hatar min data, sämsta uppfinningen ever

min kväll har bestått av
*promenad med johanna på en timma, wowo
*lång middag med la familia !! dundermys!!
*promenad med mamma å pappa till kyrkogården å hälsa på farmor på hennes 80 årsdag, GRATTIS FARMOR!<3
* å PLUGG!

Nu ska jag skicka in min krönika som jag med mycket om och men äntligen är klar med, sen ska jag gå å lägga mig å läsa min engelska bok för jag tror de kommer va den bästa bok jag läst, evaah! så himla bra, påminner mig faktist lite om denna kille




Dock är killen i boken 9 år, HAHAHA.


why do chinese waitresses smile even though there´s nothing funny or happy?

här sitter jaaa, å äter stekta mandlar. japp!! stekta, inte brända. Ni vet..man lägger lite mandlar i stekpannan å så ligger odm där tills dom är färdigstekta. det vet man inte riktigt när dom är men man får chansa. Sen ärom klara! ASS GOOTTTT, eller?
 Dricker iaf vitt te me honung å soya mjölk å de e iaf assa gott plus att jag just nu läser en grym bok som heter Extremely Loud and incredibly close. Den är grym.

Det är en bra dag idag, kanske för att det är höst? Jag gillar hösten, samtidigt som det är oskönt när den kommer för då är vintern nära. Vintern i dont like, de e deppmode. På riktigt, jämfört me hur jag mår på sommaren vill jag aldrig att de ska bli vinter för jag mår så JJJvla bra på sommaren. Idag har jag iaf haft skola, kulT.

vart är min mobiltelefon, tror inte han vill hänga med mig för han försvinner alltid. gah.
tjarå

"menneasså handlar du ens på NK?"

wowowo kom nästan i tid till skolan idag! Första lektionen va klassfoto, woooouhuuu. så jääävla kuuult! eller , lol
jag baad om att få stå å de fick jag, mellan gurra å christian. men kult då. Sen så hade vi internationell ekonomi och kunde inte sluta skratta. kände mig så sjukt omogen men alltså fattade inte varför allting va så himla kul, sjukt irri faktist. Seennnee så köpte vi lurre å pluggade i skolan, kände mig inte alls delaktig i de vi gjorde. faannn va lallig jag är? va händer, SKÄRPNING!!!!

Efter det hade vi idrott på Gärdet, har ALDRIG frusit så mycket i heela mitt liv, jag ville dö. Sen åkte jag hem å nu sitter jag här å dricker te å snart ska jag ut på en powerwalk med johanna. mysipysi, fast de kommer ju inte va mysigt för de är kallt och burrigt å så kommere bli jobbigt (relativt iaf) å så men ändå. Bra för mina fettiga lår, HAHA!


TJARÅ

Helgen

I fredags var jag på middag på Rose som stockholmsgruppen anordnade, trevlans. de va god mat å så, sen gick jag , frida, rakel till V där de va as kul! Sen drog vi hem precis innan stängning, haha lol. Stannade vid korvmojjen vid svampen innan vi tog taxin hem, där mötte vi en full robin. kuuuul.

Hela lördagen gick åt att jobba, gick upp vid 9 för en powerwalk å frukost. Sen va jag back on track igen. Jobbade tills halv 6 för contributor magazine och sen så åkte jag hem, hämtade fridas prelle å sen hem till frida på födelsedagsmiddag. HUUUR gott som hellst, massa olika sallader, kykcling, ostar, osv. Sen åt vi jordgubb/choklad cheesecake till efterätt. Mums, men nono, imorgon börjar jag mitt ubernyttiga liv. Ska göra detox i en månad tänkte jag, ifall mamma är på vilket jag hoppas. Ska bli intresting, så då ska jag övertala henne att åka å handla massa nyttiga grejer med moi. Bra va?

Nä, nu ska jag äta lite lurre å plugga. Sen blir det powerwalk med mamma som kommer hem från Italien idag och sen blir de ut å käka middag me dom på Ciao Ciao för första gången på måånader. MUUMS!

Heheh heidååå

har det så tråkigT

Här sitter jag, i mitt rumm i sveadala. Har precis skickat iväg ett mejl till min bokare in the city wowo , får se va han säger om mina storslagna planer. lol!

Ikväll så har jag lagat middag till mig själv för fööörrstta gången på riktigt i mitt liv, de blidde omelett me champinjoooner å keso. amen de va la gött. sen så åt jag lite mörk tjoklad å de va la gött de me, sen kolla jag på idol som är typ de sämsta programet ever, dör pådet. Samt prata me fina charlotte tampubolon wihahwo :) SENN så har jag gjort ansiktsmask och chillat framför photobooth. yayy!!

  


bara massor me pussar från mig å ansiktsmasken till theres å julia å linnea, i miss u!!

like


ha de så KULT! <3

Sitter i skolan på svenskan och försöker skriva en krönika å de gååår så bra, de e därför jag sitter å skriver här. wowowo!!
nejmenn..de går inte så bra. Igår va de en myspysig höstdag här i stockholm, var i skolan och sov på de flesta lektionerna (jetlagen härjar), sen gick jag hem till isabel och åt macka å drack teee, mellis. mys! Sen åkte jag hem till rakel å åt middag, wok och sen kolla vi idol och remember me!! BÄSTA FILMEN! Sen så sov jag där å så åt vi mysfrukost!

Nuu ska jag börja på krönikan, fett kuuullt!!

ÅÅÅH KULT, saknar alla i nyc..juulia hur e de i seattle? PÖSS

vill inte

vill inte, vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,vill inte,!!!!!!!!!!!!!!!
ahhhh idk..
pratade me bästastebästa charlotte idag, alltså saknar henne så att jag dör! Vill träffa henne NU!


3 bästa månaderna i mitt liv

Idag har jag varit i stan, ätit lunch med bästavännen på Zanzibar, shoppat (hittade bästa jeansshortsen ever så va bara tvungen), ätit middag med fina tjejkompisarna. Har haft en mysig dag, men har varit sjukt trött. Imorgon åker mamma och pappa till Italien. Shit alltså, har träffat dom en dag typ..jaja!

På måndag börjar skolan, tillbaka till allvaret..typ..om de nu e de som är allvaret. Just nu känns ingenting så speciellt allvarligt. Blää, vet ingenting. Vet bara att jag aldrig varit så glad som jag va där borta, fann va braaa de va!

Jaja nya tag, nu ska jag sova. Måste sysselsätta mig med nått imorgon, ska påbörja nått..keep me busy until june please.

HOME

Nu är jag hemma! Hemmahemmahemma..sverige, järfälla, barkarby..i mitt rum och på min säng. Det är som vanligt! Vi har ätit lasagne och druckit rödvin, myst i soffan framför Idol. Idag var jag i skolan å träffa alla vänner, shiiit. va kul de va!! As roligt att träffa alla igen!

Det regnar och e kallt, usch å fy. Är tröttast i världen, i kroppen och i huvudet. Håret å  hyn å allt är helt trött. Detta kommer att bli min semester, att vara hemma. Återhämta mig från allting, och bara gå klart skolan och chilla sönder.

Samtidigt vill jag bara sätta mig på de där planet igen, å åka hela vägen tillbaka och gå runt på NYC´s gator. Göra allt roligt jag gjorde med alla människor jag gjorde det med. ahhhh!

Nej.. nu är det Sex And The City!!! ÅH THE CITY, hahah

PÖSS TJA

haaadooo

SISTA INLAGGE FRAN NYC. SITTER PA PLANET (LUFTHANSA) SA DE AR FETT NICE..HAR PA MIG MIN STORA SVARTA TROJA JAG KOPTE PA SECONDHAND SOM DE E TYP SORSTA HALET I..MORMO? HEHEH OCH MINA LEVIS JEANS SHORTS SOM AR SA JAAAVLA SMUTSIGA FYFAN ALLTSA..INE ENS FOR REAL. SKA LASA DN OCH AFTONBLADET NU OCH DRICKA MASSA VATTEN FOR ATT INTE BLI SJUK..SAMT ATT MIN HY SKA MA BRA. BTW SA ASKAR DE OCH BLIXTRAR..MEN TRORE E LUGNT ELLER? HIGHEHAHHEOO NERVOUS KANSKE..JAJA SEES SNART :D 

nyc i love u

NU SITTER JAG I BILEN PAVAG TILL FLYGPLATSEN, VISNINGEN GIVK BRA. MEN KANNER HUR TROTTHETEN SYGER SIG PA. SATAN I GATAN (SOM JULIA BRUKAR SAGA) VAD TROTT JAG AR NU. SKA BLI SKONT ATT FLYGA HEM OCH FAKTIST KUNNA SOVA HELA FLYGRESAN. JAA!! IAF..JAG GLOMDE JU SAKLART ATT TA MED MIG NYCKEL SA FICK AKA TILL CALVIN KLEIN INNA OCH HAMTA NYCKELN FRAN LINNEA..SA DUKTIGA MINA FLICKOR AR!!! GONNA MISS THEM JAA. ANYWAYS..SEN SA HANGDE JULIA MED MIG A DE VA SA MYS OCH JAG SAKNAR ALLA REDAN. DOR TYP!! SKA BLI SA SJUKT SKONT ATT KOMMA HEM MEN ANDA SA E DE ENDA JAG VILL GORA NU AR ATT GA HEM TILL MIN LAGEHET HAR OCH SOVA UT..FOR ATT SEN DRA UT PA NYA AAAVENTYYYYR I NYC. NEJMMENN LANGTAR EFTER ER ALLA DAR HEMMA, SNART SES VI!! (KAN INTE FATTA DETTA..SJUUKT)

Den bästa sommaren

Sista kvällen igår, min dag va sjukt bra och min kväll likaså. Dock hade jag inte druckit på as länge så min gräns för att bli berusad var inte direkt hög. HAHA! 4 shots och 2 drinkar senare va jag på TOPPP!! Sen åt jag bagels å m&m´s vet jag. aa de va gottt...
Sa hejdå till alla, sorgligt att jag inte kommer ihåg det nu bara. Haha, men de va bra ändå :) hade såååå himla kul! Bästa kvällen <3

Nu sitter jag här och chillar, har duschat å packat ner allting. Har en visning kvar nu för david delfin och sen kommer min chaufför och hämtar mig. Sen bär de av mot flygplatsen.

Vet inte riktigt vad mer jag ska säga, denna sommaren från den 5 Juli har varit den BÄSTA jag någonsin haft. Det finns verkligen ingenting som har varit dåligt, eller jo..men kan verkligen inte ens komma på va de skulle kunna vara. Och alla grymma männiksor jag lärt känna, allt jag gjort, överallt vart jag har varit..allt ´de har varit så GRYMT! Kommer tillbaka hit snart, om en månad eller så. Men jag är såååå himla glad och lycklig för allt jag har fått göra här, bästa bästabästa sommaren jag någonsin haft.

Nu blir detta sista inlägget från datan innan jag drar, ses i sverige foks. <3


sista underbara dag :)

sitter och far haret i ordning gjort nu pa nast sista visningen for veckan, och dricker tee. gott. ska ata lite middag ocksa sen tankte jag, alltid fett go mat pa visningarna..ellerrr? idag hade jag forst en presentation vid 9 for bill blass, efter de en visning for douglas hannant pa plaza hotellet wowow haha! sen gick jag upp pa agenturen och pratade important stuff med min bokare, ojoj..grejer pa gang ;) sen motte jag upp madlin, richard, alex, dave, alli och hangde i madison sq park en sista gang. efter de korde alex och dave mig och alli till varan visning och vi lyckades fa in dom backstage sa nu springer dom runt har inne pa lincoln center naganstans. hihihehaho. ikvall ar det IMG fest pa empire hotel rooftop och sen ska vi uuuuuuuut. yaaay, kommer att bli en grym kvall :)

mysda

sitter i taxin pavag till lincon center. och klockan ar 06.00 och det ar helt morkt ute fortfarande. alltsa de ar sa himla mysigt for de kandes som pa julen i sverige typ (utan sno ra) och de va helt mokt och ba mmhh..nejj hoppas pa utgang ikvall btw. skuulle ju va soft!! 

Sista hela dagen&kvällen

ahh panik. Sista dagen och kvällen i nyc, min fina staaad. waowww!! Idag har jag 3 visningar och ska samt hinna med en fika med Mollie och Madlin samt till agenturen sen vill jag ju till victorias secret en snabbis. hehhohoh! Har faktist packat allt och allt får plats..typ.
ÅÅ så måste jag ju hinna till M&M butiken på Times sq för att köpa massa peanutbutter M&M. ALLTSÅ DOM E SÅ GODA!!! (mamma du kommer att äälska dom)



Najj, nu är ju klockan halv 6 å jag e uppeee me tuppen, tillome innan. Va bra rå! Nu ska jag tjilla lite extra sen ska jag ta en cabbe. PÖSS!

halloj i stugan

nu sitter jag har pa en fitting och vantar pa att julia ska bli klar. vi hade liksom denna tsm, plus visningen imorse sa de va ju mys. visningen gick braoo..och alla fittings. nu ska vi ga och ata lunch och sedan ska jag till min presentation som ar vid 3 eller 4..vende riktigt faktist. btw sa ar det ratt sa varmt ute idag och jag hann ju inte duscha imorse sa jag kanner mig lagom fraasch! oskont menn menn, har inte behovt bara pa boken idag iaf vilket ar ruggigt skont. imorgon skulle jag ha manga visningar sa min bokare, amenroo..de e ju sista dagen har imorgon. jaajjaa..blir ett bra avslut! hoppas bara pa att jag inte har nagat pa torsdag sa att jag hinner fixa med tvatt och packning. skulle ju va bra! hoors sen ikvalll

im so stupiiddd

hehe halllojjj. sitter i har pa lincon center nuu fo en visning som hade calltime 6.00. jag vaknar 7 av att theres ba men mikaela vaa? jag ba nejjj shittt..agenturen hade iofs inte ringt men de va lluugnt. tog pa mig natt som lag i min kladhog (blev ratt sa bra anda.) och spraaang ut till en taxi. theres som ar basigaste fixade en pase med frukt till mig, aaw. swetoowss tack!! iaf..sa visste jag att julia ocksa skulle ha visningen sa jag ringer och smsar men hon svarar inte. sedan ringer hon mig..hon ba heejjj...jag ba var e du? hon ba downtown..jag e fotfarande full. hahaahahhaa jag va liksom inte den eda som har forsovit mig kan man ju saga. tyckte de va ruuligt. hennes agentur hade inte heller ringt annu. amenn tur for oss!! i stockholm hade dom ba nejj men vaaaarrrreee honnnn?? jaja de e aldrig bra att vara sen, man ska alltid vara i tid. idag har jag denna visning, en fitting och sen en casting..fakkk glomde boken kom jag pa nu..heh far la aka och hamta den.

I LIKE IT

Har äntligen sovit, 9 timmar!! Skönt som attannss
Nu har jag bara chillat hemma, vid datorn och ätit lite frulle och nu ska jag iväg på två fittings och sen två castings. Hoppas typ att det är de enda jag har idag så att jag kan träffa alla jag vill träffa innan jag åker härifrån.
Det är fortfarande mulet och kallt här, 60 fahrenheit vare igår. brrhhrr..vilket är typ 15,5 grad. fatta då att det har varit 106 fahrenheit för typ 3 veckor sen, vilket är 41 GRAADEER!! fatttaa va varmt, då när vi sprang runt på castings å svettades gaalet.

Nu längtar jag hem lite, ska bli sjukt skönt att bara komma hem å träffa alla :) kommer sakna alla här borta också såklart. Har haft den bästa sommaren i hela mitt liv. + att vissa människor som försvunnit ur mitt liv, och folk som kommit in i mitt liv. Vilket har gjort sommaren ännu bättre. Ångrar ingenting jag gjort här, ingeningenting. Känner bara hur mycket jag växt som människa och hur mycket jag har upplevt som har gjort detta till de bästa jag gjort. fan va glad jag är nu! :)

Detta är sommarens låt


ouuuuuusstt och chexx

matkoman jag känner just nu är inte ens rolig. Sånt här får mig att känna att nej jag ska aldrig i mitt liiiiv äta igen..men de är ju inte sant. FYFFANNN!!

Jag och Daria köpte ost och kex, alltså inte visste jag att man kunde bli så mätt på ost och kex. Det vet jag nu..så nu ska jag ut och springa. det är typ de enda som skulle kunna få mig att må bättre, de eller att kräkas..hatar att kräkas, så de ska jag inte göra. Har verkligen världens fobi för det! Usch.

Idag har jag haft världens mamma längt, saknar henne hur mycket som hellst! Mamma är den bästa och finaste människan i hela världen. Det är pappa också, dom är lika bra och lika fina. Men mamma är ju mamma, å pappa är ju pappa..de är liksom lite olika saknader.
Jag minns när jag va liten och när mamma var borta så gick jag alltid in å la mig och sov i mamma å pappas säng, men på mammas sida för att hennes kuddar luktade så gott, dom luktade liksom mamma. Nu när mamma är borta en längre tid (sisådär en vecka, inte tre månader som jag) så brukar jag bara sno me hennes kudde till min egna säng istl..för min säng är mycke skönare. HAhah!

nejmenmen, 4 dagar sen är jag hemma i fina sverige igen! :)


tjennaree bloggään

sitter på sista grejen nu, en casting. hur soft? har haft en visnimg, en casting för gant, en fitting samt nu denna sista råå. efter detta ska jag möta upp daria å så ska vi fiikaa. hon introducerade mig till peanutbutter m&m igår, alltså gillar egentligen inte m&m men dessa va fätt guuaa. älskarom. najj men alltså denna blogg börjar spåra ut lite nu..men en sak som jag kom å tänka på imorse ä att de e så vidrigt me gamla tanter som dricker kaffe ur take away muggar åså blire helt läppstiftigt på hela locket. uuhhäää

i ett regnigt new york

SITTER I HAR NU OCH HON SOM GOR DE AR FETT DALIG..VENDE HUR HIN FICK DETTA JOBB RIKTIGT. EHEHHHE NEJDAA, DUKTIG..HEHE. NEJMEN FOR REAL, AR HEMMA OM 5 DAGAR. KANNS RATTSA SJUKT OM MAN YANKER EFTER. HAR LIKSOM VARIT HAR ETT TAG NU, OCH HAR HAFT DE SA HIIMLAANS KUUL. ALLTSA GAR INTE ATT FORKLARA MED ORD. MEN SKA BLI UNDERBART ATT KOMMA HEM OCKSA. SAKNAR JU ALLA, OCH JAA DA MENAR JAG INTE BARA FAMILJEN UTAM JAG SAKNAR ALLA KOMPISAR OCKSA AVEN OM NI INTE TROR DET. HAR AR DET REGNIGT OCH MALNIGT IDAG MEN DE AR RATT SA NICE ANDA..HAR THERES NYA KAVAJ PA MIG OCH BOOTSEN. MINA BOOTS, I LOVE. MEN NUU E JAG TRAKIG..HORS SEN DA

Vaniljbullar

Min dag igår va rätt så rörig. Var på fitting..blev fast i två timmar..samma på den fittingen efter osv. Blää! Hann inte me en enda casting..iofs va de rätt skönt.

Hade presentationen och de va as lätt och gick as bra. Leighton meester va där (också kallad Blair i Gossip Girl). Hehehh kollade fett mycke för va inte säker på att de va hon, å då börja hon kolla aaas mycke påmig också..haha som att jag va dum i huvudet eller ntåt liksom men de e jag junte.

Efter de gick jag hem till Dave och Alex lägenhet, åt bagels, smoothie, kolla på sex and the city och sen somnade jag. Vaknade inte förrens alex å sagar kom hem å båda stog å kolla på mig uppifrån..fett läskigt..

NEJJ men nu har jag ätit frukost och snart så ska jag draa mig mot första visningen (å ända idaggrå niice)
sen har jag fíttings å castings.




FANN VA GOOTT! Vill ha på fredag, detta å ostmacka me guurkaa!

forsenat

fann va allt ar forsenat hela tiden..ar snart en halvtimma sen till en ittin bara for att den fitinge jag ar pa nu inte har borjat annu. snark! bloggar fran min nya telefon nu fran t mobile som jag fatt av modellounge..en nokia e73 som ar jsom min gamla men nyare da saklart. mammsen om du vill ha den kan du fa den men de finns inga svenska grejor pa de saklart. eller sa far detta bli utomlandsmobilen. jaja...ikvall blir de den dar visningen..hehe told ya. blir softis! hors senn

dean & deluca

sitter på dean & deluca innan min fitting. skulle varit där vid 9 men när ja sen kom dit så sarom att de inte va förrens halv 10 såå nu sitter jag här å mysseerrr me lite chokke. gött. idag ere inte fett busy men får se vad dagen bjuder på. min finafina magalie har ju kommit till nyc nu så ser framemot att träffa henne idag :) hörs senn dåå. pösss

11 september

Idag är det 11 september kom jag på. Det är 9 år sen world trade center incidenten hände, har varit där nere och kollat på ground zero..de e inget att se..för de är liksom ingenting. Bara massa byggarbete typ. Men de e fett hemskt!

Ska se hur det är på stan idag, jag frågade en chaufför från modellounge som körde mig till en casting för han va brandman.. så jag ba "va du här då? i nyc..? jobbade du?" han ba "aa men då jobbade jag på Wallstreet, 9 månader senare jobbade jag på brandstationen i west village". Fett fiiiint tyckte jag att det var iaf! Att han hade bytt jobb bara för 11 september. Så han berättade att nu när det är 11 september så kommer alla som dogs familjer å så har alla dom lunch på brandstationen och skänker massa fina tankar osv till dom som dog <3

Nejjj nu måste jag srpinga till tunnelbanana, e ee fett trötttr -.-


Dj´s got us falling in love nanananna

Har tre castings och tre fittings idag. de e de ända jag vet, sen får jag reda på idag om jag är bokad för en visning idag eller inte. Iofs vet jag redan att jag är bokad..så vet inte varför dom inte bara kan säga att jag är det -.- stupid.

Nu har jag sooovit, 5 å en halv timme. FETT skönt vare. När jag kommer hem blire sooovasovasova! I min sköna säng och i soffar framför sex and the city. Å fil med havrefras, fann va goott då!

Nej nuu ska jag röra mig. ha de super idag! Ses om.. 6 dagar :)

SOHO at night

Idag vare en braa dag! Hade castings och fittings på morgonen. Och de va så oskönt för har spenderat typ 30 dollar eller mer på bara taxi idagg.. SÅÅÅ ONICEE!
Först va de för att jag va tvungen att skyyynda till en fitting sen till Victoria Beckham castingen..då ringer min bokare å ba SPRING till en annan casting för den är viktigare än Victoria Beckham..så då tog jag en casting dit.. å sen så va jag tvungen att skynda mig tillbaka till victoria beckham men då så behövde jag tydligen inte göra den längre för jag skulle ändå inte vara tillgänglig för visningen -.- AHH duumt!!

Efter det hade jag en visning för Teen Vogue, kul.. de va utomhus å de va la nice. Men inge mer än så! Efter de åkte vi hem till Alex men de söög å va så jävla tråkigt så jag åkte till SoHo istl och träffade bästa Romain som jag inte sett på as länge. Kul å träffa honom innan jag åkte hem, å hans kompis e fett snyyygg. hehe synd att jag drar om 5 dar. menmen!

Haha, idag är de ju Fashions Night Out och alla blir typ galna. Alla är ute på kvällen, alla klär upp sig och försöker vara fashion å nannana. men de blir bara fel..så romains kommentar på de va "its fashionhalloween night"
heheh tyckte de va kult.

Btw köpte jag en as fin svart klänning idag från zara..älskar zara. heh

TJAA!! SES SNART

bra dag

Idag har jag haft min skinnjacka och sjal på mig, och en klänning. Heheh! Har varit rätt så kallt ute faktist, men det har verkligen varit skönt. Dagen började med casting i soho, sedan var jag tvungen att åka till agenturen för att hämta nya compcards. Sedan vidare på fler castings. Var klar med alla vid 4 och hann till och med shoppa lite. Ett par skor från zara blev det, låga kastanjebruda skinnskor med snörning. åh så fina!

Sen fick jag skjuss till sista castingen av mike och där mötte jag upp charlotte. Vi gick från new yorks ände..öde som fan. Mellan 12 och 11 avenyn..ångestt.
Castingen gick bra, hehe de va för bland annat Odd Molly. kuult!! Sedan gick vi hem till alex och jag sov på soffan medans dom kollade på nån aaaaaas konstig film som jag typ inte kände att jag ville se. Haha!!

Efter det gick jag till min fitting, prova lite grejor och sen gick jag! Nu sitter jag hemma och dricker grönt iste och ska snart gå ut och springa. ååh najs de ska bli, sen ska jag tvätta. finally! haha behövs..för nu har jag inga trosor kvar..oups..

ääscchh trött nu som fan. Hare braoo


En vecka kvar tills att jag är hemma

Började dagen me callback för alexander wang..ehh vet inte hur de gick.
Sen looks för lacoste, va typ 1 å en halv timma sen men dom hade inte fått kläderna när jag kom så jag vet inte riktigt hur dom tänkte? skulle va klar där vid 1, då började dom. Fick göra en typ sen fick jag gåå, gick på alla castings uton 3. gick bra!

Sen mötte jag upp theres och alex. Som följde me mig på resten av mina castingar. Sen åkte vi heem, charlotte kom. Vi åkte till abe & arthur för middag sen uut. Helt okej kväll..tråkigt inlägg detta bliiiirrr ooorkar inte blogga -.-

Idag har jag 6 castings å hopppasss jag inte har några fler efter det. Då ska jag hem å sova.

TJA!

hejhej bloggen

Dagen igår var bra! fick till slut 19 castings och lyckades gå på 16 av dem. Ganska bra ändåå!

Efter att jag var klar med allt så mötte jag upp julia och vi gick och handlade middag. Salami, parmaskinka, ostar, vindruvor, melon, mac n cheese, kex, oliver osv. De va sjukt gött men vi blev typ äckligt mätta. Sen kom theres och linnea och åt upp resten av den goooaa maten.

Sen sov julia här hos oss, myysigt då. Å nu har hon precis gått hem och jag har precis vaknat. Sitter och äter frukost me linnea och theres..eheh alla är tysta. Pinsam stämning eller? neerå

Idag har jag 10 castings plus looks för Lacoste. Nu måste jag springaa, hörs sen! TJA!

braaa jobb

NÄST, NÄST SISTA CASTINGEN NU. SOM TAR ÅR OCH DAR SÅ DENNA KOMMER ATT BLI DE NÄST SISTA. HADE 19 CASTINGS IDAG, HAR LYCKATS GÅ PÅ 15 AV DOM HITILLS OCH KOMMER ATT HINNA EN TILL. WIHO! KÄNNS BRA ÄNDÅ. HAR FÅTT SKJUSS RÄTT MYCKE DOCK, VILKET ÄR NICE. MODELLOUNGE PORSHE, ALEX OCH JEREMY. HAHA! HÄRLIGT MED FOLK SOM HAR BIL, DE SPARAR EN DEL TID FAKTIST..OCH ENERGI SÅKLART. EFTER SISTA CASINGEN BLIRE HEM, SOFFAN, FILM, MAT. GÖTTTT MOOS. HEHE SKA BLI SÅ SJUKT SKÖNT FAKTIST! HÖÖRS SEN :)

Keep calm and carry on

den här dagen kan ha varit den värsta i nyc hitills. Den enda dagen iofs, soom varit riktigt riktigt dålig.
Började med att jag glömmer mobilen hemma och inte inser det förrens jag kommer till första castingen. Måste alltså åka hem, skynda mig upp och hämta den. Ta en taxi till Calvin Klein, där jag trodde att de gick bra vilket de inte gjorde.
Efter det hade jag lite castings, köper lite nötter som sedan är utspridda i hela väskan. Måste alltså samla ihop alla dom och slänga allt, samt att hela väskan är saltig. Sen kommer jag till en casting där de går bra, går på toa och lägger mobilen på handfatet. Åker till min nästa casting, inser att jag inte vet vart min telefon är IGENNNN..ahh måste åka tillbaka till castingen jag nyss varit på och hämta den. Möter min vän Dave utanför castingen (han och alex bor precis på den gatan) och han följer med mig upp. Mobilen är inte på toan, jag dör..får typ hjärtklappning.
Theres ringer mig och hittar mobilen i väskan -.- JAG VILLE GRÅTA! missade alltså en casting pga av det.
Kommer till marc by marc jacobs castingen, går relativt bra (hoppas jag..) går ner på gatan och inser att jag glömt mina smycken där uppe, fanfanfan. Kände typ hur jag bara ville sjunka långt ner under jorden. Springer upp och hämtar dom, skyndar mig till nästa casting. Kommer dit och dom frågar efter setcards, OCH JAG HAR INGA för dom tog de sista på marc jacobs. mennn nejjj.

Får skynda mig till agenturen, hämta setcards, får ytterligare en ny casting + att dom klagar på att jag har tights kinda something under min kjol. men vafffan. ahh!! Sen går jag på dom sista två castingarna. Ville gråta stora delar av dagennnn. menmen! Så e de.

Efter denna jobbiga dag mötte jag upp med dave, hans två killkompisar, Daria och Andrew i madison sq park. Vi åt middag (laxwrap, gött) och spelade badminton i parken. De va aas kul å mys även fast att jag va så trött!

Nu är jag hemma och ska sova, sova sova mmh! 16 castings imorgon, ill make it.

dagarna som gått

I lördags efter en låååååång dag med castings (min sista slutade vid 9 på kvällen) heheh som jag fick skjus till men de va ju najjs. Sen så gick vi till brinkleys för middag + lite utgång. Kom hem vid 2 och va trötttare än tröttast, vaknade och va ännu tröttare.

Sprang till jobbet vid 8, gjorde 15 looks + video innan 1, skyndade mig iväg på casting för zac posen, gick väl hyffsat. Utanför zac posen castingen mötte jag killarna som har modellounge och dom satte mig i en av deras modellounge porsches. HAH!!!!!! dom har typ 100 porsches som kör runt oss om vi vill. De va iofs skönt me skjuss. underskattat här borta under dessa tider!

Den vad för BCBG alltsåå, saatt där i 2 och en halvtimma och vänta. Hade sällskap av först theres och sen kom tilda också, myserå.

Efter det mötte jag upp Daria och Andrew och vi åkte till williamsburg i brooklyn till Darias nya lägenhet som va asssaaaa fin!! Där åt vi chirre å drack corona light och spela kort. De va fett nice, hehe de blev middagen typ. akwarrddd menmen. Sen så åkte vi till brinkleys igen å jag åt sparris för då va jag hungrig igen, de va la gött.

Sen åkte jag hem och sov. OCH NU NÄR JAG VAKNA E JAG SJUKT TRÖTT!! ALLTSÅ PÅ RIKTIGT! Ska baaara sova när jag kommer hem ikväll. jajaja sköönt!!

nej, nu ere castings. Calvin klein idag, lär ju bli ca 6 timmars väntan på den. SKÖNT! elller? + marc by marc jacobs å 6 andra. TJA!


Walking on the moon


nejmen se här?


Capture_20100904
Uploaded by mikaelaos. - See video of the biggest web video personalities.

TRÖTT BRYYD

oj, vaknade och va typ den tröttaste levande människan på planeten. Det är typ rätt sjukt egentligen. Enligt linneas stegräknare går vi typ 20-22 000 steg om dagennn ojoj!
Rätt mycket, dock är de ju fett bra att röra på fläsket. HAHA kan vara det äckligaste uttrycket!

Idag har jag 14 castings, de e la lugnt. Theres har 17, i feel bad for uuu darling. Menmen, det ordnar vi.

Igår kväll iaf så beställde vi kina mat, som kom till dörren. GÖTT! Åh de va verkligen as gott, räkor med cashew nötter åh ba värsta mumsigt. Åt upp ALLT! nästan.

Sedan va vi å handla en massa nyttiga grejor, yoghurt å nötter å sånt. Btw så kom ju aldrig stormen, undra om den kommer idag istl? Ber till gud att det är kallt och molnigt ute och att de inte regnar. SNÄLLAAAA!! work with me.

Nu ska jag checka mejlen, ha en suppper bra fin dag i höstiga sverige. Så ses vi om 2 veckor!

PANNKAKAAAA!!

 

Hemma!

Äntligen hemma, ligger och myser lite i sängen å äter oliver. Gött. Ska göra lite work out för ben och rumpa här hemma sen blir det lite spa kur för min del. Dusch, ansiktsmask (köpte ny från the bodyshop alldeles nyss, oat & honey. Såå bra!!) å lite mys med te. Plus att jag har lagt fram laxen för tining för tänkte LAGA MAT IKVÄLL. Kors i taket. Har aldrig hänt, eheh jo nån enstaka gång typ.

Imorgon blire busy day igen och jag fattar inte riktigt hur jag ska palla men på nått sätt kommer det att gå, de ska jag se till. Mycket sova. På måndag vet jag inte vad jag har ännu, bara att jag har en casting för Calvin Klein vilket jag är typ lite ehheh nervös inför. HOOOOPPPPAAASS det går min väg på den. Åh håll tummarna! Men måndag är de långt till. Fy, dagarna går för fort.. å bajs för att mitt internet vägrar sammarbeta just nu.




busy busy

SITTER PÅ SISTA CASTINGEN NU OCH VÄNTAR PÅ JILL STUART. DET ÄR TYP EN MILJON MÄNNISKOR HÄR MEN TRÄFFADE AMELIA NYSS SOM SA ATT DE GICK JÄTTE FORT NÄR MAN VÄL VA DÄR INNE. NICE! NU ÄR DETTA SISTA CASTINGEN FÖR DAGEN, HAR 11 IMORGON + JOBB PÅ SÖNDAG OCH EN CASTING. DIE... IKVÄLL BLIRE BIO MED IAF JULIA VAD JAG VET. MYS! 

WEBBIIIZZCÄÄMERAA

Har efter ett år med denna data fått reda på hur webcameran funkar. AHAH!!

Idag har jag 10 castings, målet är att hinna me alla men de ska la gå att ordnaaaa.

   

Nejj nu ska jag springa, ha en suuper duper dag för det ska jag...försöka....ha!

Eet - Regina Spektor

Okej, så även fastän att jag sprungit runt på castings och runt i tunnelbanan och på gatorna i NYC så är jag inte så trött som jag egentligen borde vara! Huuur funkar det? Jag är typ trött i kroppen men jag blir liksom aldrig trött innuti. Är typ rädd att de ska komma ikapp mig när jag kommer hem, tröttheten. Vet inte om det är själva grejen som gör att jag får massa energi och för att jag tycker att de är så himla kul som jag inte blir trött på de liksom. Visst vill man dö lite när de är typ 35 grader varmt och man måste springa runt hela dagen men på nått sätt ere nice.

Sitter i sängen nu och dricker te och äter organisk choklad. GÖTT! As go varen, å bara gjord på raw&organic whatever. Mums, theres och linnea gillade den inte but i like.

 



Haha vet inte varför jag är så jävla tråkig ibland..tror de har någonting me pappa att göra

Skön dag!

Idag har jag:

Gått på 9 av 11 castings

väntat i år och dar på 2 av dom, vilket gjorde att jag missade 2 andra.

åkt tunnelbana

ätit frukt och yoghurt och keso. GÖTT MOS!

GÅTT

Sprungit in i en järnställning påväg till en casting efter att ha pratat med fina Julia som jag inte sett på 3 veckor

Alltså fått ett blåmärke

gått på mer castings

svettats ihjäl + massa mera.

Nu är jag trött och ska chilla lite, sen ska jag göra lite hometraining. yaya! Och kolla igenom en skoluppgift. hahahha vilkkeett skääämmmmttt. De ska jag inte alls. Ska duscha sen ska jag uuuuuuut ! Beroende på hur schemat för imorgon ser ut. De ska bli storm här. en hurricane?!?!?!:O menmen, tur att jeremy erbjuder skjus hela dagen imorgon till alla mina castings. JiiihHAa!

Sov gottt! :)

nejmennn??

jag suger. jag vet! Dricker lite te och ligger i sängen med datan iknät efter att precis ha varit ute å tränat. DUKTIGT DÅ!

Tisdag

JOBBBB vare på kartan. 08.00. Vaknar 7.30.. YAYY! Fick hoppa in i duschen, skita i frukosten och springa in i en taxi. Kom i tid! Phuu. Det var jag och en annan tjej som gjorde lookbooken tsm. De va nice! Även fast att jag fatta att dom tyckte att jag va lite tjock om låren (eller så vare bara att den andra tjejen va så sjukt smal att de nog såg lite opropocheneliegt (HAHAH HUR FAN STAVAR MAN DET DÄÄÄÄR ORDET?? ser ju tyskt ut..fattar att de inte stavas så ok?) ut att ha oss brevid varrandra. ) iaf. De va as fina kläder och bakgrunderna dom använde sig av va också fina. Vi va i stylistens lägenhet och hon bodde i samma byggnad som MR BIG I SEX AND THE CITY, wowowo! Samt under hon som har skrivit SATC så nu e jag lite coool.
På plats fick jag iaf en whole wheat bagel me cream cheese, min favourite typ. Så gott! Inte för ofta bara. Samt gurk och melon sallad + oliver medans alla andra åt pizza :/ hehh. aja! gott va de iaf.
Vi slutade vid 18.00 och alla var nöjda och glada. Sköönt

Onsdag

Började 8.30 och lyckades faktist vakna den här morgonen i tid. Ändå kom jag sent, hehe typ 10 min så de va ok. Mötte upp make up artisten som va från japan typ, hehe gullig. Hon va typ make up artist winner of the year. Hon va duktig alltså! Älskar verkligen när det är folk från såna där länder som sminkar för dom använder alltid as bra produkter. Yay!
Vi åkte iaf ut till New Jersey där designern bodde i en as stor fin vit amerikansk villa. Fan att jag inte tog kort, mammsi du hade ÄLSKAT det! Köket var amazing. Vi fotade typ 50 looks på några timmar. Var klar vid 4 och efter det svängde jag förbi alex lägenhet å chilla tills jag skulle på IMG´s new faces whatever thingy. Det var trevligt. Vi fick organic sushi till middag + smoothies å de va typ sjukt gott. Är as glad att jag gillar sushi nu. MUUMMSS! Samt en AAS stor goodiebag med allt ni kan tänka er. shampoo+balsam x3, massa smink, en bok, rengöringsgrejer, converse, blabablablablbala, dricka, nutrisionbars, baöblablabal ännnu meeer. osvosv!

Nu ska jag sooova, imorgon har jag 10 castings så de blir busy day. Som tur är så har jag en vän med en bil höhöhöheheh hah!!

16th

Åker hem samma dag som FW slutar! känner typ hur ångesten närmar sig, jag ska åka härifrån. Kan typ inte fatta det. Känns så sjukt overkligt!

Ska bli sjukt skönt att åka upp på uppfarten i pappas bil som luktar nytt, kliva ur bilen och känna frisk och kall järfälla luft, krama om min fina mamma mamma som typ kommer att gråta, min braiga pappa och min älskade bror som kommer flina lite å säga "heeeeej!!". Hans flickvän som kommer skrika AAAAAMENNNNN TJAAAA TJEJJENNNN!!! med de största leendet, nästan så att hennes tänder hoppar ut. Sen kommer jag träffa min fina extra familj Ekendahls. Min finaste vän i hela bästiga världen som jag har saknat så mycket att jag typ varit tvungen att stänga ute alla tårar som finns och bortse från att känslan av att ha sin finaste vän runtomkring sig varje dag inte finns där längre. Jag kommer äntligen kunna sova i min egna säng, gå ner och äta frukost tidigt på morgonen med pappa. Göra te hemma hos ekendahls (NYA HUSET, wowoo) även fast att rakel inte är hemma (?) haha! kunna gå långa mysiga promenader där jag vet alla gator utantill. Mysa runt i varma kläder, använda mina hunters och skinnjackan. Träffa min fina Frida för vin och mys snack på Grappa!

Samtidigt kommer typ att sätta sig på planet från Newark, känna hur jag lyfter och lämnar den bästa staden jag någonsin har varit i. Alla människor jag träffat som jag kommit så nära och som jag nu kommer att lämna. Alla kvällar vi gått ut och klubbat, alla gånger vi suttit i madison square park, alla gånger jag varit uppe på agenturen bara för att hänga med tjejerna i receptionen, bara typ att vara här, hänga med alla, känna att varje dag som jag har spenderat här har betytt något och har varit värdefull för mig. Har typ inte haft en lugn stund. Har gjort saker VARJEVARJE dag!!

Även om jag vet att jag kommer tillbaka hit snart så är det blandade känslor, vill hem till familjen, men inte till stockholm, vill inte lämna nyc. FY! blää orkar inte detta.

Skriver om dagen när jag kommer hem från träningen! TJA!

RSS 2.0