Turkiet

HEJ MAMMA Å PAPPA!!
Har ej skrivit på dödslänge i know,
Imorgon åker jag till turkiet på eftermiddagen å plåtar look book, kommer tillbaka lördag eftermiddag. Kommer bo på värsta lyxhotellet http://www.taximhill.com/
 
SÅ nice!!!
de va de

Charlotte Olympia

Idag har jag jobbat för Charlotte Olympia, de va showroom, vilket innebär att vi provar skor (jag och den andra modellen) när inköparna vill se hur dom sitter. Så de har jag gjort idag! När jag sen skulle hem var tunnelbanan proppfull ända upp på gatan, alltså gick liksom inte ens att gå ner i tunnelbanan?
Så jag gick och åt middag på Le Pain Quoditien eller hur det stavas, risotto med pesto och grönsaker. Gott men nu e jag FETT MÄTT!
Nu har jag köpt vatten och ska chilla hemma, hoppa in i duschen snart osvosvosssv!!
Ehm jaaaa de händer inget speciellt här, imorgon kommer fina johanna hit så de blir mysigt!

Ledig dag!

Igår kväll hängde jag med karro, emma (karros lillasyster) och madde, karro och fridas kompis härifrån London. Vi hade världens mysigaste kväll, åt god middag och drack massa gott vin för att sedan gå till puben och kolla sverige - england matchen, vilket var super kul även fast england förlorade då det OBESKRIVLIGT OSKÖNA hände, någon snor karros megacpdyra väska med en massa viktiga saker i. Vi får kolla på säkerhetskameran och ser hur en äcklig idiot snor den. Där var den trevliga kvällen slut och vi fick spendera resten på polisstationen. Så jävla tråkigt! Så idag har jag och karro sprungit runt på stan för att fixa en ny telefon till henne samt till banken osvosv. Jag köpte själv en rutten superbillig telefon så att jag ska kunna ringa och smsa här i england den tid jag är här.
Sen köpte jag också ett par nya boots, hehe ett par BIEGA denna gång från topshop, sjukt fina var dom! och en bikini från H&M som jag ska ha när jag och min älskling åker till cypern. Telefonen kostade mindre än bikinin så då kan ni förstå hur billig den va haaaaha
lägger upp bilder på allt sen, nu ska jag kolla greys å dricka vatten

Stressdag

Hejsan mamma & pappa & erik!
Idag har jag bara haft 4 castings men har ändå haft det stressigt typ (?)
va på min första casting där jag träffade en tjej som skulle till samma casting som mig efter så vi tog sällis dit, annars hade jag nog aldrig hittat. 
Efter det köpte jag lunch och åkte hem och åt och hämtade bikini för en casting på agenturen cóch sen vidare till min sista. Efter min sista casting va klockan halv 7 när jag kom hem å va så sjukt jävla hungrig!!!! men kunde inte komma på någonting alls vad jag ville äta?!?!? eller vad jag va sugen på så de blev äggröra med keso och en kitkat påväg från tunnelbanan så gött, som svenskkexchoklad, yum!
Nu när jag varit hemma har jag kollat greys och skypat med erik!
ÅÅÅÅ btw så va ena castingen för ett jobb i marocco så hoppas jag får det så jg får åka dit vore så nice hihihh heeeerååå

nu är jag tillbaks

HEJJJ ALLA!
Skrev värsta långa inlägget förut men eftersom att mitt internet är totalt sämst så dog de såklart och inlägget publicerades inte. Bor typ 15 min me tunnelbanan från oxfordstreet i ett trevåningsradhus som är jätte fint. Där bor jag hos en casting director och hans pojkvän med en massa andra modeller som också hyr, eller massa typ jag och två till typ? Å snart kommer johanna hit hoppas jag, hon jag bodde med i nyc alltså.
Har sprungit på castings dessa dagar jag varit här, två dagar e de typ? alltså typ 30 dagar kvar hehhee. Imorgon har jag bara två än så länge å den sista slutar 12 vilket är nice då jag kommer vara klar fett tidigt å kan gå på stan och kanske hitta nån yoga eller pilates klass någonstans å gå på det maybe. VERKAR JU FETT AMBITIÖST så de kanske vi ändå inte ska heeeh!
IAF så är jag så jävla trött i mina ben nu och har ont överallt så ska väll kolla lite greys anatomy eller nått
hejsålänge!!

RSS 2.0