Måndaaag!!!

Sov skit dåligt för jag gjorde misstaget att ha fönster öppet. Staden som aldrig sover! Vaknade vid halv 9 och va typ den tröttaste människan i världen.
Hade en casting vid 10 och jag va först, yeeh de gick bra. Dom va fett glada iaf, nice!
Efter de hade jag en casting i brooklyn med theres och linnea, heheh gick fett dåligt men jaja. Efter de hade jag en casting i SoHo, å sen tillbaka till brooklyn williamsburg för nån gå träning inför fashion week, död åt han som hade den. Ville typ kräkas på han!

När jag och theres kom till brooklyn gick vi först åt fel håll i typ 100 grader och sen så hade vi svarta jeans och boots och ville dö den halvtimman vi gick till lägenheten vi skulle till. När vi tillslut kommer in i lägenheten så luktar de på riktigt typ somalie, plus att killen som hade gå träingen va tjock, en MAN?!? och as konstig å jobbig och jag hade typ ingen energi för att hålla hans nivå på glad och tagghet. ahh, jobbigt. Så jag sa att jag va tvungen att skynda mig till min casting som va i SoHo vid tre (hade en på riktigt) när jag kommer till SoHo är klockan typ 5 över tre så jag ringer min bokare och han säger att han ska boka om den castingen till en annan dag. Höjden av lycka, svettades hela hudson river och åkte hem och ställde mig i duschen. Sen kom alex och hälsade på och drack upp min cola light. kuuulttt dåå!

Sen hade jag min sista casting på agenturen vid 5, för ysl och fendi i milano. Gick braaoo! Va klar typ vid 7 för jag va först in och theres och linnea typ sist ut så jag väntade på dom utan för agenturen och träffa typ hela development board. men de va nice.

Efter det gick vi hem å åt soopppa, gött. sen så hängde jag med tilda en snabbis som bor i vår byggnad i två dagar. haha! Nu sitter jag i theres och linneas rum å chillar för att dom har aircondition..iofs har jag en fläkt men den har jag lyckats göra sönder så den funkar inte riktigt som den ska.

Nu blev detta ett långt och ointressant inlägg. Imorgon blir de jobb, haha skönt att slippa vara ute å springa på castings.

Hörs imorgon, nublire jag å sängen ;););) heheh hahah neerå


brunch partaj!

Vaknade vid 12 idag, hehehh skönt rå! Ja de va nice, kom hem halv 4 igår..rätt tidigt faktist om man jämför med hur de brukar vara. Skönt att somna, trodde att jag fått feber när jag la mig ner i sängen. Mycket på gång nu!
Iaaallafall så käka jag lite frukost sen så gick jag och therese till Central park och chilla lite sen tog vi tunnelbanan till the SoHo grand hotel för brunch. Vi åt kyckling sallad utan sallad i men de va gött.

De va sjukt nice musik samt en tjej som dansa like crazy, och så va hon helt vit i näsan..hosthost kokain..hosssst. ojoj!! Men men, de va galet varmt så efter 2 timmar gick vi därifrån och nu är vi hemma. Ska ut på en springrunda + promenad och lite mat inhandling. Efter de blire bio, inception igen tror jag eftersom att jag somnade första gången jag såg den. FRÅGA MIG INTE HUR, för de vet jag inte.

Här kommer en video från gårdagen..man hör inte så bra men Alex frågar de norska tjejerna om de är sant att Norskor och svenskor hatar varandra sen vikingatiden..dom säger Ja och jag ser väldigt förrvirrad ut..eller nått!!


NKs Höstvisning? Va?

Va inne på stureplan.se och kolla lite bloggar (hehe ja jag vet..) och såg en länk med NKs höstvisning. Jiho tänkte jag! Men dom 100 första bilderna är på folket som va där å kolla. Va? Vem f*n bryr sig om vilka som är där å kollar? Fattar verkligen inte vitsen med bilder på en massa "kända" människor som är där och kollar på en visning. JAAHA?????

Ja sen kom ju bilderna på visningen iaf och den va lite kul och annorlunda och modet va fräscht.

Har precis ätit frukost och nu sitter jag i köket/vardagsrummet och dricker te och chillar vid datorn. Känner att det är dags att läsa lite politik så att man vet vad man ska rösta på. För det får jag ju nu! Hihihahahhoho
är så lite insatt man bara kan vara. Så ikväll blire jag och google som hänger.

Nu blire dusch, å sen central park. HAARE! :)

Genom tiderna

Igår när jag va ute spelade dom så sjukt grym musik. Så då började jag tänka på hur mycke bra låtar de egentligen finns.

Här kommer mina top 50 favoriter genom tiderna

1. Wonderwall - Oasis
2. Save Him - Justin Nozuka
3. Empire state of mind - Jay Z feat alicia keys
4. Sweet Disposition - The temper trap
5. She´s a rainbow - The Rollingstones
6. Better - Regina Spektor
7. When love takes over - David Guetta, Kelly Rowland
8. Shape of my heart - Backstreet boys
9. Sex on fire - Kings of Leon
10. Genom Eld - Oskar Linnros
11. Unwritten - Natasha Beddingfield
12. OMG - Usher
13. We are the people - Empire of the sun
14. Bulletproof - La Roux
15. One - Swedish House Mafia
16. Luminary Ones - Rebecca & fiona
17. Walking on a dream - Empire of the sun
18. Lovers in japan - Coldplay
19. Annie Hall - Oskar Linnros
20. New York - Melissa Horn
21. Yellow - Coldplay
22. Free falling - John Mayer
23. Your Love - Topmodelz
24. Floating - Jape
25. Animal - Miike Snow
26. I like it - Enrique Iglesias
27. Death and all his friends - Coldplay
28. After tonight - Justin Nozuka
29. Roxanne - The police
30. Teenage Crime - Adrian Lux
31. Electric Feel - MGMT
32. Lisztomania - Phoenix
33. Kids - MGMT
34. Mr. Brightside - The Killers
35. Varje gång jag ser dig - Lisa Nilsson
36. Kung för en dag - Magnus Uggla
37. Possibility - Lykke Li
38. I miss you - Blink 182
39. Eet - Regina Spektor
40. Hello Goodmorning - Diddy feat T.I.
41. Vogue - Madonna
42. Breakeven - The Script
43. Heartbreak Warefare - John Mayer
44. Dice - Finley Quaye & William Orbit
45. Paint the silence - South
46. Forever Young - Youth Group
47. Into Dust - Ashtar Command
48. Hide and seek - Imogen Heap
49. American Boy - Kanye West ft. Estelle
50. Paper Planes - M.I.A


Fredag & fångarna på fortet

Okej, börjar med igår.

Fredag: Hade några castings på förmiddagen som jag tror gick bra, efter det gick jag och Linnea till modellounge och åt lunch. De va gott, äggröra med bacon och lite yoghurt. Sen så ringde en av bokarna på IMG mig och sa att jag skulle möta dem på kontoret för lite shopping. Så först gick vi till ett ställe där de va massa skorea, men ingen hitta någonting alls så vi åkte till SoHo och shoppade där. Bästa shoppingstället om ni ska till NYC! :)
Vi gick till topshop, urban outfitters, all saints osv. Hitta en del niciga saker så de va kuul!! :)
Eftet de 6 timmarna av shopping va jag rätt trött i benen så de blev ingen träning för mig igår, hoppsan. Blir extra hårt idag istl. Sedan gick jag hem å duscha, å fixade mig och blev upphämtad av Jack (alex kompis). Vi åkte å hämtade upp två underbara tjejer från frankrike och Emily. Sedan mötte vi upp alex å alla andra på the empire hotel. Men tydligen va alla tvungna att vara 21 för att komma in på den där tennis saken så vi kom inte in, jaja spela roll egentligen. Så vi åkte till en sushi restaurang istl och efter det till SL. De va aas roligt där, sjukt bra kväll. Sen gick vi till the standard hotel igen och där va de också skit kul. De e typ den hippaste klubben här nu, de e den me hot tuben. Rätt nice och lite galna männiksor men de e kul.

Lördag: har inte gjort något vettigt alls hitills, sov tills klockan va tolv och nu har jag ätit lite keso med yoghurt och frukt och kollar på fångarna på fortet. Åh de e så nice ::):) hihi äntligen. Har längtat typ!!

Btw så köpte jag en badbomb, ansiktsmask osv från Lush igår så efter träningen idag ska jag ta ett bad å spaa här hemma. Niiicee! HÖRS SEN :D


e så efterbliven

Läste precis mina senaste inlägg, älskar hur ofta jag skriver "typ" HAHA! vafan betyder typ egentligen? måste typ kolla upp det. åhnej..

När jag kommit hem från mitt jobb, som jag gick hemifrån..massa blocks och avenyer. Känner mig fett duktig så gick jag å linnea ut å gick en powerwalk som sedan slutade som en promenad men de va nice.

Nu ska jag hoppa in i duschen, förresten så gick de as bra på jobbet idag och dom va as nöjda! Imorgon har jag tre castings sen blire partaj på the empirehotel.......
kul jaaaaa!!!!


Heidååå

första bilden tagen

började min dag 8 här borta, tog inte första bilden förrens 15.30. jag har alltså läst lite i min bok som jag började på igår..har inte hunnit läsa här borta alls, eller har väl mer inte tagit mig tiden eftersom att det varit så mycket kul att göra. sen har jag ätit lite frukost och lite lunch. haha har typ käkat as mycke idag känns de som, först frukost hemma sen lite yoghurt och frukt här. sen åt jag en halv bagel..oups..trotsarn och lunch, sallad och köttfärslimpa. de va rätt så gott faktist. sen åt jag två kakor till efterätt..oups..trotsarn igen. Men tänkte faktist att jag skulle gå hem härifrän (18 gatan och 10 avenyn. jag bor på 44 gatan och 3 avenyn) så det är faktist en bit. sen ska jag ju träna när jag kommer hem också så då borde de ju va okEJ.  SEN BLIR DE TILL ATT SOVA FÖ JOBB IMORGON. (VET INTE VARFÖR DE BLEV STORA BOKSTÄVER NU? HAHA). MEN DE E JU FRÅN MOBILEN SÅ DE E VÄL INTE SÅ KONSTIGT ATT DE CPAR SIG. JAJA, DAX FÖR NÄSTA BILD. HÖRS HEMMA :)

aveda jobb

sitter och får mitt hår iordning gjort nu. satt i sminket innan och höll på att dö typ. först klistrade hon på klistermärken typ med hårsnoddar på som ma knyter ihop i bakhuvudet. klisermärkena sitter på sidan av huvudet och drar ut ögonen, så att man får kinesögon yp. alltså jag fick panik typ, jag ba ska dom va såhär? hon ba jaa..jag kan försöka göra dom lösare? jag ba jaa tack.. dock fungerade det inge bra så dom tog bort dem. Thank god!!! jobbet idag är för hårstyling. dom sa att dom kommer ändra mitt hår många gånger, och jag som redan är sukt trött. härligt!  nää men nu ska jag vara positiv, blir nog en bra jobbdag :) hörs senare, bloggar från mobilen nu. skillat?! ;)

I <3 NYC

Nu har jag precis ätit frukost , gröt med banan och te. Mums då! och tagit på mig en fuktig klänning eftersom att ingenting hade torkat helt, skönt!? helt ok.
Klockan är just nu halv 7 här borta och jag börjar jobbet klockan 8. Vet inte varför jag är uppe så tidigt egentligen. Är så trööött!! Är väl från gårdagen kan jag tänka mig.

Dem senaste 4 dagarna har det regnat och varit ganska kallt, hoppas de fortsätter att vara kallt..men regnet får gärna sluta. För den hettan som va hela Juli och halva augusti va typ den värsta i världshistorien (eller nee men nästan) och så vill jag inte ha de. Hehe!!

Nu känner jag bara att jag svammlar en massa strunt. Hörs när jag kommer hem idag efter jobbet, när de nu blir! TJA!


FÅNGARNA PÅ FORTET

ÅHH JA! jag kan kolla på fångarna på fortet online, shit va grymt. Lite hänger jag me i svängarna där hemma, höhö! de ska jag göra efter promenaden, soft!

New Jersey

sov två timmar imorse så jag är galet trött nu. Var hemma och gjorde frukost/brunch or whatever. Havregrynsgröt med banan, gött!! Sedan chillade jag i lägenheten, sedan kom alex, dave, charlotte och leticia hit och kolla nya lägenheten å youtuba massa klipp. Kuuul! Efter det gick vi till bennys burritos och åt middag, jag åt kycklingsallad vilket va as gott!

Efter det åkte vi hem till Leticia i New Jersey och kollade hennes hem, hon bytte om å duscha och fixa. Sen släppte dom av mig här vid min lägenhet och nu har jag precis slängt in en tvätt och ska gå ut å powerwalka. eftersom att jag inte kan bryta min dagliga rutin nu såhär tätt inpå fw.

Imorgon blir det jobb för Aveda (ett hudvårdsmärke) från 8 - 5. Det är på manhattan, SoHo, så det är skööönt!

Nej, nu ut på prommis sen ta hand om tvätt och sen soooova. Hur skönt?!?!?!


The standard

Tisdagskvällen va grym, wow säger jag bara. Först var vi på Avenue i hundra år, men de va kul. Dock gick Char hem tidigt  för att hon hade ont i sin tand..tråkigt när de va hennes sista kväll här.  Vi va där tills 3.30 typ iallafall. Så länge har jag aldrig varit där innan. Efter det åkte vi till The Standard Hotel, det ligger i the meetpack district. Det är typ där alla klubbar och coola hotell ligger. Iaf kommer vi dit, å så e de stängt sedan en timme..vi ba aha fan..in i bilen igen då. Men då möts vi upp av alex kompis som tar med oss in på hotellet, upp på högsta våningen och kommer upp till ett stort rum med en bar och liten pool typ, eller en JÄTTE jacuzzi..ni kan kalla de va ni vill :)

Iaf, så skulle vi gå ner i jacuzzin men då får vi tydligen inte det? Sedan snackar den där killen me dom som jobbar på stället så de kommer fram till att vi är dom enda som får bada. Vårat gäng eller va man säger! Haha de va såå nice och utsikten va typ ett skämt för de va så fint.

Jag va på toa där, hehe ska berätta om detta toalettbesök för de va as coolt. Jag går in på toan..sätter mig på toan, och inser att det är en glasvägg från golv till tak ut mot gatan. Högt upp som fan! Alltså de va typ de coolaste jag sett när jag varit på toa, ever. och någonsin kommer att se typ. Tog en bild med mobilen men man ser typ inte så mycket.

Efter det var klockan typ 7..så jag har sovit ca 2 timmar i natt. Skönt med en ledig dag då. Var precis och handlade massa mat, lax, broccoli, keso, frukt och grönsaker och gröt. Haha! Ofta gröt liksom, men de va göttt..nyttigt också!

Nu ska jag chilla lite hemma, kolla på nån serie typ. Det regnar här borta så ska försöka spendera den största delen av dagen inomhus. Måste ut och träna iofs men de får bli senare idag!!

http://www.standardhotels.com/new-york-city/ här e hemsidan på hotellet, as softis!!


"The fall just hit new york"

Va precis ute och träna! Sprang FORTASTE (nästan) jag kunde, gick, foortaste jag kunde igen, gick osv.. i 30 min, 40 blocks. kom hem, död!! Gjorde massa styrka! NU E JAG FETT STOLT ÖVER MIG SJÄLV! haha min bokare skulle också va stolt (a) å har ätit fett nyttigt idag, smoothie, soppa, å soppa å sallad. wowowow! Å en del coca cola Light har de blivit också. Står en två liters i min kyl å kalnar och gottar sig. mmh!

Ikväll blir det avenue och all in for the win, utan alkohol då såklart men de e Charlottes sista kväll och den kommer bli så ROLIG!!!!!!!!! Ahhhhhh :D:D är så taggad.

Idag kom Linnea och Theres också, lycka! Blev så glad av att se dem. Kul att jag har underbara roomies nu!


Min dag har iaf sett ut såhär : Vaknade tidigt, vid 9 typ. Gick upp å duscha sen gick jag hem till Charlotte, vi gick till agenturen och sedan vidare till tandläkaren uppe vid central park. Det ösregnade idag igen btw. Och kallt var det, har frusit hela dagen typ! Men det är najs, känns som hemma. Varför vi var hos tandläkaren var för att charlottes wisdomtooth (va hetere på svenska nurå? -.-) kommer ut och trycker på en annan tand så hela underkäken är typ infekterad på ena sidan. Hon fick massa piller och läkemedel som ska döva infektionen och smärtan tills hon kan opereras. Tycker så synd om min lille tampubolon (haha hennes fina efternamn <3)

Efter det gick vi hem till mig och åt soppa, det var sågott sågott! Sedan kom linnea å theres, jag pratade me dom en maassa sen gick vi till agenturen där vi va i hundra år. Jag fick bara min bok omgjord lite me nya fina bilder :) så nu är den klar säger dom. Sen gick jag å charlotte och åt soppa me alex. Gott vare!

Sen fick jag skjuss hem å sen efter det vare träning å nu är jag här helt taaggad å glad :))

Hoppas ni har det bra i sverige, saknar er!


we are the people

Jobbig kväll! Saknar dig marcus! Behöver en storebrorskram just nu, sitta på din säng och gråta lite i din famn när du ger lite bra råd..å några dåliga som jag bortser ifrån. En stor och varm famn! Just nu, så vill jag vara i ditt kalla rum i källaren och sitta å pilla på ditt duntäcke som jag brukar göra medans du sitter där å pratar till mig som om jag fortfarande vore ett litet barn, din lilla lillasyster. Saknar dig iaf!

Vet att det inte är många som förstår vad det är jag gör, och varför jag måste göra vissa saker ni tycker är helt sjuka. Vissa förstår inte alls, och vissa försöker att förstå..det uppskattar jag!
Känner att i såna här lägen så inser man vilka som faktist finns där, som hör av sig, bryr sig, försöker hålla kontakten uppe.
Tror att man inser rätt fort vilka man kommer att tappa, och vilka man kommer att hålla kvar. Dom som alltid kommer att finnas där oavsett hur länge man är borta.
Har alltid haft problem med att ta tag i problem, känslor..relationer. Skjuter oftast bara bort det och vill inte ta tag i det. Reflekterar inte.
Glöm och gå vidare!

Funkar nog inte så...här kommer iaf min livssång. Den förklarar ganska bra! Fin låt

http://www.youtube.com/watch?v=a47Y1lCRHlM



Min dag!

Var ute å powerwalka i morse, gjorde mig i ordning för min första casting som var vi 11. Nice! Iaf så kommer jag ut, å så ÖÖÖÖSREGNAR det, alltså..de regnar inte sådär i stockholm. Utan himlen typ öppnar sig, och de bara öser ner en hel sjö. Det är liksom ett skämt, så jag springer (bokstavligt springer) till en taxi i 20 sekunder och blir dyngblöt. Kul!

Kommer till första castingen som är för en lookbook, går in. Haha hon ba : va heter du? jag ba mikaela. Hon ba ååh men de e ju du som e min favorit. Hahah alltså, va? får man säga så? jaja de va ju tur för mig..
Sen åkte vi till nästa casting som va för en visning dom verkade också gilla mig vilket va nice.

Efter de mötte jag upp charlotte å vi gick å åt, jag åt as god soppa och hon åt glarre. mumsis..vissa får unna sig!

Sen åkte jag till mitt jobb som va på 18th and 10 ave. Där ligger typ alla nattklubbar och stuff, nicenice. Jag fick ha på mig en grå kjol, en gråtröja med en sjal och högklackade skor me sockor i. Väldigt tommy hilfiger. Men de va kul! Stället visningen va på va fint också å så vare rätt mycke snygga killar, haha hilfiger killar liksom om ni fattar.

Nu kom jag precis hem och har flyttat till en ny lägenhet. Den är så stor och fin å fräsch! Älskar den verkligen!
Den är i samma byggnad och har eget rum igen men den har ett as stort vardagsrum å ett större kök å nicig toalett osv. :) I like!!

Nu ska jag göra lite te och äta ett äpple. Imorgon blir de lång powerwalk!! Har inte fått mitt schema för dagen imorgon..konstigt. och ändå mejlade jag och frågade om det men jag har inte fått de ändå! WIERD!!

Jaja! Hörs sen :))


TJA TOMPA!

Va  precis ute å powerwalka i 25 minuter..de va allt jag hann med. För nu har jag precis duschat och ska till agenturen för en casting och efter det har jag en till casting i SoHo.
Efter det blir det jobb, en presentation för Tommy Hilfiger. Men Morgan ska också göra den så då har jag någon att hänga med hela dagen eftersom att hon har samma castings som jag har också. Kuuul! :):)

Här kommer en nicig låt. Lyssna och njut!



2 tjejer från stockholmsgruppen är me i videon..lite coolt va? hehahehojehhi

hohohihi

hehe va precis inne på mogis blogg (www.mogis.se) och såg den här bilden. VEM BEHÖVER SÅ HÄR MÅNGA HÅRPRODUKTER??!?!?

bangerhead1

tycker de e kuuul. för mig går de bra me shampoo och balsam..vet inte hur de e för er andra

Min fina söndag

Vaknade relativt tidigt, var helt död i hela kroppen efter vår tretimmars långa promenad igår. Skönt ändå!
Skypade lite, facebooka lite, spotifyade lite. Sen kom Tilda och vi gick till central park, runt lite där och hem igen. Typ 1 timme och 40 minuter tog det.

Efter det gick vi hem till Charlotte, som hade typ ondast i världen i sin tand. Jag och tilda åt kycklingnudel soppa, haha så jävlans goood. Vi fick värsta stora paketet med massa små paket i av en tjej i lägenheten. Så soft! Nu behöver jag inte köpa mat, najjss. fattig tjej..
nee de e jag inte (tack mamma å pappa) föörlåt.

Sen så kollade jag och Tilda på remember me, alltså vad bra den va. Hur bra är inte den filmen? Inte den bästa jag sätt men definitivt väldigt bra och fin film. Vi hadere mysigt iaf.

Nu är jag hemma och ska sova, ska bli skönt. Behöver verkligen "vila upp mig"!

Hoppas ni har det bra där hemma, saknar min säng..den e så mysig!

Lördagkväll

hejhej bloggään!! hur mår ni idaråå?? söndag å allt?? hehehööhohohohehahah

ok, iaf..min lördag kväll..efter at jag varit ute å sprungit såg ut såhär :

1.Gick hem till Charlotte och Tilda
2. Gick till supermarket
3. Köpte yoghurt, Keso och äpple på supermarket
4. Gick till trappa
5. Åt middag på trappa bestående av de jag köpte på punkt 3
6. gick från trappa runt hela downtown, de tog typ två och en halv timme no kidding. Så nu har jag verkligen bränt lots of calories idag. Känns rätt så bra!!

Imorgon ska jag och Tilda powerwalka och sen så vet jag inte va som händer men de blir en lugn kväll eftersom att jag har jobb på måndag. SOFT RAA!!

Saknar er mamma och pappa och marcus!! Ska svara på ditt mejl mammsen så fort jag vaknar jag lovar. Älskar er!


Stockholm fina stad

igår var en jobbig dag. Hade ett möte med min bokare och måste gå ner två cm innan fw som är om två veckor, så de blir no carb diet å träning varje dag. Nu kommer jag få massa kommentarer som "du e ju redan så himla smal" och "fan va sjuka dom är" blaaablaa bla. Jaja, jagvet! Men det spelar egentligen ingen roll för måste jag så måste jag.
Vi var på middag på abe & Arthur och sen gick vi till SL. Ganska tråkig kväll så jag och charlotte gick hem tidigt och mötte upp tilda. Mys! Charlotte somna i soffan och jag och Tilda pratade tills klockan va halv 5, sen kände vi att de kanske va dags att gå å lägga sig. Sov tills klockan va 12, då min mamma redan ringt 2 gånger (pratade nog med dig i sömnen..förlåt :( ) sen ringde rakel, min fina bästa vän.

Jag saknar dig så himla mycket, och jag känner mig dummast ivärlden som inte kan finnas där hemma när du behöver mig.

Efter att vi vaknat gick vi till Coffee shop och åt brunch, jag åt feta och spenat omelett. Gott! Sen gick vi till madison sq park och chillade i nåra timmar. Nu har jag precis tränat och ska röra mig mot charlottes lägenhet och träffa Char och Tilda.

Tror typ inte att jag fattar själv hur länge de e jag har varit borta nu..de e rätt länge va? känns bara som att tiden hemma står helt still och att tiden här borta bara springer iväg, känns som att jag har varit här i typ 3 veckor. Snart är det 3 månader..galet...

Ping Pong Video

Har precis kommit in efter en spring/gå runda. Sprang till central park, i central park..lite styrka på stora gräsmattan och power walka hem. Nu e jag tröööttt. Ska chilla lite innan jag går till agenturen för mått..usch. Är nervös! HATAR när dom ska ta måtten.

Den här videon skickade min bokare till mig förresten, det är från den kvällen vi spela ping pong. Haha sjukt rolig, så om ni saknar mig kan ni se mig HÄR : http://www.dailyfrontrow.com/videos/54211

Hörs sen :)

Tampubolon

vaknade sjukt tidigt imorse, as oskönt faktist. åt lite frulle och chillade vid datan, sen tog jag taxi fram och tillbaka till min casting för den låg så sjukt långt bort. Men ska sluta ta taxi faktist, blir dyrt i slutändan.

Har varit å köpt frukt, nötter och vatten. Eftersom att dom ska ta måtten idag, blää. jaja!

På tisdag kommer iaf Linnea och Therese hit så då ska jag byta lägenhet så att jag får bo med dom, nice. Jag och Linnea bodde ju tsm i Tokyo så de ska bli kul att bo tsm igen. Yayy!! Therese och jag gjorde TV nyhetsmorgon tsm ifall ni kommer ihåg de, kulkul ska de bli iaf. Dock åker min bästa charlotte hem då vilket suger, vet inte hur de ska gå här borta utan henne :( min tampuboloonn monkey..sucks.

Jaja, nu ska jag typ kolla film och sova lite. Undviker hettan som är ute just nu här i NYC, way to hot.
Usch!

Hörs sen

Lite bilder

Kom precis hem från joggingtur, 40 blocks blev de. En halvtimme ungefär, lite mer! Nice, skönt, såååå soft. Nu dansar jag till lite nice musik för min bokare sa att det är den bästa workouten..men jag kan ju inte dansa? wowow dansar ändå, spårat.
Fick iaf lite skön energi från denna runda och förhoppningsvis har jag tappat två inches runt rumpan, HAHA de är typ 4 cm..de har ju inte hänt. Iaf, här kommer lite bilder från bussen påväg till New Jersey och bilder på mig och Char i taxin påväg till en av alla våra castings.

  
   

Men nä.. nu är jag trött och har skrivit på detta inlägg i typ 40 min. Nu ska jag sova! GODNATT! <3

Trött tjej

första castingen hade jag vid 11.30. Den gick as bra, känns som att jag kommer att få de jobbet..
Åkte och mötte charlotte i Madison sq park, sedan gick vi upp till agenturen å sa tjena. Efter det hem till charlotte, hon bytte om, hem till mig, jag bytte om. Vi tog en taxi till min casting, den vet jag inte hur de gick på..sedan en taxi till hennes casting för Teen Vogue. Efter det en taxi till min casting som de blev brottom till och en taxi därifrån till agenturen för en sista casting. Jaaaa de blev mycke taxi där, men de va bara för att vi inte skulle hunnit me allt annars.

Efter castingen på agenturen som va för en casting director, 10 viktigast i branchen (jaa jag va sjukt nervös innan men tror de gick bra) så gick jag till T-mobile för att fixa ett simkort till min svenska mobil för på min amerikanska kan jag inte ta emot email eller sms från min bokare vilket jag verkligen behöver inför fashion week så de va rätt nödvändigt :)

Nu ska jag ut och springa för dom ska ta mina mått imorgon å jag har ångest, bajsbajs å blä!!

hehehh..sååryy

oj fy vilket långt inlägg..de e intressant..lovarr :):):)

GODMORGON SVERIGE!!

Idag började alla mina classmates skolan. Känns liksom inte på riktigt, de e ju sommarlov fortfarande?!? iofs har jag inte haft sommarlov eftersom att jag har jobbat hela sommarlovet men de har iaf varit ett bra sommarlov om ni fattar va jag menar, eftersom att de är slut nu för nu har ju skolan börjat även fastän jag inte är där. Aja, ni fattar!

Igår kväll så åkte vi till bullriding stället och jag red på tjuren igen, jiha! De va sköjt, sen så åkte jag hem å sov. Kul kväll ! Idag så var jag först på två castings som jag fick skjuss till, tacktack. Sedan var jag bokad för Calvin Klein jobbet, så efter min sista casting som var vid 1 (jag  var inte klar där borta förrens typ 20 över) och calltime för CK var 1.30 så jag blev lite sen. Alla som va på den castingen skulle typ till CK jobbet så de va inte bara jag som va sen. Iaf, på castingen så kommer de in en tjej sist och de hon säger typ 2 minuter efter att hon har kommit är "alltså jag måste gå för jag ska på en CK visning och calltime är om en kvart" vi ba men alla ska på den som är här inne så ställ dig sist i kön? och ändå fick hon gå före konstigt nog och dom som hade castingen kollade as konstigt på henne som att hon typ va dum i huvudet..tyckte lite synd om henne..kunde ju inte hon veta men ändå. Hon kom i tid...blev lite irri ändå. När jag kommer till adressen jag skulle till ser jag en buss, och han som bokat mig och alla andra säger "go on the bus". jag ba hehe wtf??!?!

Så jag och Leticia (som fyllde 18 idag btw) går på bussen och den är full med massa modeller. Vi va väl typ 10 tjejer och 10 killar. Snygga killar, Calvin Klein killar om ni vet va jag menar. Mikkan Rönn, du skulle dö..hehe svimma. Din kompis Lucas va en av dom btw..

Iaf..så åker vi buss i en halvtimma till New Jersey, kommer fram till Hilton hotellet där och får gå ner till pool arean där vi får hänga hela dagen. De kanske låter nirre men de va de inte, kallt som satan och de enda dom hade att äta var ost och kex typ. Haha visst, gott..men inte så nyttigt och bra lunch. Iaf..så fick vi make och hår, och sedan vid 7 tiden var de dags för visningen.

Vi gick alla upp på runwayn och stog där i typ 2 minuter, gick av och sen vare slut. Inga byten eller nått..de va liksom i en trädgård vid en pool för en massa kunder som köper in CK till sina affärer.
Det var en bra grej att göra för då kanske dom bokar en för deras stora visning på FW i september. Så jag hoppas jag får den!

Sen åkte vi bussen hem igen, somnade typ. Sjukt hur trött jag var. Sedan gick jag, Leticia och Charlotte och firade Leticias födelsedag på NANA SUSHI. AAS GÖÖTTT! jaaa jag gillar sushi nu, bra va tjejor? Freddan å mikkan å olpis. Yeyeyye!!

Efter det gick jag hem och svarade på en intervju från Stylecaster.com. Dom gjorde en intervju med mig inför Fashion Week, så håll koll på deras hemsida..den lär ju komma upp snart. Haha sjukt svårt att svara på alla frågor, mejlade min bokare me alla svar två gånger för att jag ändrade mig så mycket. Ussschh! jaja, hitta på lite också faktist om jag ska vara ärlig. hehe hoppsan..

Nee, nu ska jag SOVA! och de ska bli så himlans nice!

CK, DKNY, THRU + hundra andra castings

Alla castings idag gick bra, hade 4 för lookbooks och 1 för DKNY och 1 för Calvin Klein visning som är imorgon, vilket jag hoppas att jag får för då är de stor chans att man bokar deras visning på FW som är om typ 2 veckor! Yeyeye! Nu är jag trött iaf, håller på att städa hela lägenheten, de e så äääckligt här!! FYYYY! mår typ dåligt, bläblä..så nu håller jag på å plockar i mitt rum, har redan städat köket och gått ner me alla sopor. Nu ska jag damsuga mitt rum och bädda rent min säng. Sen ska jag duscha och chilla med lite jordgubbar och en film tror jag.
Ikväll ska jag nog träffa Tilda och Charlotte, som det ser ut iaf :)

Här kommer lite bilder från min lurre idag (då inom 5 minuter kom fram en gubbe och fråga om han fick sätta sig vid mitt bord med hundra påsar. Jag sa nej! haha. Sen kommer det fram en mamma med sin bebis och säger "can u hold my baby for me for a while im just gonna do my hair" Jag ba ehh..nej de kan jag inte. Hon ba va? jag ba nej alltså jag kan inte! Hehe kände mig as dum men ville inte ta chansen att hon skulle springa iväg och lämna mig själv me de där barnet..fy)

  

Min lunch, min almenacka me alla castings uppskrivna och min fina nya väska :)


Dagen

Idag har jag 6 castings, blir myske åka runt idag alltså. Första är vid 11 och jag beräknar sista att vara vid 4. Jaja det är helt okej ändå. Igår va vi på middag på TAO, en japanesisk/indonesisk/thailändsk restaurang. Hehe ja de va typ en blandning okej?

Sen gick vi till Avenue men jag gick hem rätt så tidigt. Nu har jag precis vaknat och har faktist städat upp lite här hemma. Nice! De osköna är att tjejen som sover i de stora utrymmet inte har sin fläkt på så de blir as varmt där ute..fattar liksom inte grejen riktigt. Aja!

nu ska jag klää på mig och gå ner och äta frukost någonstans. Är hungrig idag! Hehe! Hörs sen!

Choices

Sprang till central park, och la mig i gräset och kollade upp i himlen. De va typ den underbaraste känslan på länge. Lyssnade på bra musik och tänkte på sverige och familjen. Det var härligt, bra för min hjärna..att tänka lite. Har inte gjort det sen jag åkte hemifrån. Känner att jag har stängt ute allt jag egentligen behövt bearbeta..eller inte stängt ute men mer glömt bort.
Skönt! Därför vill jag aldrig åka hem..jo de e klart jag vill. Vad dum jag är mot alla där hemma som längtar efter mig, jag längtar efter er också. Vill träffa er alla nu nununu! Men samtidigt så vill jag alltid vara kvar här.

Känner att kontrasterna från förra årets trip är otroligt stora, vet inte om kontrasterna mellan förra årets mig och årets mig också är stora. Känner bara att åka härifrån är otroligt fel, det kommer aldrig att gå. Det känns som att veta att man kommer att åka ifrån man tycker om och vara ifrån den personen i flera månader, så kommer det att kännas. För jag vet ju redan hur det känns, å de e hemskt.

usch, vet inte vad jag ska säga! Det är jobbigt det där, med val..

Choices

Ledig..igen

Idag är jag ledig, igen! Det är nog bra..va ledig fredag lördag söndag och nu måndag. Blir som en mini vacation. Haha! Igår så vaknade jag vid 1 sen gick jag och mötte upp mia, vi tog en lurre i Central Park och snackade lite..sen gick vi till VS och mia shoppade loss. Efter det gick vi hem till Alex och spelade lite monopol och efter de hem till mias killkompisar och chillade med dom en stund. Efter det gick dom på bio och jag hem och skypade lite med mamma, mathilda och charlotte. Haha roligt att jag och charlotte måste skypa när vi bor typ 10 min ifrån varrandra.

Idag vaknade jag vid 11, och har bara chillat hemma i lägenheten än sålänge. Fixat lite musik och ska snart ut och springa. Efter det ska jag träffa min tampubolon monkey charlotte. Haha! :)

Vad gör ni i sverige? kommentera gärna :):) då blir jag glad !

blablabla

I fredags va vi på middag på Abe & Arthur..efter det gick vi till klubben SL som ligger precis brevid restaurangen. Den tillhör typ! Där inne hade vi as kul, jag och charlotte har alltid skoj. Förutom att Magalie har åkt hem så henne saknar vi. Där inne iaf va de en as full tjej som börja skrika och putta på alex utan anledning och sen gjorde hon samma sak mot charlotte. Char fick damp och skulle ge tillbaka, då fick jag använda mina starka armar och hålla tillbaka henne. hehe ye! De va iaf skoj.

På lördagen gick vi på brunch på ett ställe som heter cafeteria. As nice va de, jag åt pannkakor me citronkräm och blåbär. Mums! Sedan chillade vi i 1000 timmar och efter det gick vi till Brinkleys för middag, jag, Emily och Amelia delade på massa olika rätter. Men eftersom att jag inte ätit nått sen dom där pannkakorna vid 2, (klockan är typ 11.30 när vi är på Brinkleys) så fick jag värsta magknipen och gick hem en halvtimme efter vi kommit till Southside.

Nu har jag precis vaknat och klockan är 1 här borta, jag undrar vad jag ska göra av den här dagen. hmhmhm!!

Jaja, vi hörs senare :):)

oj..

jag vaknade precis, och hade ett missat samtal från "unavailable" haha wtf? okej unavailable..du får gärna ringa igen om du vill!! :)

Har inte sovit såhär länge på veckor, alltså helt seriöst. Somnade vid 11 igår och vaknade nu, vid 12. har sovit 13 timmar alltså, inte dåligt. Skönt vare iaf! Nu funderar jag på vad jag ska göra...åka till modellounge, åka till bleecker street och hitta en topshop (vart ligger topshop???) och shoppa både där och på Urban. (SÅÅÅ mycke bättre än i sverige <3 urban outfitters)
Eller ska jag sitta i lägenheten och lukta på denna vidriga lukt min roommate ådstakommit med en av sina frysta färdigpizzor hon värmer i mikron..inte ens ner på gatan går hon där en slice kostar 99 cent. Pucko!

Drömde att Mamma, Julia och Sussi kom och hälsa på mig, och dom hade tagit med sig pizza slicar, haha så sjukt..de kanske var av hennes lukt jag drömde de. Konstigt iaf!

Igår efter Teen Vogue så träffade jag charlotte och vi gick till ett diner, jag åt yoghurt me banan och jordgubbar och rostade mackor me smöööör..mhm . haha och charlotte åt pommes, som va hel täckta med ost, så viiiiidrigt..fattar inte hur amerikanare kan tycka att de är gott..

Nu ska jag nog gå å ta mig lite flingor för de är det enda jag lyckats köpa hem här..gillar!!! idag kommer förresten Mia från Sverige hit för att hälsa på en kompis å då kan hon hälsa på mig samtidigt, kuullt va?

TJA!

teen vogue

kom till fotograferingen vid 12 och vantade och at lunch medans Alexa Chung platades for sin nya kladkollektion. Hur sjukt? Haha dar gar jag in med hennes mulberryvaska liksom, sa ar hon dar. Hon var iaf sjukt snygg och as trevlig, och sa fick jag en tshirt av henne fran hennes kollektion. As cool va den!
Sen platade jag en bild, det var for fashion week..typ for nagat event som Teen Vogue ordnar. Sa det gick pa typ en halvtimme och sen sa fick jag ga. Fotografen var Patrick demalcheier (stavning?) son, viktor. Vilket ar typ jatte bra, hehe..iaf, han tyckte att allt va jatte bra sa de va ju nice.
Nu sitter jag i charlottes laganhet och chillar och snart ska vi till ett diner och ata middag/lunch.
Ikvall blir det antingen eat pray love eller bara chilla hemma..har inte riktigt bestamt mig annu!
Hors sen :)

Hejsan mamma och pappa, ha de sa kulT pa restaurangen

Pingpongen igar va...kul och annorlunda. Vi kom dit och fick satta pa oss as tontiga outfits och sen fick vi spela massa matcher. Jag forlora min saklart men de va kul anda! Efter det akte vi pa middag och sen ut men jag gick hem vid halv 2 eftersom de va workwork idag. Snart ska jag aka till mitt jobb som ar for teen vogue. Ska bli kinda awesome.
Efter det kanske jag ska pa Eat Pray Love med Lancome som en bokare pa img invitade mig till. Far se om jag gar pa det, annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Ska bli battre pa att ta kort och lagga upp dom har, promise..har bara varit lat pa senaste tiden. haha :D

Hejsan mamma och pappa, ha de sa kulT pa restaurangen

Pingpongen igar va...kul och annorlunda. Vi kom dit och fick satta pa oss as tontiga outfits och sen fick vi spela massa matcher. Jag forlora min saklart men de va kul anda! Efter det akte vi pa middag och sen ut men jag gick hem vid halv 2 eftersom de va workwork idag. Snart ska jag aka till mitt jobb som ar for teen vogue. Ska bli kinda awesome.
Efter det kanske jag ska pa Eat Pray Love med Lancome som en bokare pa img invitade mig till. Far se om jag gar pa det, annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.

Ska bli battre pa att ta kort och lagga upp dom har, promise..har bara varit lat pa senaste tiden. haha :D

PingPong

Nu ska jag springa ner och lägga ner all tvätt i torktumlaren och sen iväg till agenturen för lite pingpong som spin ordnar..fattar ingenting. Vissa säger att det är för en realityshow och andra bara att det är en kul grej..får helt enkelt se hur de blir och vad det är! Efter det ska vi på middag och sen ut en sväng eftersom att det är Magalies sista kväll..men jag ska bara på middagen eftersom att jag jobbar imorgon. Teen Vogue!

Nu måste jag skynda mig dock, hoppsanhoppsan! Hoppas eran dag var awesome :)

Min fina ar i usa!! <3

Hejsan alla! Igar va de french night pa avenue, det va sa roooligt. Jaja, vi hade superkul..
Och igar pa dagen var jag forst pa en casting (berattat de redan va?) sedan hangde jag pa modellounge och efter det gick jag och charlotte till madison sq park och chilla i graset en stund. Sedan kom alex och andrew och joinade oss ett tag. Sen gick vi hem till dom en stund och at kakor, efter det gick vi till California pizza kitchen men charlottes alla room mates som alla hatar mig, Haha alltsa det ar en tjej som ar fran virginina som hatar mig for att hon vill. Det enda jag har gjort ar att vara snall mot henne men de verkar hon inte tycka om samt att jag tydligen ger henne dirty looks? haha aja visst, samt att jag vill ju saklart att charlotte ska missa sina castingar sa att jag kan fa alla jobben for mig sjalv?
En tragisk 15 arig tjej som inte har enough  drama i hennes liv.

Sedan gick vi till avenue, yeye. Och sedan hem och nu ar det ny dag och jag ar ledig. :)

Fashion Week ar inte forrens i september, 9-16 sa de flesta castingarna for den ar inte forrens i slutet pa augusti.
Skolan har jag fixat, pratat med mina larare och det gar att ordna. :) sa det kommer jag att fixa!!

Nu ar iaf min fina mathilda antligen i USA for att ga high school year, oooh jag ar sa stolt och excited for hennes skull. Om du laser det har mathilda sa vill jag bara saga att du ar bast och att jag alskar dig och att du kommer ha de grymmaste aret ever :):):) <3

AMERICAN EAGLE

Sitter just nu och chillar pa modellounge och har precis bestallt lite lunch fran coffeshop. idag hade jag en casting for american eagle och innan de va jag och hamtade min bok pa agenturen me lite nya bilder, nicenice. Och nu sitter jag har och sen ska jag till IKEA med Charlotte, mysigt!

Vad gor ni i sverige? :):)

Hors sen!!

vem ar lillebror?

alltsa ta inte illa upp..men vem e lillebror som kommenterarr?
ALSKAR att ni kommenterar dock, ni ar bast!!

Bild pa vaskan ligger redan uppe dock satt ni vet :) skrolla ner ett eller tva inlagg.
Idag hade jag casting for allure magazine och Teen Vogue, sen gick jag och charlotte till agenturen en svang och sedan till chipotle och delade pa en sallad. Nu blir det utgangis, inte sa sent dock eftersom att jag har casting for american eagle 10.30 imorgon och maste hamta min bok pa agenturen innan.

Forlora pa monopol, IGEN..fan. Jag som hade basta gatorna och allt, skit ocksa..maste nog andra min strategi lite. Ska bli battra pa att ta kort ocksa.

Nu snart ar mathilda i usa forresten, hur sjukt? I LOVE U !!! <3

Hors imorgon alla

Äntligen min

Nu är du äntligen min, finafina Overzised alexa bag i svart skinn med insida av mocka. Jag tror typ att det här kan vara det bästa man kan göra. Gå in i en butik där allt står uppradat fint på hyllor, en doorman som öppnar dörren och en doft av exclusivitet slår till. MMH!! Min fina väska, den luktar tilloch med gott, det är de bästa i hela världen..nästan! Åhåhåh, men min louis vuitton är ju också bra..men just nu är alexa bättre.. ALEXA! <3 Svart, skinn, mocka, gulddetaljer. Hur kan något vara så fint å så bra?
 
Iaf, städade precis hela lägenheten. FYFAN, vi har tydligen en mus och jag börjadfe nästan gråta. Så nu har vi städat, ska hoppa in i duschen och sen springa iväg på en casting för Teen Vogue. Hade en tidigare idag för Allure magazine. Och Teen Vogue är på samma ställe. Hela dagen igår jobbade jag ju som sagt och det gick jätte bra och fick sjukt mycke snygga bilder. Efter det åkte jag hem till alex och jag, alex, dave, magalie, andrew och daria spelade monopol hela kvällen. Jag förlorade..bajs! Dave tog alla mina pengar och ägodelar. Sen åt vi mexikanskt och chillade vidare.

Nu blire dusch och sen casting, å pill me nya väskan. Åh! :D<3

korv da!

Japp, vantetid vare..14 personer innan mig sa den kommer vara min om ca 3 veckor. HIHI hahah ehh :D
Ar sa glad, sa glad. Nu e vi hos alex och spelar monopol men eftersom att jag ar totalsamst pa det sa chillar jag vi datan istl. Imorgon ar det jobb igen..vad det ar for vet jag inte an men jag vet att det ar en as bra fotograf och en bra stylist sa de e nice.

Idag var jag forst pa brucnh me johanna, som jag redan sagt..efter det gick jag till mulberry och skrev upp mig pa lista, gick till charlotte och efter de gick vi och kopte smoooothies och frukt och satte oss i madison sq park och myste. Sen gick vi hit och nu e vi har. Lala..hors senare ikv eller imorgon!

VET NI FORRESTEN? jag ser typ minst 4 mopsar varje dag har borta och de gor mig sa himlans glad, haha :D

little butterflyy,

HEJJ! Igår va de vogue plåtningen, de va super kul.
Plåtade typ 7 bilder, så de va kul. Tre gånger me två killar å sen 3 gånger själv å en gång me en annan tjej. De va typ addidas kläder för Vogue. As kul, juste å sen en gruppbild. Så 8 gånger blev det!
Vi var ute hela dagen, varmt men de va rätt okej ändå. Efter fotograferingen så kom alex å andrew å hämtade upp mig och charlotte i brooklyn där fotograferingen var och dom åkte å köpte pizza (jag åt en bagel) sen åkte vi till Tildas hus å va uppe på hennes tak en stund för att sedan åka vidare till Avenue och därefter 1oak. De va roooligt!

Idag va jag och johanna på CoffeeShop å åt brunch, feta och spenat omelett å toast. Mums! Å johanna åt bananapancakes. Gött! Sedan sa vi hejdå å grät en skvätt.. buhu :(

Nu ska jag till mullberry för väskköp (ÅH YES) hihihi!!! å sen blire ikea tror jag!

Tråkigt inlägg im sorry men e inte på blogghumör (a) TJATJA

VOGUE

Idag plåtar jag för Vogue Latino america med Charlotte, igen! Haha ¨å vår bokare sa att vi kanske plåtar tsm nästa vecka också. yeyy!! Nu ska jag springa iväg, ha de så kuullt idag :):) pusshej

LEMLEM

Idag vaknade jag 8, tröött..men de gick över rätt så fort. Gick upp och gjorde mig i ordning, köpte lite yoghurt som jag åt påvägen till Charlottes apartme¨nt..lägenhet, huuuus whateva. Iaf, sen gick vi till IMG´s kontor för de va där plåtningen var. Fast på övervåningen där dom har en studio. Vi plåta från halv 10 till halv 7 men de kändes typ som tre timmar, de va sjuukt roligt. Kläderna va i vitt linne i grunden å sen massa ränder och mönster i olika färger på de vita grejerna. Sen hade vi vågigt volymigt hår, mycket mascara och orangeröda läppar. SJUKT KUL PLÅTNING! jag och charlotte fick släppa loss och göra lite som vi ville, så de va skooj.

Nu ska jag ut och springa sen ska jag lägga mig å kolla på Remember me som jag snodde av andra modellägenheten, nice. Imorgon är det jobb igen för Vogue Latino America sammarbete med Addidas. Det är också med Charlotte och två andra tjejer som också är ifrån IMG. Ska bli skojskoj. Och sen så är jag bokad för nått på söndag som jag får reda på va de e om imorgon. Yey! Så lördag är min enda lediga dag den här helgen, då blir det shopping för jag fick en inbjudan till alexander wang´s sample sale så den ska jag gå på..sen blire väsk shopping också. är SÅHÄR glad :):)


dagen blev trots allt bra tillslut

Japp, castingen gick galant. Jag och Charlotte blev båda bokade för jobbet och vi jobbar imorgon, look book för LemLem. Yey! Samt att jag och Charlotte jobbar tsm igen för VOGUE Latino America på Fredag. yey!! (Charlotte är en av mina super bra vänner här borta så de kommer bli kuuuul :):) )

Idag efter castingen gick vi som sagt till modellounge och fick gratis linnen, helt okej..ska träna i de tror jag. Sedan GICK vi till China town från Union Square..okej de e inte så långt men ändå, ganska långt är de ändå. Där köpte vi kinesiska smoothies me några jellygrejer i. haha as konstigt och läskigt men de va gott. Och sen så påvägen hem så gick vi tillbaka till Union sq..å därifrån skulle jag ta tunnelbanan men då inser jag att jag har tappat mitt tunnelbanekort så jag GICK HEM HELA VÄGEN FRÅN CHINA TOWN. downdowndown town ända till uuuuup town (mer midtown okok i know) å nu e jag trött.

Men ska snart springa till central park, ska bli näjsnäjs. Efter det vet jag inte va som händer eftersom att jag jobbar imorgon kanske jag bara ska ta det lugnt. Äsch, får se va kvällen bjuder på :)

Vill bara säga att ni är absolut bäst som kommenterar, LOVE <3

bad day

idag ar det en dalig dag, har ont i magen och de ar 100 grader ute typ. Sitter pa modellounge just nu och ska snart gaoch kopa smoothies med charlotte.
Hade en casting idag som jag tror gick ratt sa bra.
Idag ska jag ut och springa, det var lange sen nu. Sen sa maste jag kopa skor.

Jaja, ville bara uppdatera lite..hors sen !

Dont do this

Gör inte såhär mot mig, mot dig själv..mot oss. Vill bara åka å hämta dig, gå bort därifrån. Det där är inte du, det vet både du och jag. Vill inte komma hem om två månader och se dig vara någon du inte är <3


Dagen

idag var jag pa en casting for Ralp Lauren, gick bajs. Efter det gick jag hem och at lite avokado och sedan gick jag och motte Charlotte for att ta henne till sjukhuset for att hon madde skit. Sa forst gick vi till agenturen, och fick reda pa att  jag ar bokad for Vogue latin america och addidas, vet inte vad de va riktigt menmen. Sedan gick vi till starbucks, chilla lite i madison square park och sen gick vi till sjukhuset och hamtade ut medicin till Charlotte. Efter det gick vi till chipotle och at sallad, goottt!!

Nu sitter vi och chillar lite och vet inte vad som hander ikvall men tror de blir en lugn och nice kvall..maste stada ocksa vilket jag inte riktigt har hunnit med annu.

Hors seeen

Happy!

 


Hejhejhej

Igår efter castingen bjöd alex på lunch, vi köpte en hamburger for 2. HAHA så jävla stor, delade den på häften å jag åt typ halva min halva. Så sjukt att det finns sånt där, gissar på att folk faktist äter en sån där helt själv här i amerikatt.
Sen cyklade vi lite å sen på kvällen gick vi till Avenue, de va suuper kul faktist. Bara att johanna inte va me å de va tråkigt!
Nu sitter jag iaf i min säng och dricker iskaffe från starbucks och chillar lite, ska duscha snart och sen springa iväg på en casting för Ralph Lauren. hhoho aja , prada igår gick inge braa. dom tyckte att jag var för lång å för smal, dom hittar väl alltid nått som är fel i guess..

Idag blir de iaf träning och städning i lägenheten, börjar bli rätt så nasty nu faktist. Whats going on in sveeden raa?


naajzz

haha alskar att jag faktist at hamburgare till lunch idag bara for det, goottt

Fråga

Fick precis en fråga i kommentarsfältet. Hur en vanlig dag ser ut för mig, mat träning och hur jag håller mig så smal?
haha .. eh jaa..bra fråga.

Jag har alltid varit naturligt smal, och så har jag tränat hela mitt liv (fotboll, balett, dans, gymnastik, ridning) vilket jag tror har bidragit till att jag fortfarande är smal. Så de va nog svaret på den frågan.
En vanlig dag för mig här i NYC ser ut såhär:
Jag vaknar när jag vaknar (om jag inte har jobb eller en tidig casting) sedan går jag upp, äter frukost som oftast består av keso och yoghurt med nån frukt i och ibland en macka med philadelphia också om jag är eexttraa hungriii.
Sen så går jag antingen till gymmet och kör lite cardio på en sån där maskin en halvtimme å så massa styrka (hehe bara situps och magträning för de e de enda jag vet hur man gör på rätt sätt. Vet inte hur man gör en armhävning, både Rakel och Rasmus har försökt lära mig men de har inte gått nå vidare alls) eller så går jag ut å springer i en timme. Vilket är den bästa träningsformen enligt mig, älskar att springa. Det är då jag blir som gladast och rensar ut både tankarna och kroppen på en massa skit. Älskar att springa tills jag känner att jag kommer att dö för att sedan lägga mig på en gräsmatta och kolla upp i himlen och andas igen all luft jag pumpat ur. Efter det duschar jag, nee skoja..duschar aldrig faktist. Sen så äter jag lunch som består av lite olika grejer men här borta blir de oftast Sallad som man gör själv, älskar avokado och keso och kyckling samt pesto och fetaost. mums! Eller så blir det en stor Smoothie på jordgubbar och mango å massa gottigt för när det är så här varmt ute blir man inte så sugen på värsta burgaren direkt. Dock är min favoriträtt Pizza med parmaskinka, mozarella och ruccola på CiaoCiao för den som inte visste det, samt Fruti Di mare pasta på samma ställe! mmh, älskar skaldjur också.

Sen så dricker jag jätte mycket, vatten och coca cola light är mina favourites. Även fast det är fullt med skit å sånt i coca cola light å alla tycker den smakar skit så älskar jag den. Dunno why!

Sen så springer jag oftast runt på castings här borta, idag har jag iofs bara 1 som jag tänkte ta en taxi till för det är typ omöjligt att komma till 12 avenyn annars? Sen så är den för prada å jag vill inte va svettig och äcklig som man oftast blir av tunnelbanan här i NYC. Men jag försöker iaf gå så mycket jag kan och ta tunnelbanan så mycket jag kan för att spara pengar.

Till mellanmål om jag blir hungrig blir det oftast en frukt och naturella cashews, i love. Favorit frukten är äpple och apelsin, å så jordgubbar såklart. Och till middag blir det väl det som bjuds, eller de jag orkar fixa. Hemma är vanorna såklart lite annorlunda eftersom att jag har finfina föräldrar som lagar middag åt mig varje dag och jag älskar hemlagad mat, tex spaghetti med köttfärssås och hemlagad wok. Försöker äta så nyttigt om hemlagat som möjligt eftersom att man då vet vad som är i maten och inte att det är en massa skit. Men sen så älskar jag ju onyttig mat också, som pizza och choklad och popcorn (hehe de är lite utav min å pappasgrej). Men äter det inte så ofta!

Kom precis på att det är såhär min dag hitills har sett ut, svårt att beskriva en typisk dag eftersom att den ena aldrig är lik den andra och jag äter det jag blir sugen på men jag tror att nyckeln till att behålla sin vikt och hålla sig i form är träning och att äta varierat varje dag (de e inge bra att bara dricka smoothies heller ska ni veta)
och inte gå på massa dieter, dont believe in them..träna och ät de du vill så mår man bra!

Hoppas de va ett bra svar på din fråga Frida (?),

lajlalal mmhm hej en rubrik va de här

åh är fortfarande glad för igår! det var så roligt!! Efter att jag kom hem igår iaf gick jag och johanna till starbucks och köpte varsin islatte (johanna iste) och vi satt där å chilla och åt yoghurt (johanna bagel) hahah alltså orkar inte med mig själv, vem bryr sig egentligen? Sedan gick vi å handlade och efter de hem å chillade. Sen kom Alex och hämtade upp oss och vi åkte å kollade på bio, "Dinner for Schmucks" inte alls som jag hade trott att den skulle vara, inte alls lika rolig menmen. Bion var klar halv 2 tydligen, så efter det skulle vi åka å spela biljard men då kommer alex på att han har tappat bort sin plånbok å vi åkte tillbaka till bion..där han hittade den (told you so). Sedan åkte vi hem för jag var sjukt trött som hade gått upp klockan 6 på morgonen.

Så nu har jag precis vaknat och ätit frukost, yoghurt med keso och äpple. Mums! Nu ska jag gå till gymmet och träna och hoppas att dom spelar vänner idag med :):)

Hörs sen! TJAAArååå

Jag har lim i hela mitt hår

och den som köper den här skjortan från Acne till mig är bäst i världen

bild

lista

Du heter

 
Annie Mikaela Olsson

Smeknamn

Mikki (haha amerikanare alltså) Mela, Olsson

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Jag sörjer inte

Beroende av:

Vet inte

Vad tycker folk om dig?

Vet inte de heller

 Stämmer det?

Haha orkar inte

Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt hår och mina ben

Hur imponerar man på dig?

Bra självförtroende och utsrålning, och prata inte för mycket om dig själv

Brukar du skratta för dig själv?

Ja, ganska ofta faktiskt.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

"i´m gonna shower and stuff. I´ll message u after"

Var bor du?

Just nu NYC, annars stockholm

Trivs du där?

YES MAN

Har du haft sex idag:

Nej

Hur svarar du i mobilen:

"AAA hallå??"

Vem ringde du senast?:

kommer inte ihåg men min kära bror ringde mig idag <3

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

fråga hur jag hade det och när jag kommer hem

Antal timmar sömn inatt:

7 typ

Sov du ensam:

Ja

Brukar du komma i tid:

Ja, jag försöker iaf

Hur känner du dig nu:

Lycklig

Vanligaste färg på dina kläder?

Svart och vitt

Vad tycker du om fötter:

Jag hatar fötter. Speciellt mina egna

Vad saknar du:

Mina nära och kära och min säng

Hade du en bra kväll igår:

Ja den var mysig

Favorit dryck på morgonen:

Kaffe och Juice

När brukar du oftast gå och lägga dig:

11 - 12 typ

Är du blyg?:

Nee

Sysslar du med någon idrott:

springer å gymmar ibland (krallig som fan)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

nej

Har du spytt offentligt:

Ja 1 gång på ett flygplan

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Ha sex med en tjej, pilla på snoppen å dricka öl och kolla porr

Är du nöjd med ditt liv:

JA!

Är du bortskämd:

Tror man skulle kunna säga det..

Vad gör du i morgon:

Casting för Prada, Träna och träffa Louise

Vad är det värsta du vet?

Folk som snackar massa skit

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Ja det är det bästa jag har! jag älskar och saknar er <3

Vad är det finaste du fått?

Kärlek

En speciell dag du minns

Min 18års dag, den var bra!

Du samlar på:

Erfarenheter

Vem ringer du när du är arg/ledsen:

MAMMA!<3

När grät du senast:

Kommer inte ihåg..

Vad skulle du göra om du vann en miljon

Köpa en väska och ett par fina skor, sen skulle jag spara resten!


Vill du gifta dig?

Vet ej

Vill du ha barn:

Tror det

Är du musikalisk?:

hehehe aa jätte (?)

Vad dricker du helst när du är törstig:

Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:

Ja, dom är bäst

Har du någon gång gråtit dig till sömns:

Ja

Biter du på naglarna:

ja ibland, när jag är stressad


VOGUE

Idag hade jag Vogue fotograferingen. Vaknade klockan 6 och vad dödstrött, hade sovit sjukt dåligt på natten..vet inte om de va att jag var nervös eller bara om jag hade en dålig natt. Iaf..åt lite god frukost och duschade. Tog sedan en taxi till jobbet och där fick jag smink och hår, först funderade dom på att klippa lugg på mig (phuuu att dom inte gjorde det, vet inte hur det hade sett ut) och sedan fick jag vänta tills efter lunch för vi va två tjejor som skulle göra olika editorials i samma tidning så dom gjorde hennes först. Men de va rätt så skönt att bara sitta och chilla en stund.
Vi åt thai till lunch, mums. Sedan började vi fota, båda vi gjorde 4 bilder var. Vet inte om jag får avslöja va de va för bilder men de va i studioo å lite chloé inspirerat. Finfint!!

Å DET GICK AS BRAAAAAA :D Dom gillade mig as mycket, speciellt fotografen och stylisten vilket var de viktigaste. Hoppas på fler vogue editorials för det är typ de bästa man kan göra inom editorials.
Nu sitter jag iaf hemma och chillar, ska snart gå ut å köpa smoothies med johanna. MYS! Ska bli göött..

Hörs sen! :):) kommentera å berätta va ni gör hemma, e så nyfiken :)

RSS 2.0