Hamptons

Nu har ni allt längtat va, hehe!

Alltså dem här två dagarna va GRYMMA. Alex hämtade upp oss vid lägenheten vid 4 efter att vi flyttat över alla våra grejer osv. Precis innan vi ska åka ringer vår bokare till Charlotte och säger att hon har en casting klockan 12 på söndag morgon. Så hon kunde inte följa me vilket verkligen sög. Vi ålteå bytte Alex bil mot en större bil med AC (acn i hans bil är trasig) å sen åkte vi vår två timmars resa mot the hamptons.

Vi hade de kul i bilen, höll på att bli påkörda av ett tåg osv men de va nice. Vi stannade till på den jäätte fina stranden innan vi åkte till de jätte fina och stora huset. Väl där hälsade vi på alla som va där och började göra oss i ordning.

Första stoppet var ett Dinner Party i ett annat jätte fint hus precis vid havet, jätte god catering mat och två barer. Drack som vanligt (iaf här borta) ingenting efter mina erfarenheter hemma i stockholm innan jag åkte. Hehehh,,
God mat va de iaf. Där stannade vi tills typ halv 12, efter det åkte vi till en klubb å där hade vi det sjukt kul. Dansade, å hade de as kul, för de va skit bra musik och roliga människor.

Där stannade vi tills 3 och sen åkte vi hem å badade i poolen allihopa under stjärnorna. Kom i säng vid halv 5 och vaknade 6 timmar senare för frukost, bad i poolen å lite film. 10 things i hate about you.

Efter de så åkte vi till den där killen som hade dinner partyt och huset va lika fint dag tid som natt tid. Där bjöd dom på rosevin å MASSA frukt. Herregud va gott de var. mums! Vi gick till standen lite till där de va jätte fint.

Efter de så påbörjade vi resan hem, hamnade på the greek festival in the hamptons å åt fetaost och spenatpaj till middag. Somnade i bilen påväg hem, chillade en stund i lägnheten me johanna, Char å alex och marabouchoklad. Vi gick och shoppade lite bodyscrub å nagelfilar och nu ligger jag här å dricker iskallt vatten i sängen och förbereder mig för morgondagens plåtning. Har tagit maaaassaaa bilder så jag lovar att lägga upp dom i bloggen snart! Nu ska jag sova, GODNATT PÅ ER <3

Kommentarer
Postat av: Mamma

Låter som om du varit med om en tv inspelning och detta var andra avsnittet i serien, första delen utspelar sig i NY, Manhattan. Längar men nu är det bara 3 dgr kvar. Tack för ditt sms, så gulligt och omtänksamt av dig. Kram

2010-07-19 @ 08:27:19
Postat av: M

Gud låter hur kul som helst!! Du är verkligen med om ett äventyr :D Hoppas att plåtningen gick bra!! Saknar dig<3

2010-07-19 @ 23:41:12
Postat av: Josefin

Hej Mikaela åå vad du verkar ha det roligt och bra :) Läste precis en bok där de beskrev hur fint och nice det var i Hamptons oså har du varit där nu.. liite avis! Ta hand om dig!!! Kramar Jossan (r) :)

2010-07-20 @ 11:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0