inte, de va ju kul att man blev bjuden ändå. tjiingggg

Hade en så nedrans bra dag igår, helt galäät..åt dinner me terran min kära, vi hann både fika å äta middag. Å köpa julklappar, så julklappen till brorsan är fixad! Soft!
Idag hade vi skolavslutning och det var riktigt..dåligt, som vanligt. whateva. Efter det blev de lunch med tjejorna och vidare till NK för julklappsshopping till mamsen å mormor. Nu återstår bara pappas julklapp, å johannas såklart. whohoh.

roligare än så här blir de inte.herå


vogue med addidas

Här kommer bilder från en plåtning jag gjorde i somras i New York med flera av mina goda vänner!! sjukt rolig och bra plåtning, vad gillar ni alla outfits ?;)



  

CJ & DARIA, LETICIA & SHELBY, SOME RANDOM GUY & JAG!

jag gillar dig frank

 

Hon är kvar

Blev riktigt mätt efter min frukost idag, som bestod av Jordgubbar och apelsin. Toppat med lite naturell yoghurt och cocos! Hur kan jag ha blivit SÅÅ mätt? förstår inte riktigt logiken i detta.
Städerskan är iaf kvar och jag ska gå ner och packa mina träningssaker. Jag funderar på vilken jacka jag ska ta idag, hm...min outfit är alldeles för tråkig för att vara sann. Hel svart, som vanligt! Blir boomerangen, så att jag täcker så mycket som möjligt av min ubertråkiga outfit. Synd att jag ska in på nk sen. RIKTIGT synd, ska ba byta byxor...har mina skinnbyxor på mig som jag hade på senaste utgången, dom är nerfläckade med spillda drinkar. Riktigt riktigt onajs, fyfan..

Igår var en bra dag och nu fick jag brottom! TJA!


Nu är städerskan här

igår sa mamma "imorgon kommer städerskan", trött tonåring som jag är (råkade skriva städerska först, haaaaaaaaaaha) så svarade jag "meeennnåååhh, måste  hon komma när jag har sen vecka???" (vilket innebär att jag har sov morgon tills klockan när jag vill iprincip). Då svarar mamma "Men det är sista gången innan jul!"

jahaa, aaaha? eller? va? fattar inte vad det svaret har med saken att göra? jaa..de e sista gången jag har sen vecka innan jul jag med? eller hur tänkte hon nu? vet inte. det vet ingen.

Nu vet iaf mamma att städerskan är här..skriver igen när hon går ( om jag inte hinner gå före, för nu ska hon ta övervåningen..hon är rätt så snabb den där städerskan)


hopplans

Jag vaknar i panik, klockan 07.54. Ska gå hemifrån om 20 minuter. fanfanfannnnn springer in i duschen, kommer ut 5 över. Klär på mig, fixar och trixar. Klockan blir 10 över, gör en macka ( med gurka på, fatta kvickheten med kniven jag behärskar), går ner till hallen drar på min bootsen och rusar ut genom dörren. KVART ÖVER! Duktigt jobbat, hinner med tåget och kommer ändå sent till skolan för att tåget aldrig vill det som jag vill.

Så var det med det! En riktigt bra dag, jag har skrattat å dampat å skyndat å chillat å gjort allt och inget. Nu börjar produktiviteten inom pluggandet. Imorgon ska jag träna för första gången på 1 och en halv vecka. Ja hör och häpna, det är hemskt. Så går det när man är förkyld och bor i ett kallt land.

Det här är första året på länge som jag verkligen njuter av vintern, vad fan hände? Jag har sveriges fulaste vinterjacka men jag är glad ändå!



det här åt jag till middag, spicy..hurtigt framför allt


min tapet

historian (historien??) bakom min tapet är inte lång. Jag skulle göra om mitt rum för andra (tredje??) gången och ville ha en jätte fin tapet. Jag visste inte då vad jag ville ha för tapet, bara en som var jätte fin. Vi åkte till alviksmåleri och hittade denna tapeten. Jätte fin är den! Och då tänkte jag att jag ville ju ha en jätte fin tapet och det är ju den här så då köpte vi den, sen köpte vi en annan tapet till det andra rummet..den är fin den med men absolut inte lika fin som den här som jag har i mitt sovrum. Ibland ångrar jag att jag tapetserade upp den på väggen i det här rummet, för jag vill ju ha den här tapeten forever? men de går ju inte...för nu sitter den ju där och jag kommer ju inte kunna ta med den när jag flyttar hemifrån, tråkigt nog.

När jag och rasmus var tsm ville han alltid luta huvudet mot tapeten, och jag fick en sån där flickvänschock å ba "VA GÖÖÖÖÖÖÖRRUUU???" och han blev sådär pojkvänsförvånad å ba "vadååååå?" å jag tyckte han var helt efterbliven som inte fattade att allt äckelvax han har i håret fläckar tapeten..han lärde sig aldrig det där..så vi gjorde helt enkelt slut. Så var det me de, tapeten och jag är lyckliga tsm nu!

HAHA NEEEEEEEEEEJ , de va inte därför vi gjorde slut..kom igen nu!! hahaha


en bra dag

Ska bli bättre på det här med bilder, när jag får en iphone..då, då blire andra bullar.
Jag är väldigt glad över att Alex schulman börjat blogga igen. ville ba säga det

herå

Kvällsmänniska

är vad jag är! Vaknade halv 11, hehe naizzz..börjar ju inte förrens halv 1 satte då vare ju lugnt.
Mina planer för dagen är för ointressanta för att skriva, en grej är dock att jag fortfarande är förkyld. varfrrflöörrr fan också, satt  kan inte träna idag heller.

I helgen ska jag INTE gå ut, oavsett vad..eller jo..om Julia Oliv kommer upp till stockholm och promt vill gå ut så kanske jag kommer att överväga saken. ANNARS INTE!

Nu står det här, som skriftligt bevis. tjaaaa


fan va gla jag e att jag e svensk

vill typ ändra designen på bloggen..den känns typ inte så mycket jag..men jag vet ju inte hur man gör. då får det va!
Har min surpillow i knät, jag tycker verkligen om den..eller inte verkligen. stryck det! Jag tycker om den. Den gör min närvaro på något sätt lite begagligare och tror att min dator mår lite bättre av det.

Är en trött tonåring, alltså är verkligen som en tonåring just nu..kommer hem klockan 6 på morgonen..sover hela dagen och kollar lite film. får inget vettigt gjort på hela dagen, äter bara ägg och avokado..lite mackor på kvällen hos ekendahlarna som har köpt julskinka dagen till ära. Hur kan man låta bli? Min mage mår så otroligt sjukt jävla dåligt.

Kan. Inte. Äta. Bröd! SÅ VARFÖR GÖR JAG DET? vad kan man äta istl för bröd som är som bröd? det finns inget, fattar ni? det fiiiiinnnsss inget. hatar att skriva många I´n på samma gång. det ser förjävligt ut.

ahapp, så var det med det. fasiken vad jag älskar Snook, alltså daniel adams ray å oskar linnros. fattar ni hur brarom e? ja såklart ni gör, som alla andra svenskar.

tack mamma å pappa för att ni valde att bosätta er i stockholm, jag älskar min stad. fan va brarene.

Somebody to love

Vaknade inte förrens vid 9 imorse, helt dunderförkyld. Länge sen jag mådde såhär, inte kul alls! Har plöjt några (läs många) avsnitt av sex and the city, det är så tur att någon kom på den serien. TACK! Har förresten varit i lägenheten under skaparen av sex and the city´s. woho! Mr. Big bor också i den byggnaden..dock inte lägenheten över. (detta var i nevvan, såklart) såg dock ingen av dem när jag var där, tyvärr.

Har också fått as mycket gjort på svenskan, hur skööönt e inte de liksom? verkligen, produktivt plugg.




ÄLSKAR JUSTIN BIEBER! trodde aldrig jag skulle säga det, de verkar ju bara sjukt.


detta va längesen

DAGENS KLÄDSEL: Svarta jeans från zara, svart transparant topp från zara, kavaj från zara. HAHA! DÖDA MIG NU OKEJ SNÄLLA?? GÖRE BARA
DAGENS SMINK: Solpuder å mascara
DAGENS DRICKA: vatten
DAGENS PLANER: bara skola och plugg, interesting
DAGENS KÖP: sushilunch, kaffe å en smoothie..kult?


amendurååh

Sov sjukt dåligt i natt, verkligen dåligt..kunde först inte somna alls..och det resulterade såklart i att jag försov mig en timme. fail! jaja, hade en as kort svenska lektion som slutade en halvtimme tidigare än vad den skulle ha gjort så vi gick och åt en tidig sushi lunch, chillade å skrattade som faannn i repan i skolan, alltså jag har typ aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv utan att veta va jag skratta åt för jag visste verkligen inte? alltså va? aa vene.
sen så går jag ner till min engelska lektion, SOM ÄR INSTÄLLD?????? 4 gången irad nu aa men okej har hon dött eller vafan e grejen? oj nej sådär får man inte skriva..
sen så tänkte vi att då kan vi göra idrottsuppgiften istl när vi ändå är i skolan, så vi går å letar efter en lärare som vi kan kolla på som leder en lektion. hon ba aa visst, min lektion börjar klockan två..åså går vi på den å den är i fucking två jävla timmar, fail once again. rätt trevlig lektion mennendåå. ah iaf, så va hemma vid 5 eftersom att vi missade halv 5 tåget å fick vänta en heeeeel kvart på tåget. Sen kom mamma hem med thaimat två timmar senare så nu är jag mätt och belåten.

nu blir det PH och sen svenska plugg för hela slanten, tjingtjing



hur snälle inte isabel agardh?


robot unicorn

sitter hemma hos min finaste isabel och pluggar (läs spelar robot unicorn på facebook) bästa spelet EVER!! och så har hon köpt peanutbutter M&M´s till mig när hon va i nevvan, hur snäll? vi har smaskat lite såna, götttt
aja, blir plugg hela dagen eftersom att det är studiedag, har dock hunnit med att köpa julklapp till rakel, lånat massa böcker på stadsbiblioteket samt chillat hos ispooo.. woho idag är de tydligen desperate housewifes? trodde de va slut men nej de vare ikke

ahapp...

Har haft en riktigt riktigt dålig vecka!! tur att det är måndag och ny vecka då, ny vecka nya tag. Åkte till skolan, till min enda lektion som var inställd? vad fannn? aja, blev mysig lunch och fika med issi och freddan sen gick vi till retro och sa grattis till Christian där alla killarna i klassen satt å bärsa. blää va riktigt osugen på öl kan jag ju säga..

Sedan åkte jag hem, städade mina rum, tvättade, satte på diskmaskinen, å sen åkte jag iväg till sats å körde as mycke kondition och styrka + 1 timme yoga. WOHO! Duktigt, nu blir det verkligen en vit månad, mer blåmärken klarar inte mina ben av. fy.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag hem till finaste ispo å plugga och luncha. tjeeerååå

så sant!

“Carefully watch your thoughts, for they become your words.
Manage and watch your words, for they will become your actions.
Consider and judge your actions, for they have become your habits. 
Acknowledge and watch your habits, for they shall become your values
Understand and embrace your values, for they become your destiny.”


Tack

för att ni alltid finns där för mig när jag klantar till det och när jag behöver prata
för att ni alltid bryr er
för att ni är dom bästa och finaste vännerna i hela världen, finare och bättre än vad jag förtjänar. Jag är lyckligast i hela världen som har er! Ni är bäst och jag älskar er <3

en bättre lördag

  

har inte haft såhär mycket blåmärken sen nevvan..

lalalal

nu är julbaket i fuuuull gång, yeye. min å freddans kola kokar, hehe tror vi gör rätt? ääschh vattefack, dom andra bakar lussebullar å pepparkakor. ehm..aah de va ju kul.

men , aa heråra

CONGRATZ

Sover sjukt dåligt nu för tiden, ågren. ah! Suttit å pluggat nu i en timma och har fått as mycke gjort vilket är så jeela softness. Idag blire julbak, middag å utgång i think..eller nått. eller kanske bara lite mys på anglais. får se!

sennee så fyller ju bästaste theres år idag, jihejjihoooooo GRATTISSS!!!



fett sniigaaa


NYC

ah, den här fredagen har varit bra. Sov tills jag vaknade, skönt. Åt sen frulle och sen pluggade jag lite, fixade mig och åkte in och åt sushilunch med tjejorna. trevligttrevligt! Hade sen en as soft dag i skolan, dom bjöd på glögg och pepparkakor, haha va? aa wow, gött. Sen var vi ute å fota lite granar på fotolektionen, hehahaheh .. mmh men de va ju kul. och sennnnn åkte jag hem, åt go middag bestående av svampmacka å räkor [rééékorr] faan å  nu blev de av nån anledning kursiv text, jag vet inte hur man får bort deeeeeee ahh!

Fick btw as mycke komplimanger för mina jeans, åh bra köp? ja!

hade vart skoj å gå ut ikväll faktist, fast hade nog hellre varit i Nevvan just nu..ska kolla Sex and the City å drömma mig bort lite. Tjing!



bild ifrån the lane i central park. Hit sprang jag alltid (när jag va ute å sprang alltså) å la mig här å bara chillade, så sjukt nice ställe, iaf på sommaren. Det är alltid as mycket folk här som spelar lite olika sporter, har picknick, bara ligger å chillar å vissa ligger å svettas som jag oftast gjorde, HAAAAAHA! nej men serri, fett nice äre iaf. kom ihåg det om ni åker hit..

fml

åh ja? nej. åh nej. dör.

Köpte nya jeans idag från acne, dom sitter som en smäck. dom är skit fina..får snygg rumpa så då blir disneyvurporna inte lika oskööööööööönaaaaaaaaa. allt blir lite bättre med ett par snygga jeans liksom ,det var på tiden.
ska nu gå ner och göra grönt goji havtornste, de ända som e bra nu. kanske äta lite citronyoghurt, de e gött, har ni inte testat de än så gör det. ni kommer inte att bli besvikna. hejdå

- 15 c

Lämnade in marknadsföringen igår, började på svenskan och skrev lite på inteken. Känns rätt ok! Ikväll blir det dock pluggkväll numero 1 eftersom att mina föräldrar ändå inte är hemma. hepp..får väl äta middag själv då.
Just nu sitter jag iaf på mammas kontor och väntar på att klockan ska bli 20 i så att jag kan gå till gymmet å träffa PTn å bränna lots of fat. Det där lät inte bra, men okej..bränna bort alla peppisar jag åt igår. Har ont i magen idag, aj. Då har man lärt sig det, inte äta peppisar till lunch, men de va gott.

Fick riktigt niciga news igår, jag håller tummarna och hoppas. Men innan det så är det ju jul och nyår, hoppas på att det kommer bli riktigt grymt. Är taggad! haaapp det är typ -15 till -18 ute. tur att man tog dunjackan idag då, hade inte kunnat ta så mycket annat..lol.

nämen nurå, ska tjilla lite till, göra lite kaffe och sen springa iväg. Blir en lång men bra dag eftersom att jag får träffa alla mina fina tjejkompisar å underbara klass!

HAHA VARFÖR SÄGER RADION "i rööööva idaaa" va e de för kanal? hahah orkar inte, P3 vare tydligen, hahahhah

mormor, morfar, mamma eller pappa. kolla inte youtube videon nedan



denna ska jag köra på i år

Sitter på bussen påväg till bromma plan med jennifer och olivia

olivia läser i metro "wow, svenska forskare nära på att hitta ett vaccin till HIV"
Jennifer - åh, coolt. tänk om man skulle ha det? jag skulle fan aldrig våga HIV testa mig
Mikaela - Men va jo, bättre att testa sig å veta att man har det än att ha sex med nån å sen sprida det vidare eller hur?
J - Va skulle ni göra om ni fick reda på att ni hade det?
J - Jag skulle typ hitta nån annan som hade det, liksom, hur många har det egentligen? å sen ta den snyggaste me HIV så kunde jag leva med honom resten av livet.
M - HAHA!! jag skulle leva i celibat resten av livet och bo på en strand i thailand
O - Jag skulle ha sex med den jag hatade mest i hela världen

dagens quote av olivia rydberg, ditt jäla eebee!!


när man är 18

är det okej att äta pepparkakor till lunch, för när man är 18 är man vuxen å får bestämma själv. men fortfarande tonåring och får göra dumma grejer.

jag är i mitt livs esse!


guttenmorgeenn

alltsåee, sov konstigt inatt.ah, vende., wierd helt enkelt. Har precis ätit en goouud frukost bestående av mikrovärmda jordgubbar och yoghurt. HAHAH hur gott lät det? inte gott alls men de va f1 gott okej?
Städerskan frågade "heii mikaela i can clean bedroom now yes?" i said "öehhm..hhrme yääeeaahh sure". så nu cleanar hon bedroomet medans jag sitter nere i köket å försöker plugga. alltsååå, så tråkigt. vill dö typ, neee skoja.

Idag e det idrottsdag i skolan, så kul? nä. issi är påväg till nyc den jevelnn. happ, hare så kult där borta då!!!

RSS 2.0