mmmmh!!!

Nu har jag och Linnea väntat på vår chaufför i typ 1 och en halv timme. Haha! Jaja, what to do? Missar typ 2 castingar liksom, aja deras fel!
Händer inte så mycket här så de finns typ ingenting att skriva. Vi har kollat lite på Desperate Houswifes och gått på castings. En casting var helt sjuk, jag va tvungen å gå framåtillbaka jätte fort å så skulle dom kolla på mig. Haha! Alltså dom är så roliga!

Hoppas alla har det bra, missing you!

Jag är SJUKT sugen på spaghetti med köttfärssås förresten, ahh fatta gott!!


Hej!

Har precis ätit lunch. Hatar maten här! As äckligt, från och med nu ska jag bara äta sallad från Mc donalds!!! Och special K, Det finns, woho!! Har 4 castings till nu på eftermiddagen. 9 totalt idag och nej mamma jag har veeerkligen inte koll på vilka och vad det är för. En var för Shisheido vet jag iaf,

Haha Rakel du skulle ääälska tokyo, för det finns så sjukt roliga människor här. Alltså dom pratar så himla roligt och alla går likadant å jätte fult å haha jag kan verkligen tänka mig hur du skulle vara här. Haha!! Åk hit någon dag, ´promise, you will have the time of your life ;) men det har inte jag..de e rätt segt här´.

Jag saknar er !! Pusshej

Klockan är nu btw, 16:43

10 i 10 pm.

Nu har jag och Linnea precis ätit middag på Starbucks, mini wrap, islatte å banan. mhmhmh! Inte lika gott som oxfile och beasås kanske då.

Har verkligen ingenting att skriva, förutom att lägenheten vi bor i är sjukt liten. Annars är det bra!

Pusshejdå,

If you aint here, i just can´t breathe


Framme!

Flygresan gick bra och jag har varit på en casting redan. Nu ska jag packa upp å sen gå å äta lunch, å efter det på tre castings till. Fast de är inte förrens halv 7? haha konstigt alltså.

Hejdå

2 veckor kvar!!

Åt frulle framför tvn i min wonderbara soffa, sen begav jag mig ut å sprang UTAN ipod för den har min lovely boyfriend tagit. Sprang lungt och tänkte ta de korta varvet i spåret, och påvägen hem mötte jag Maxi och cribba å hakade på dom. Och herreguud va fort dom sprang, men jag va galet duktig och hängde me hela vägen. Nu är jag dock helt döööd!! Aja, de behövdes efter helgen. Fredag = Tjejmiddag och tårta! Lördag = Hardrock med älskling, var mätt efter förätten. Men det var värt det eftersom att hardrock är så gott.
Ikväll ska jag träffa bästa vän! :)


Den här fick jag i 17 års present av Ralle i lördags, thank you darling!

springa

Var precis ute å sprang, 3 gången den här veckan = MYCKET tårta imorgon!! Haha


27 juni, byebye

Spenderade gårdagen med min boyfriend, eller nej med hans hus! Sen när han kom hem la vi oss å sov i hans mysiga säng.
Idag ska jag till stockholmsgruppen för en hemlis som ni ser på tv snart tror jag? Och ta mått.
Åker till Tokyo den 27 Juni. Dagen innan vi firar 6 månader, hehe sorry darling! Innan dess ska jag äta middag med Frida&Karro, fira midsommar med Ralle. Å Träffa RAKEL massor.

Nu är ettan på gymnasiet iaf helt klar, skönt. Bara två år kvar.

Hejdå

New Moon



Can´t wait!!

Ändring

Nu har de ändrats igen, nu åker jag den 28 juni islt. VILKET ÄR PERFEKT!!! För då kan jag fira midsommar med Rasmus å ha lite roligt innan jag åker. Wiiiiiiiii! life is good, för nu är det bara typ..4 dagar kvar av skolan sen är det över och jag är så sjukt glad för det. Eller över och över men nästan iaf,

RSS 2.0