Sista dagen!

Idag har jag och hanna varit inne i London hela dagen, shoppade en vaska, en topp och lite smycken fran Topshop! Sedan var jag pa en testfotografering som bara var i en timme typ och sedan en Gosee! Sen gick vi till agenturen och lamnade och hamtade min stockholmsgruppenbok! Nu sitter jag i koket och kollar pa nar mammorna lagar mat, prawn curry something blir det till middag. Mums!!

I forrigar gick jag pa en massa castings sen gick jag mamma, karin och scott och at middag i covent garden pa en jatte god italiensk restaurang. Mumsigt! Dagen efter (igar alltsa) hade jag Teen Vogue jobbet, som var lite konsitgt. Gjorde bara en bild, sa de gick fort och sa men det kandes inte sa jatte bra. Men battre an ingenting iaf!

Ikvall ska vi gora pumor till halloween, och sen bara ta det lugnt. Imorgon aker vi harifran kvart over 4 pa morgonen och planet gar sju! hejdaaa

English breakfast

Har precis atit super god frukost! Och ska snart in till London, har tre castings idag. Tva for agon fotograf tror jag oh en for ASOS. Fick reda pa igar att jag har en potion pa tordag for teen vogue! Vilket ar riktigt bra, sa jag hoppas att jag far det jobbet.
Igar gick alla castings bra, mycket battre har i an i Tokyo! Har far man iaf prata med fotograferna osv sjalv!
Och sen far man ju galet mycket motion och sa far man ju se ganska mycket av London, :p

Igar kvall var vi pa en fodelsedagsfest som hannas kompis hade, det var verkligen inte alls som i sverige. Det var typ mer som ett barnkalas forutom att dom drck ol istl for saft. Men annars var de typ sa! Och alla var ratt konstiga och sa. Sa emelies (hannas kompis) pappa kom och hamtade oss vid 11 vilket var najsss!!!

Ikvall ater vi middag i London och jag hoppas att det kan bli lite shopping ocksa! Hors sen,

Castings

Imorse skulle jag och mamma vara pa agenturen vid halv 11, sa vi akte hemifran vid halv 10. Det var dock lite svart att hitta sa vi kom lite sent! hehe! Jaja, nar vi var framme fixade dom min bok och tog lite bilder, och sen hade jag tre castings. Forsta var i ett stort hus, men en receptionist och sen var man tvungen att skriva namn, tid, datum och vart man varifran och vem man skulle traffa. Sedan fick man ga upp for en massa trappor, nar jag kom in i studion dar castingen var hade dom en photoshoot, med en kand modell, som jag inte vet namnet pa men jag tror att hon ar med i samma agentur som mig har i London! Andra castingen var i en lagenhet, dar det var en svensk fotograf som hade castingen. Jag var tredje svenska tjejen som var dar, det marks att vi har hostlov!! :p
Tredje castingen fick jag lite brottom till, blev typ en timme sen. Och fick ga fran tunnelbanan i typ 40 minuter, SJUKT SEGT! Han som hade castingen tyckte dock att detvar helt lugnt sa det var ju skont, det var for nagon engelsk tidning och deras beautytjej (hon som sminkar osv) var svensk, sa han kunde saga "du ar sot" pa svenska. Haha horde inte vad han sa forst!!
Efter det var jag och mamma (som var jatte snall som foljde med som sallskap overallt) sjukans trotta. Sa vi akte till Covent Garden, och hittade ett jatte mysigt cafe/bageri som hette Pauls. Dar bestallde vi in jatte mycket te och croissanter(stavning?) med jam och smor!! vilket var jatte gott, sedan tog vi taget hem till Familjen Cameron, de tar typ en halvtimme. Nu ska vi ata fisksoppa, och massa brod!
Har ingen aning om vad planerna for imorgon ar, men jag tror att jag far reda pa det ikvall nagon gang!
Hors imorgon tror jag! Pusspusshej

Framme och "forsta" dagen

Planet gick tre igar eftermiddag ifran vasteras, inte sa jatte najsigt plan. Men vi flog anda bara i 2 och en halv timme sa det var jatte skont. Efter att vi blivit upphamtade pa flygplatsen akte vi direkt hem till familjen cameron och at varsting goda middagen. Mums! Sedan kollade vi pa The X Factor, som ar ungefar som Idol fast mycket mycket battre. Alla var sjukt bra pa att sjunga, inte alls liak daliga som i Idol! :p
Inatt vaknade jag typ en miljard ganger, eftersom att det bara ar 1 timme att stalla om ar det ju inte sa mycket. Men eftersom att vi i sverige och england stallde bak tiden en timme igar blev det tre timmars skillnad istallet. Imorse at vi jatte god frukost, raisins&cinnamon bagels med creame cheese. Mums! Sen var vi ute pa en langpromenad och efter det akte vi till BlueWater vilket ar typ det storsta shoppingcentrumet in the woorld, not kidding! Sa jag shoppade, men inte sa jatte mycket, det blev en kofta och kjol fran zara, tva leggins fran HM och en mjukis troja fran Hollister. Och sa lite surprises for varldens finaste kille! :)
Nu ska vi ata middag, grillad kyckling med massa goda tillbehor. Imorgon ska vi vara pa Agenturen 10.30, sen vet jag inte hur resten av veckan ser ut men det blir nog en del tid i London. Ska forsoka hinna att traffa tva tjejer som jag traffade i Tokyo, och Frida!! Sedan kanske jag, Hanna (dottern hos dom vi bor hos) och hennes kompis ga pa nagon fest pa Tisdag. Sa jag tror att det kommer bli kul! Hors nar vi hors!!
(Hoppas bara att det inte ar for svart att lasa utan alla An och On med prickar pa, hehe!)

London

Om 12 dagar åker vi!
Hörs då

RSS 2.0