just nu

Heeej alla i sveariket. Hur har ni det? Jag har det verkligen sjukt bra. Igar var vi i tvattstugan och tvattade, efter det skulle vi ga upp pa rummet och sen skulle vi ga ut och powerwalka. Da marker charlotte att hennes vaska med pass, telefon, kreditkort och allting ar borta. Sa vi springer upp och ner mellan tvatt stugan och letar och letar efter hennes vaska men vi hittar den inte. Sa vi springer till receptionen och fragar om dem har fatt in nan svart vaska men de hade dem inte. Sa char far panik och de sager att de ska kolla pa sakerhetskameran nasta morgon. Heheh sen hittar vi hennes vaska under en filt i lagenheten, haha all this drama for nothing..

Efter det gick vi till cipotle a at burritos. asa gott! Sen gick vi pa en laaang promenad. myspys

Idag sov vi tills klockan 11, super skont att bara fa sova uut laaange. Efter det gick vi och at brunch pa guy&gallard. Vi at bagels med creamcheese och kaffe, mhmhmh. mumsigt varre!

Efter dte gick vi pa en casting pa agenturen for armani exchange och nu sitter vi pa modellounge, a chillar a har det bra.

Hors sen!! :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, du min sköna, höna pöna. Det är väl ingen som tycker synd om dig direkt, vad det verkar. Har du ngt kort på lägenheten ni bor i? Det vore kul att se. Tack för hoteltips. Vi upplever just nu, för fjärde dagen i rad, över 30 gr i skuggan. Marcus jobbar och får klaustrofobi i snickarbrallan och vi har chillat på stranden idag.

God natt

2010-07-14 @ 00:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0