fast car

jag vill sitta på en brygga och skala färska räkor och dricka vitt direkt ur flaskan, jag vill gå med bara ben och få bruna knän, jag vill ta en löprunda i morgonsolen, jag vill ligga i gräset, jag vill festa i sommarnatten och gå hem barfota, jag vill kyssas med en random snygging jag aldrig träffat förut och aldrig kommer att träffa igen, jag vill dricka snaps och sjunga midsommarvisor, jag vill nattbada i en av sveriges sjöar, jag vill äta chips och grillspätt, jag vill somna med öppet fönster, jag vill dricka iskaffe, jag vill använda mina mockaballerinas och levi´s jeansshorts

men mest vill jag gå upp riktigt tidigt en torsdagsmorgon, duscha med min favorit duschcreme från dove och favoritshampoo från loreal, jag vill äta min favritfrukost..naturellyoghurt med bär och bovete flingor i min vita lexington morgonrock som egentligen är för stor, jag vill smörja in mig med min favorit lotion från biotherm och min favorit deo från barnängen, jag vill använda min favorit parfym från Chloé, sätta på mig en vit och sommrig klänning, jag vill fixa håret och sminka mig, hellst med vattenfast mascara, jag vill vara nervös..men inte med för stora förhoppningar, jag vill dra på mig mina svarta mocka ballerinas från rizzo och ta min blåa kofta från busnel, gå ut genom dörren med min telefon och en gula änkan. Kanske i bilen, med jennifer och olivia. Till skolan, Jensen Norra..för en sista dag. Sitta i vanadislunden för champagne frukost, med alla mina bästa och fina vänner, som är finast i världen i sina vita klänningar och mössor, med namn och klass på. Jag undrar vad vi kommer att prata om, säkert om kvällen som kommer eller åren som gått. Jag vill gå in i skolan och äta lunch, gå upp till vanadislunden i klassordning, den klass som hade bäst närvaro står först såklart, säkert en naturklass. Jag vill springa ner för backen, krama mina bästa å fina föräldrar. Jag vill hoppa upp på flaket och bli dränkt i öl, jag vill ha världens bästa dag!


its stupid


Fredag

Ont i magen och sådär! Snart ska jag in till skolan. Visste ni förresten att det är våffeldagen idag? Har inte bestämt mig om jag ska äta en våffla eller inte..är ju nyttig numera, och ska ju på skiva på söndag. SÅ FÅR SUGA LITE PÅ DEN KARAMELLEN VA? AA!

Iallafall så har det inte hänt mycket skoj, börjar nog bli lite frisk och ber till gudarna att jag kan springa loppet på söndag! HOPPAS!!


idag kom studentmössan!!

Igårkväll somnade jag kanske 23.36 och tänkte att "jag ställer inte klockan utan jag sover tills jag vaknar, så kan jag sova hur länge jag vill. Och beroende på när jag vaknar går jag ut å går eller inte.." Drömde en del osköna drömmar och vaknar första gången klockan 05.10, somnar som tur var om och vaknar igen 06.04, ahapp! Somnar faktist, tro det eller ej om igen och vaknar ca 06.30, KUL VA? jag ligger å drar mig en stund och sedan går jag upp och hinner äta frukost med mamma å pappa, det var inte igår jag gjorde det!

Gick sen ut på en timmas lång promenad och mådde så jävla piss överallt, så de gick itne speciellt fort..men gick, det gjorde jag. Kom hem, duschade, fixade..och nu dricker jag te! Vet att det står kaffe på muggen men det är det inte, det är TE!! ok? orkade inte vända på bilden så den får vara sådär..sne å så!
Hämta bild.JPG (1697,3 kB)


Right now, someone you havent met is out there wondering what it would be like meeting someone like you!

Alltså har ont i mina armar, höften, i ryggen och i svanskotan. I mina knän, i mitt huvud, i halsen och i magen! Förstår inte vad som händer men enligt min ex boyfriend´s naprapat har jag nått galet virus i kroppen, vad det nu skulle kunna vara............

Efter en timmes powerwalk mår jag väl knappast bättre. Sak snart in till skolan och vara lite duktig! Hejdåra


A moment, a love, a dream, a laugh, a kiss, a cry, Our rights, our wrongs


you guys

Dom som är bäst i hela hela hela världen på att reta mig är Jennifer Krook och Olivia Rydberg! ni är bäst, alla kategorier.

ville ba säga de.

förresten

Så är min dator nu lagad! HIHI tack mam & pap! Den var ett snäpp från att brinna upp..så stäng av datorerna när ni inte använder dom mina vänner.

ojoj

vad tidigt klockan är! Jag sitter och dricker te, ska fixa mitt hår och sminka mig lite kanske så man inte skrämmer halva skolan idag. ähbask.

pappa springer runt som en GALning här hemma å letar efter gårdagens tidning? hm, varför skulle man vilja läsa gårdagens när man har dagens? de verkar ju knäppt. Nu hittade han den iaf! Vet inte men de verkar itne som att han läser den? ville han bara hitta den kanske å vara säker på att den fanns eller faktist kom igår? MEN IDK?!? shit

ahapp kan fortfarande inte träna för jävla halsont men de va ju KUL? hehiihah
mm okejhj men aja sitter och lyssnar på den BÄSTA LÅTEN EVER! (nästan, teenage crime är ändå snäppet bättre) SAVE THE WORLD TONIGHT  med swedish house mafia! Denne så bra, kan tänka mig att den kommer att bli studentlåten. VILL HA MÖSSAN NU JUU! :(:(:(

nu drar jag snart till school, bajjebajje

Hej Mathilda

Det här är till dig
- Idag har jag varit ute å sprungit. Det var torrt på marken, inte så mycket snö kvar ialla fall..lite vattenpölar här och där. Hade solen i ansiktet nästan hela vägen! Det var så sjukt soft. Tänker nästan alltid på dig när jag är ute å springer. Det är nog bara för att du älskar det så mycket, och det gör ju jag med, å jag älskar ju dig ännu mer så det blir naturligt. Ikväll börjar ju studentskivorna också, jag ska vara Mickan i solsidan. Behöver ju egentligen inte klä ut mig så mycket, bara dra på nått rosa..vilket jag inte har? hm..we´ll see. Ett diadem måste man ju ha också!

Det suger så jävla skit mycket att jag inte hann prata med dig innan du drog till NYC. Men om du läser det här när du är där får du inte missa att shoppa i SOHO! Det är fetast, den butiken jag gillar mest där är all saints. Sen så gillar jag topshop där också, dom är bra. Om du vill ha snygga jeans shorts som är låga i midjan ska du gå till abercrombie..men de vet du nog redan, och om du vill ha såna som är höga i midjan, såna levi´s som jag älskar, då går du till urban outfitters (grymt med urban i nevvan). Bästa brunchen äter du på coffee shop vid union sq. Dom har en grym feta spenat omelett som du skulle älska.
Den parken som är värdast att besöka om ni inte har så mycket tid är Madison Square Park, där kan ni äta lunch på shaky shacks. Dom har cp goda hamburgare + att du inte får missa deras custard, som är SÅ JÄVLA GO!
I Central Park finns det en jättejätte stor gräsmatta som är omringad av alla höghus, det är den bästa gräsmattan i new york. Fan va bra den är! Och sen så MÅSTE ni gå till chipotle, där kanske du ätit förut förresten?

Något som är nice i SOHO, och downtown new york är att dom ofta har små bort på trottoarerna där dom säljer smycken. Jätte fina och väldigt prisvärda! Där kan man verkligen fynda, så underskatta inte dom. Starbucks är ju egentligen bara skit....så lägg inte ner tiden där..kanske på en islatte med en extra shot om man är sugen.

The body shop är jätte billigt, å de är ju VS också..passa på att gå dit nuura. det veet du ju redan så varför skriver jag det? Om ni skulle få gå ut (vilket jag antar att ni inte får men man vet aldrig) så försök komma in på Avenue och 1oak. Dom ligger precis brevid varrandra i west village, grymma ställen och tror dom kan va lätta för dig och en tjejkompis att komma in på. Säg att ni är svenskar isf!
I west village har dom också AS bra brunch, på ett ställe (franskt) som heter Pastis! Du kommer att älska miljön och maten, MUMSSSSSSSS

Och underskatta inte alla Deli´s, dom är grymma på bagels. En cinnamon raisin bagel med creame cheese sitter aldrig fel på en Deli! Såna goda bagels har dom också på Grand Central (min tunnelbanestation när jag bodde där). En riktig turist attraktion, många scener i filmer utspelar sig där, det kommer du att känna igen om du åker dit. Riktigt fint faktist! 

Fan va jag hoppas att du får den bästa jävla tiden i NYC! Det förtjänar du!! Jag saknar dig mest och mer för varje dag som går. ÄLSKAR DIG!!


Today´s

Det var jobbigt att gå upp i morse efter 3 veckor med sovmorgon (sen vecka, sportlov, sen vecka) och nu tidig vecka på det. Skönt! Men upp kom jag, duschade, åt en snabb frukost bestående av ägg, keso och hallon.
Hade naturkunskap och sen slutade vi vid 10, åkte hem, pluggade lite (pratade iofs mest i telefon) åt en lunch bestående av noodels och thaigrönsaker å sen ut på en springrunda. Bar mark, solen i ansiktet och PERFEKT temperatur & bra spelningslista på spotify. Nu har jag kört en massa pilates övningar. FAN VA BRA JAG ÄR IDAG DÅ!

Ikväll är det studentskiva..men inte min. men ah, e inte så taggad. vafan..


Nu kan vi få Påsklov då schyssta?

tänk va mycket godare det är att äta lösgodis i påskägg än va de är att äta de ur en trött papperspåse? Håller ni inte med?

Har haft den bästa helgen på länge. TJA!



fan att vi aldrig har godis hemma, MEN TUR ÄR VÄL DET!

tänk om

tänk om det fanns äpplepopcorn. tänk! skulle äta dom varje dag om dom va nýttiga.
finns det? det låter ju hur gott som hellst


synsk?

Framtiden är så himla näraaa. Den e liksom IMORGON?!?! å nästa dag, å vecka å månad å år osvosv. Planerade lite framtid idag! Fick lite grepp om det iaf. CONFUUSIINNGG!

Theres behöver dig fan nu okejjjj

Iaaaaaaallafall så har jag haft prov idag, gick helt ok. Tränade fett mycke! FETT BRA! Jag och Carro, duktiga tjejer ohyess..

Har iallafall, apropå ingenting, haft en jätte konstig känsla i kroppen sen i tisdags. Det känns ungefär som att jag vet att någon i min omgivning har något att berätta, fast den vill inte för de är ett dåligt besked typ. Nu vet jag ju då inte vem den här personen skulle kunna vara? Eller vad det dåliga beskedet skulle kunna vara men de känns iallafall FETT OSKÖNT!!!!!!!!!!!

Näe..ska nog göra lite te. den här bloggen e sämst. inte undra på att de inte är nån som läser den.

tjenare mannen

Sitter härå äter fruk oost. hela dagen lå åång! nehe du
Men har gjort fruktsallad å knäckemacka. ALLTSÅ godaste knäckebrödet är spisbröd! Det heter så alltså, de e fet gött. Om ni käkat på sturehof nån gång vet ni vilket jag menar för dom har goaste knäckebrödet in tha city.

IDAG ere prov, tror de kommer att gå hyffsat bra. Sen blir det träning och efter det ska jag förmodligen träffa dom bästa tjejerna , theres och julia! HOPE SO! Då blir jag glad

Men nu, PLUGG! Å sen ska jag fixa mig. HEJDÅRÅ!



SÅHÄR SERE UT


!!!!!!111!!!!1!!!




10 saker ni inte visste om mig

Jag har hållt på att bli påkörd av ett tåg på väg till hamptons (i en SUV)
Jag lyssnar på Teenage Crime med Adrian Lux (axwell) VARJE DAG!
Jag lider av prestations/beslutsångest
Jag har ont i magen dygnet runt
Jag måste dricka te på morgonen, annars blir min dag wierd...
Jag litar på väldigt få människor i min omgivning
Lila är min favoritfärg
Jag hatar sjukhus mest av allt på hela den här jorden
Jag somnar alltid när jag kollar på film
Peanut butter M&M´s är det godaste jag vet

VISSTE NI ALLT KÄNNER NI MIG FETT BRAAAA. WOWOOW

The Girl

Tycker det är så konstigt med folk som skriver/pratar öppet om kärlek. Alltså verkligen..... det är typ det privataste i hela världen för mig. Skulle aldrig aldrig prata öppet eller skriva om det med nån random som jag inte känner. Tänk, det är den DJUPASTE FUCKING SKITEN typ! NÄÄÄÄÄÄÄE ni skrämmer mig. fyfan

Ijallafall så sprang jag mer än jag brukar igår, å så lagade jag middag till min mamma å pappa. Dom tyckte de va gott, iaf mamma. Sen pluggade jag lite å sen gick jag ner å mös i soffan med mamsi å kolla 101 sätt att åka ur en gameshow eller va de nu heter. HAHA!!!!!!!!!! de va så jävla kul med den där gamla tanten som sa "men alltså jag skulle valt de här om jag fick välja först ändå" aahhh eller hur hahah bara för att hon fick välja sist. jävla loser

Nu ska jag plugga å sen in till stan , hänga med min broe. BYE!

http://www.youtube.com/watch?v=_zT0RJCVpL8


länge sen

länge sen jag använde min LV, länge sen jag hade converse. Men kanske skulle man ha det idag då? KANSKE SKULLE MAN DET JA!
Jag ska träna idag, och plugga. Alltså ska faktist VERKLIGEN plugga idag! Psykologi. Får inte gå ut ALLS i helgen om jag inte pluggar. Och så måste jag träna hela veckan, VARJE dag om jag ska få gå ut. Det enda som skulle kunna bryta det här löftet till mig själv är om jag blir sjuk..men då kan jag ju inte gå ut heller. SÅ VAD BRA!

Har jag förretsen berättat att jag åker till sydafrika 13 - 22 april?! Jag ska inte jobba, jag ska BARA bada å sola, och CHILLA! Det kommer att bli det najsigaste på länge.

Nu ska jag kila iväg, ok? säger vi så..ska gå in flitit på bloggen för att se att nu jävlar .. this week is the fucking week.

blir en twitt på detta . herå


BULLETS



Don´t make me bring you back to the start, You can run but you wont come far.
Don´t let me show you how weak you are. Hurts like bullets between theese walls!

vad fint!

Har tränat idag, och bara chillat. Laddat för ikväll! EPICNESS, heja



sikken fin tattoo hon hade

men shut up

va ute me rakel igår, nyktert. spenderade typ 150 kr på loka. jävla OVÄRT!!!!!!!!!!! men hade kul å jag antar att det var huvudsaken.
Alltså har ingenting att säga och jag sa det, UNGEFÄR DEN NIVÅN ÄR DEN HÄR BLOGGEN PÅ. major faliure. kan inte alla bara skaffa twitter istället, vad är grejen?

Har hängt med min bästa vän hela dagen. fan va det är najs.

NU SKA JAG BARA chilla ännu mer, VET INTE ARFÖR JAG `BLANDAR STORA OCH SMÅ BOKSTÄVER men de e fan nice

and so today what?

maybe yesterday first huh? Var å träna och sen simmade jag å freddie, very good job. Efter det hem och åt middag, sen kom fina mary, olpi och lovisa å hängde. Vi spelade angry birds och kolla film som jag somnade till.
Tjejorna drog vid 1 tiden och jag gick upp å la mig. vaknade tröttare än DÖDEN! La mig i soffan och kolla the social network och åt frulle, somnade..kollade om halva filmen. Gick ut å spraaaaang, de va FETT JÄVLA SKÖNT!

Sen har jag bara duschat, chillat, kollat mad men, gjort god smoothie, kollat satc 2. Nu ska jag måla mina toenails å sen bär det iväg in mot stan för middag på East med min underbara vän Frida. SUSHI FOR THE WIN!



Hittade ingen större bild så ni får nöja er med den!


är inte detta underligt

jag undrade väldigt mycket vad Blondinbella tänker på när hon tar denna bilden


Jag undrar om hon tänker på nått roligt skämt? eller om hon råkade fjärta, tyckte det var kul, och knäppte en bild. Eller om hon egentligen är så sjukt irriterad och vill irritera oss läsare med ett fejksmajl? NÄÄ jag är inte den som är den, men fundersamt är det..

ledigt

igår va en nice dag, tränade å shoppade å så lite bio på det. Nu har jag precis lunchat med mig själv, kul! and now time for some packing, cause time for swimming. Haha, de va längesen men det ska bli nice..

RSS 2.0