Sovmorgon

Igår va vi på TGI Fridays, å åt en ganska sen middag. Vi fick in maten vid 11. Vi beställde in massa apertizers, haha skit flottigt å friterat allting men de va gott. Sen åkte vi till en klubb, (eftersom att charlotte känner massa modellkillar så fick vi gå förbi hela kön typ bara för att dom ser att man är modell å för att man är med "viktiga personer". Hahaha alltså de e verkligen så töntigt men de e nice ändå.) Där inne var de skit stort, å så va de ett as nice ställe. Hela klubben bestod typ bara av maaasssaa drinkbord med soffor å så. Sen så kunde man få va man ville att dricka å hur mycket man ville. Jag drack ingenting mamma å pappa, eller jo, ett glas champagne men thats it. Kände att de kanske inte är så bra att gå all in for the win här borta.

Vid två fick vi en taxi hem av killen som bjudit med oss dit, så vi va hemma vid kanske halv 3, somnade vid 4 å vaknade nu. Typ 12.30 är klockan här nu, så planerna för dagen är brunch/frukost, shopping å sen ska vi träna.

Blir en nice lördag, hörs senare :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej, vilken tur för oss att du är du. Skönt att höra att du tog det lugnt. Du fattar att vi är lite "oroliga" kan jag förstså. Kom precis hem fr 75 års party, somnade i bilen i Fittja, sa pappa. VI ska upp tidigt och äta frukost hos Eva o Dick o sedan köpa present till Julia för att fira henne här hos oss med brunch.

God natt.

2010-07-11 @ 00:59:37
Postat av: emelie

melish, vet du vad jag minns att du sa en gång? att du inte ville vara så lång som du är och hellre skulle vara typ 1,65. knäppis hihi hade du ju inte kunnat göra värsta karriären som supermodel number 1 hihi du är coool!

2010-07-13 @ 01:10:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0